Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№2

• 16 019
  • 425
  •   1
Отговори
# 315
здравейте и от мен!аз като гледам май не успявам нито за закуска нито за опиат да се включа а директно за следобедното кафе!!!
ама какво да се направи ........ малката е със страхотна хрема.....
как сте????
ви ки и мама как вървят при вас нещата

# 316
 waveyХайде на следобедното кафенце,тъй като сте много капризни имате избор Mr. Green

# 317
 wavey къде сте  Crossing Arms пак ли сама ще си пия кафето newsm78

# 318
Аз се кипря, че съм на рожден ден на кръстницата на Сиси, правя се УБАВА, ама то "магаре се показало, магаре излязло".
Ей тази вечер бавно да пишете, че като се прибера трябва да ви чета, а не се знае на колко градуса ще съм.
 gudzy , догодина ще те зарина с прежда. Hug
Днес си мислих като все викам Сиси та Сиси, някой от вас да се е сетил как се казва детето ми/гатанка/, една форумска приятелка скоро ме пита, та ако чете да не се обажда Mr. Green

# 319
ajeliya ,не е честно така ,и к,во ти отиди на купон ,а нас ни остави да размишляваме newsm78
освен да ви предложа по едно като гледам никои не си сеща да сипи

ХАЙДЕ  НАЗДрАВЕ-предлагам голям избор,че нали сте капризни  Mr. Green

# 320
 waveyкъде сте Tiredпак ли сама ще пия Mr. Green аз излязох най-голямата алкохоличка Drunk

# 321
Наздраве, наздраве! Аз си избрах поне 5 шишенца  Mr. Green Нещо ви няма.

# 322
 mim40 тук съм НАЗДрАВЕ
ама другите къдеса newsm78
и бабчето я няма smile3518

# 323
Абе те да не пътуват верно за Габрово  newsm78

# 324
Абе за винаги си открадвам от вашите почерпки ама този път ще си налея по едно културно
че се скришом не става.
бони пий и от мен едно
djuliana  05 мисля че беше писала че тези дни заминавате ако не бъркам в понеделник ако е така желая ви лек полет и успешно кацане и най важното успех (в което съм сигурна и вярвам)
и ще чакаме за добри вести от вас

# 325
Нели много хора ще са до вас в мислите си!  Hug Вярвам, че чудо ще се случи!  Hug Желая ти много сили и вяра!   bouquet изпуснала съм къде си писала че сега пътувате  Embarassed

# 326
Днес си мислих като все викам Сиси та Сиси, някой от вас да се е сетил как се казва детето ми/гатанка/, една форумска приятелка скоро ме пита, та ако чете да не се обажда Mr. Green
Бих заложила на Анастасия,но понеже съм много любопитна се разрових и разбрах,че е Сесил.
Сори,малко съм нечестна,ама поне си признах,а и другите нищо не предположиха.
Какво печеля Hug

# 327
добър вечер,
ей ме на  Hug
ма си имам гостенка, че и за няколко дни ще да поостане,
що е то........... hahaha

# 328
Днес си мислих като все викам Сиси та Сиси, някой от вас да се е сетил как се казва детето ми/гатанка/

ми, аз си мислех, че сме адашки бе  newsm12

# 329
Нели много хора ще са до вас в мислите си!  Hug Вярвам, че чудо ще се случи!  Hug Желая ти много сили и вяра!   bouquet изпуснала съм къде си писала че сега пътувате  Embarassed

djuliana  05 мисля че беше писала че тези дни заминавате ако не бъркам в понеделник ако е така желая ви лек полет и успешно кацане и най важното успех (в което съм сигурна и вярвам)
и ще чакаме за добри вести
момичета живот и здраве тръгваме в понеделникна 11.02 и се прибираме на 22.02  bouquetза подкрепата и силно да ни стискате палци Hug

Абе те да не пътуват верно за Габрово  newsm78
Thinkingнещо ги няма съмнителни са ми  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт