Днешния филм си има герой "АПРИЛЧЕТО" кратко нарича се той!

• 11 961
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
  • Boston, MA
Дея, така е, попиват всичко и всякакво поведение (не само от родителите) и ти го изкарват в най-неподходящия момент.

Я да ви питам, колко от априлчетата спят в кошара и колко са вече в детско ниско легло, от което сами могат да стават?

Дани го залавяме в опити да прескочи решетката и се чудя, да му сменям ли преградата (леглото от това: http://ecx.images-amazon.com/images/I/41KP03P2CQL._SS384_.jpg става на това: http://ecx.images-amazon.com/images/I/41BA1X4N81L._SS384_.jpg) или да му купувам едно като палатка, което се слага отгоре.

Допълнителен въпрос към тези, които спят на легло за големи - как заспиват, не стават ли да овършеят всичко преди това?   

# 211
Дея, така е, попиват всичко и всякакво поведение (не само от родителите) и ти го изкарват в най-неподходящия момент.

Я да ви питам, колко от априлчетата спят в кошара и колко са вече в детско ниско легло, от което сами могат да стават?

Дани го залавяме в опити да прескочи решетката и се чудя, да му сменям ли преградата (леглото от това: http://ecx.images-amazon.com/images/I/41KP03P2CQL._SS384_.jpg става на това: http://ecx.images-amazon.com/images/I/41BA1X4N81L._SS384_.jpg) или да му купувам едно като палатка, което се слага отгоре.

Допълнителен въпрос към тези, които спят на легло за големи - как заспиват, не стават ли да овършеят всичко преди това?   

Да,определено трябва много да се внимава вече с тях  Rolling Eyes
Дея-Мария спи в легло,обаче нашето има отстрани повдигнато за да не пада.В началото ставаше,но сега не.Лесно е защото сутрин става сама и си отваря вратата на детската и пристига  Mr. Green
Това,което ти си пуснала на линк е хубаво,но ако не се върти вечер Дани  Rolling Eyes

# 212
  • Boston, MA
То леглото още като го купувахме си дойде с допълнителната малка решетка.

Аз за това се чудя:
http://store.babycenter.com/p2p/detail/zoom.do?productID=112026& … ductPg_ViewLarger

# 213
Добро утро на всички! Като гледам какво е слънчице може и да ни огрее разходка днес. Росен много се върти и още не сме махнали решетката. Вечер лягаме заедно на голямото легло и като заспи го местя в неговото.

# 214
Добро утро Hug

Бубка, мисля 4е първия вариянт без голяма решетка е ОК. Това което показа трето пак на кошара за малко дете ми прили4а.
Аз също много се замислям за нормално легло 82/190, но определено трябва да си сложи малка /80/15см/ преграда защото много се върти и ме е страх 4е все още ще пада.
Преди няколко ве4ери спах пак при него на диван4ето което е дълго 120см и се сгър4их Mr. Green Та идеята ми е ако има бурни нощи да легна до него поне на нормалното 4е от 2.30 до 6ч мнооого ми идва.

Лек ден моми4ета! Аз отивам да си прибера дивака от баба му-до 10ч спах  Blush

После може да направим анкета за леглата-тази с бибите я приключихме сякаш newsm78

# 215
Стенли отдавна прескача кошарата, а голямото легло още не го ползва, защото е в неговата студена стая  Mr. Green Малко да се затопли и си отива там  Naughty и ние сме хора все пак  Whistling

# 216
Добро утро!
Не съм визала да пиша вчера, защото Тони е комадирован при баба и дядо, заедно с Фърби , и аз цял ден се помотвам, чистя като лиса с опашката си и....абе така де, разбрахте ме. Фърби значи няма богат репертоар от думи и говорене+пеене, но пък маха с уши, мига с очи и човката му "говори", а и се клати напред-назад като си пее "тра-ла-ла!
"

В петък заведох Тони на фризьор и да ви го похваля - много слуша това дете бе! Сложихме го на стола, първата му реакция беше да поиска Катето /фризьорката/ да го гушне, обаче ние го наместихме, тя му сложи една червена пелерина и бутнахме бибата! След това си го подстрига съвсем спокойно, какво ти подстригване, всъщност 2 номер му минахме Joy
Обаче той седи, цока биба и гледа, навежда глава и т.н.

# 217
http://www.youtube.com/watch?v=I4ye1xHgDho
Гледайте, гледайте! Mr. Green Тези са по-добри, т.е. те са по-нови все пак! Нашият прилича на този в средата!

