За целуването по устата

• 4 269
  • 68
  •   1
Отговори
# 15
Аз целувам Иво по устата, той мен-също.Всички други целува по бузата(целува много рядко някой друг освен мен и баща си.)

Между нас го приемам, но когато става въпрос за външни хора - не  Naughty

Ето така го приемам и аз Peace

# 16
Голям смях е това целуване по устата.

Прегръща ме през врата и ме награбва като голям мъжкар  Mr. Green

Не, не съм го учила. Не, не мисля, че ми допада идеята да се целуваме по устата = целувам дупе, краче, ръчичка, челце, бузи - но уста - не!

Започва да отминава. Само вечер като си легнем, посяга за лека нощ, но ще отмине.

Ако видя някого - баби и пр. да го целуват по устата - да му мислят.

# 17
Моята като беше малка само така се целувахме. И с баща си пак така. Беше много сладка като си подложеше устничките. С годините самата тя започна да го прави все по-рядко и по-рядко и сега вече целувки по устата почти няма . На мен малко ми липсват де, ама какво да правиш.  Confused Детето пораства и не му се ще да се мляска с майка си  Simple Smile
Бабите и никога не са я целували по устата, а и нямам спомен тя да е искала. Те си знаеха бузките и ръчичките.

Блонди, аз не бих пропуснала целувките по устата и не бих се притеснявала. Наслаждавайте им се, ако и на двамата ви е приятно, пък Криско сам ще си покаже, кога вече не иска такива целувки  Peace А пък, ако не ти е приятно баба му така да го целува, наистина кажи на мъжа си да я помоли да не го прави.
Аз също не обичам да виждам порастнали вече деца да се целуват по устата с родителите си. Май само по филмите съм го виждала това нещо  Simple Smile

# 18
  • София
Не,не си целуваме децата по устата и никога не сме го правили.А те и децата не са проявявали желание.Предпочитам да ги целувам по другите им "сладки" места Wink.

# 19
Моята дъщеря ме целуваше по устата и аз не се дърпах JoyВече порасна и не го прави WinkНе е целувала никой друг по устата.А тези целувки използваше когато искаше нещо Heart EyesНе виждам нищо лошо в тези целувки когато са между майка и малкото и дете Peace

# 20
Не съм мислила за това като нещо нередно, неприятно или тн т
Моето дете ме целува по устата
Аз също
За бъдещето планове не кроя

# 21
Мисля, че целуването по устата е привилегия само на мама и тати. И не от гл.точка на това, че е привилегия толкова,колкото от хигиенична страна на нещата. При това съм чувала, че малки деца не се целуват изобщо. Трябва мн да се внимава . В края на краищата устната кухина задържа  толково микроби, а едно малко дете е толкова податливо на всичко.

# 22
  • Бургас
  Голяма работа Laughing, не му отдавай чак такова значение, ами си се целувайте, докато все още иска и ти дава доброволно. От роднините никой не напира да целува Мартин по устата, виж аз и той редовно така се мляскаме - нито ми е неприлично, нито грозно. Той си знае, че това е специална целувка, семейна един вид и не е склонен да я позволява на други.

# 23
Аз съм пушачка и не бих позволила синът ми да ме целува по устата. Целувам го по бузките, по главичката, по ръцете, по краката, по устата не. Предполагам трябва да наблюдава подобен модел, та да се научи. Вкъщи само аз и мъжът ми се целуваме по устата, няма подобна "бактериална обмяна" между другите, не я смятам за нужна.

# 24
  • Между гори и планини
Целуваме си го по устничките, когато позволи. Понякога той сам идва да ни целува. Не само по устните.
Най-любимите ми места са брадичката под долната устничка и сгъвката м/у нослето и бузката.
Като поотрасне, едва ли ще го целувам по устата. Чужди хора - изключено  Naughty

# 25
Ние също се целуваме по устата не виждам нищо странно.Дори всяка вечер като си лягаме сама отива и дава целувки на тати и на бати взимаме шишето с мляко и отиваме спокойно да спим.

# 26
Моят син е голям целувач  Laughing , но целува само по бузите .
Не приемам това да се целуват децата по устата - без значение бебета ли са или големи мъже / последното ми е откровено гадно ... /
За щастие , никой от роднините не се е пробвал да целуне Мартин по устата . Може би , защото подозират , че ще стане страшно ... / от моя страна /

# 27
Не съм мислила за това като нещо нередно, неприятно или тн т
Моето дете ме целува по устата
Аз също
За бъдещето планове не кроя

Peace

# 28
Целувам сина си по устата от бебе, още е малък, но съм виждала и майки на 4 годишни да го правят.
Не го възприемам като нещо лошо или ненормално, мъжа ми не го прави, нито другите татковци.
Сигурна съм, че много скоро ще дойде момент, в който вече няма да ми дава да го прегръщам и целувам, още повече пред други деца, така че се възползвам от момента. Mr. Green

# 29
  • В светлината на слънцето
Никой от нас не си позволя да целува децата по устите.  Naughty Не позволявам и на други да го правят. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт