За целуването по устата

• 4 269
  • 68
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Целувам го по устата непрекъснато и не виждам нищо нередно в това. Виж, в семейството на мъжа ми са като у вас, Блонди, не се целуват по устата и мъж ми вначалото много се дивеше как така съм целувала детето, той не можел. После му писна да се прави на ощипан и се отпусна да целува където свари Mr. Green

# 46
  • с/у ОколоМръсТното
не, не и не...  Naughty
Хиляда пъти не.
Не го възприемам, не е здравословно, не е хигиенично, не е лицеприятно.

# 47
Не сме го целували по устата никога, но той ни целува само там. Целува само мен и баща си по принцип, други хора - не. Засега не го намирам за противоестествено.

# 48
   Аз пък си умирам от кеф като ми се лепне
един бебешки език от брадичката до носа.
 Heart Eyes

# 49
не ми се струва хигиенично, затова ми е неприемливо. по-натам в разсъжденията не съм стигала. ние я целуваме по бузата, когато подаде устни пак й казвам 'дай бузка'. на бабите съм казала да я целувам по главичката, те нямат против. с тези вируси и неясни болести никой няма против като не давам да я целуват. жената, която я гледаше, сама си беше измислила да й целува рамото като я преоблича. въобще, всичко освен устата.   Naughty

прави й впечатление, че във филмите се целуват по устата, ама ще обяснявам до дупка, че е за големи.

# 50
Аз не съм целувала сина си по устата никога.Той не беше и много любвеобвилен де.Сега дъщеря си много повече я гушкам и целувам,но по устата много рядко,ако стане случайно.Иначе тя умира за целувки.Блонди,цункай си детенцето на воля,много е малък още.Редно е обаче,когато стане ученик,да спреш да го правиш ,той всъщност сам ще спре да те целува по устата.Ще порастне,ще се промени.
Вече за свекърва ти и нейните целувки нищо не мога да кажа.

# 51
  • Бургас
Когато миналата пролет Тери за пръв път посегна да ни целува беше точно така.В началото ми беше толкова мило,че умишлено не предприех нищо.Постепенно обаче започнах да и искам бузка за целувка и тя взе да схващаСега вече се научи,но понякога пак така си се целуваме.Не ми се струва хигиенично,да не говорим пък как се чувствам когато това се случва с родата.

# 52
Целуваме я по устата, да. Между нас го приемам, но когато става въпрос за външни хора - не  Naughty
Peace

# 53
На мен също ми се струва неправилно, защото мисля, че както е свикнало вкъщи, така ще продължи и навън. А от чисто хигиенична гледна точка това за мен е недопустимо. Аз дори докато беше бебе не съм я целувала по устата. Но не би трябвало да реагираш бурно, защото така само ще му привлечеш вниманието, а нали знаеш, че всичко забранено е най-любимо.

# 54
Целуваме я,тя и без това дава само на нас.

# 55
Категорично съм против това  Naughty
Малкият знае, че само мама и тати се целуват помежду си така  Peace

Peace
И аз съм на това мнение.За мен е абсолютно неприемвливо да целувам децата си по устата.И ми се струва грозно ,колкото и грубо да звучи.
Големият ми син имаше период в който искаше да ме целува по устата,повлиян от филмите.Но му обясних че така се целуват само големите.Децата се целуват по бузките.Като стане и той голям и си има гадже,с нея може да се целува по устата  Laughing.

# 56
  • В заешката дупка
Целувам сина си по устата и той ме целува. Има си ритуал даже. Обгръща врата ми с ръце, целува ме по двете бузи първо и накрая свива устенца за целувка по устата. Много сладки мигове. Пробва се да целуне баща си по устата, но той боде. Целува го по носа.

Аз самата доста дълго целувах родителите си по устата. Майка ми все още. Брат ми също я целува. 

Имам приятелка, която за здрасти и довиждане целува всичките си по-близки приятели и познати по устата, стига да й позволят.  Mr. Green

# 57
  • София
Целувам ги навсякъде и не виждам нищо лошо в това. Баща им предпочита да не ги целува по устата, но се случва. Извън семейството целувки на се практикуват.

# 58
  • София
За мен това е напълно, абсолютно, категорично неприемливо.

# 59
  • Варна
В никакъв случай!!! По бузката, главичката, челцето, крачетата...да, но не и по устата. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт