НОЕМВРИЙЧЕТА 2005- №10

• 16 917
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Еххо, аватарът ти е много свеж  Sunglasses

Дано седмицата да е лека и безпроблемна за всички ни и само хубави неща да се споделят тук   bouquet

БУБУ, и ти нещо Пълна промяна, а  Twisted Evil

# 151
девойки, много сте мили всичките тази сутрин, за Свети Валентин ли се настройвате  Laughing аз пък се настройвам психически за още една пишка.

# 152
Тити, аз да не съм изпуснала? Мъж ли ще е?

Аз никак не съм настроена за какъвто и да е светия....Нещо любовната ми муза хич я няма  #Cussing out

# 153
верно ли бе, тити  Laughing потвърдено ли е вече или само предположение твое. аз не съм те забравила. тази седмица ще се замъкна най-накрая до счети.
аз днес трябва най-накрая да съставя програмата за рим, че много се мотам и време не остава. освен това септември летим за барселона  Laughing еххо, вие там ли бяхте или в мадрид, че нещо се обърках.
в неделя бяхме в джъмбо. не бях ходила до сега и страшно ми хареса. най-сетне свестен магазин с всичко на едно място. кейти изпадна във възторг и само ми викаше: мамо, искаш ли строител, а искаш ли бебе, а искаш ли количка, а искаш ли.... Crazy има и доста неща за къщата. накупих си разни шарени възглавнички за канапето. купих си и един пъзел за мен  Mr. Green обаче съм се надценила. вчера цял ден редих рамката само. не знам кой ще ме изтърпи вкъщи докато го наредя целия.
утре чакам да ми монтират новата кухня. днес я стовариха. стискайте ми палци, защото като ги знам какви са, съм сигурна, че нещо няма да пасне и ще стане една дълга и широка  Confused
така, наФалих ви се...
хубава седмица ви пожелавам и от мен!!! да сте здрави!

# 154
хехе, Тити, супер Laughing Двама братя с малка раzлика е страхотна комбинация, особено zа тях двамата.
Мен пък Джъмбо ме ужасява, прекалено ми е огромен, пълен и хаотичен. Ама аz минавам преz всички магаzини бърzо и с цел, така че може би е zа това.

# 155
юка, ще те чакам, а също и когато имаш време, ако искаш, драсни някой ред за кухнята, че тъкмо взех мерки на моята Simple Smile

ъъъъ, не е сигурно второто момченце, но се мярна едно бобче на видеозона, доки не пожела да се ангажира, но ми предложи да се настроя психически Simple Smile което съвпадаше с подозренията ми Simple Smile Сердика, и тя така каза за братята. Тъкмо ще ги шамаря и двамата наред, няма да ги деля по възраст Simple Smile

# 156
  • София
Тити - супер новина Simple Smile
Джъмбо аз го харесвам, но главно нещата за по-малки деца от нашите Simple Smile
Аз пък и Св. Валентин харесвам...ама не заради светията или виното...просто на мен ми е мила дата заради Филип Simple Smile

# 157
джъмбо ме изкара извън кожата ми. не мисля пак да ида, освен ако наистина не е много наложително.

свети валентин - безразличен ми е тоя ден. на филков също. много сме смотани явно  Confused

тити - аз казах хау! и те поздравявам с това: http://www.vbox7.com/play:5beeebeb

# 158
Успешна седмица и от мен!
С риск да ме линчувате, ще кажа, че на ме пък ми харасва да показвам по някакъв начин факта че обичам човека до мен и за толкова година разбрах, че и на него му е приятно:love:
Нещата неизглеждат като някои ученически изяви, а например подорявам му масажи, вечеря за двама в романтичен ресторант, поздрави по радиото (миналата година спечелих златно сърце от една игра, идваха да ни правят иннтервю - беше забавно) романтични среща с друга двойка (например с приятели, кръсници, но без децата) и такива жестове....всъщност няма значение, важно е да се обичате.

# 159
Юка в Мадрид бяхме миналата Нова година. Тази бяхме в Севиля (Гранада, Кордоба, Ронда, Марбея и Малага). Виж в Рим все още не съм била и е една от следващите ми цели.
Свети Валентин и ние сме от смотаните  Mr. Green

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 14:07 от exxo

# 160
тити, много сладко! Вече си ви представям, но тръпката за пола все още продължава, до самия край! Wink Ще взимаш съвети от Били за хитринки при отглеждането на братчета. Simple Smile

Никси не се разписвала  да каже при нея как върви бременността, а и тя май каза, че ще е момченце второто, ако не се лъжа! Деси също не е писала скоро.

До "Джъмбо" аз още не съм ходила, за да изкажа впечатления. Юка, и Юлиана често подхожда към нас с "Мамо (тате), искаш ли да играем на..., искаш ли на конче (да, много иска мама Simple Smile) искаш ли това..". Иначе и аз много обичам пъзели, но откакто родих не съм редила, имам един започнат от 2500 части, просто няма начин. Юлиана също проявява голям интерес към пъзелите, вече се справя абсолютно сама с 10 части, с по-големите още й помагаме в началото, но запомня бързо.

Майче, какво стана с изпита, какво реши, кога ще се явяваш пак? Не го оставяй да отлежава много във времето!

И в нашето семейство Св. Валентин не се тачи особено. Както казва Sissa важното е да се обичате!

# 161
романтични среща с друга двойка
а това как да си го представяме Flutter
шегувам се, хубаво е, че си имате такъв ритуал, това е нещо важно zа всяка връzка, било то на Св. Валентин,  Трифон Зареzан, годишнина от сватбата или пък просто ей така от време на време.

# 162
романтични среща с друга двойка
а това как да си го представяме Flutter

Ами да си го представим като Св. Валентин на патерици в новият китайски ресторант в Хемус в Петък преди или след боулинга  Wink Twisted Evil

Иначе като цяло аз си харесвам Св. Валентин, просто не ми е Валентинско нещо тази година  Whistling Mr. Green Повод за подаръци, вечеря на свещи и тн. аз не пропускам  Laughing

# 163
  • Пловдив
тити, няма лошо една пишка в повече Joy; да са живи и здрави малчуганите Simple Smile
Милейди, много готин аватар;
Еххо, не съм писала, но си много чаровна на твоя Hug
темата св. валентин я отбелязваме с малки картички - но това си го правим откакто се познаваме ей така за настроение; много е мило Blush

# 164
  • Димитровград
Здрасти и от нас!
Едита оздравя,но скоро няма да я пусна на ясла.Искам да отминат всички вируси,защото и преди две седмици интуицията така ми подсказваше,но не знам защо послушах мъжа ми,че нищо няма да и стане.Както и да е.
Валентин не го тачим,но пък често "зарязваме" с червено вино.А поводи за подаръци винаги си намирам.
Здрава и спорна седмица ви пожелавам!!!

Общи условия

Активация на акаунт