# 218
Бубка, Калоян спи в кошарата си,но от едната страна сме свалили подвижната решетка,за да може сам да става и ляга.За да не пада докато спи,тъй като той много се върти и мърда неговото легло е долепено до голямото легло,което му купихме,но впоследствие се отказахме да ползваме, защото ми се вижда по-високо и отвсякъде може да се изтъркули на земята.Не знам дали успях да обясня какво искам да кажа.Така става,че хем сам може да се качва първо на голямото легло и от там на неговото да си ляга, хем голямото легло му служи за преграда,тъй като е малко по-високо от неговото и не може да се търкулне на него и от там на земята.
Дея, мисля,че това с тръшкането е период и ще отмине,но е много важно да не й позволяваш да се налага в такива моменти.Калоян има също такива периоди с тръшкане и мрънкане,както се оплаках преди няколко дни беше поредния му такъв,но слава богу отмина и сега е съвсем различен.Все още не мога да разбера на какво точно се дължат тези му състояние,но вече имам известни подозрения.Няма да разсъждавам повече,че се разфилософствах и стана много дълго.
Надявам се болните дечица и мами да са вече по-добре Hug

# 219
Росен също от време на време се тръшка, особено като не му дам нещо, чупи устни и почва да плаче. Даже ми казва- иш, осенчо паче- тоест виж Росенчо плаче, а аз му казвам виждам че плачеш, но не виждам защо и като не му обърна внимание спира. Сега се е научил като направи беля, да идва да пляска с ръце  и да казва- баво тетето- браво на детето и ми се хили. Големи са маймуни, дано по бързо да мине този период.
Искрено завиждам на тези дето спят отделно от децата и не ги приспиват.

# 220
Дея, съвсем нормално поведение има малката  Laughing Иво също ми се хили насреща, като м усе карам и затова вече не му се карам, а използвам други методи в зависимост от пакостта. Най-често го впрягам да свършим нещо домакинско и той много се кефи и му минава веднага мерака за пакости. Канализирам излишната енергия за полезни цели, един вид.

Иво много се върти и затова още си е в сгъваемата кошара. Когато Дани израсне малко повече, ще го командироваме него в сгъваемата, а леглото му, което се разглобява до голямо легло с човешки рамери, ще стане притежание на Иво. То не е много високо, като се разглоби, ще подложим отпред нещо меко и така.

# 221
  • Русе
Привет,
Голям леж му ударихме тия два дни без деца..., Mr. Green пък чистенето - и аз като Аги...  Joy Blush

Дея, тресе ги здраво пубертета вече, и в комбинация с периода "сюнгер" - точно това, което описваш се получава. Tired

Дилянката спи в кошарата си, или при мен на спалнята (ако е нещо болна). И аз вече се замислям какво да правя, защото Преслав "напусна" кошарата малко преди  Диди да се роди (т.е. на 2г.), ... пък то и за Диди наближило  Rolling Eyes. Мисля, че няма да я ползваме без решетка, защото ми се вижда много малка вече, а тя също много се върти... Идеята е да ги изнесем двамата в детската, където има разтегателно двойно легло (пoнастоящем там са "мъжките покои" Laughing), а аз и тати да се върнем в "женските покои" (спалнята). И пак ще трябва да измислим нещо за обезопасяване, защото Преслав и сега успява да се изхлузи на пода откъм тясната страна, където са краката.  hahaha
Само не знам какво ще трябва да изтърпим, като знам какво ми коства в момента да ги приспивам в една стая...  Tired Close (когато се излъжа). Изкушавам се да ги хвърля там, да заключа, и да си сложа тапи в ушите...  Twisted Evil

# 222
То леглото още като го купувахме си дойде с допълнителната малка решетка.

Аз за това се чудя:
http://store.babycenter.com/p2p/detail/zoom.do?productID=112026& … ductPg_ViewLarger

Вторият вариант май е най добре,този третият и на мен не ми се вижда удачен,о ти ще си прецениш  Rolling Eyes
МОжеш да му купиш голямо легло и да се вземе такава преграда

Дея, тресе ги здраво пубертета вече, и в комбинация с периода "сюнгер" - точно това, което описваш се получава. Tired

Трябва да прочета за периода "сюнгер"  Rolling Eyes

# 223
Фук фук, тук времето е проооолетно  Sunglasses  Едно слънце е иzляzло, не е истина. На терасата, където е сенzора на термометъра, така пе4е, 4е покаzва 25°  Shocked  В4ера пихме кафе на вън  Sunglasses  Дано се zадържа малко  Praynig

Сополивата целувка на Милена не остана беz следи, раzбирай Милена е с настинка, но аz от къде хванах и аz такава, не ми е ясно  Confused  НиЩо, Ще мине.

Бубс, таzи палатка не бих я вzела (не ли е комарник?  newsm78 ) . Според мен Дани Ще се по4увства по zатворен и ограни4ен  Confused  НаШето легло съЩо се превръЩа в детско, т.е. махат се реШетките и става обикновенно детско легло, миналата седмица поръ4ахме 4астите, които се слагат на място на реШетките, но не zнам кога Ще ги сложим наистина  Thinking  Милена до сега не е правила опити zа бягство  Wink  но с обикновенно легло много Ще ме е страх, ако иzлеzе от стаята, понеже на стълбиЩето няма как да сложим преграда а тя със спалния 4увал може лесно да се спъне  Sad Ще видим какво Ще иzмислим....

Ил4е, много ме иzненада това zа обеzмасленото мляко. Тук препоръ4ват пълномасленото (3,5%), zаЩото децата растят и имат нужда от пове4ко калории  Thinking Но ние така или ина4е сме на АМ  Grinning

При нас предстоят може би някои много важни промени, много ми е нервно, в4ера не можах да спя.... Tired

# 224
  • София
Izvinete za latinicata!

Dnes se ka4ihme s lift do Aleko be6e strahotno! Na Rea tolova i haresa, 4e ot emocii zaspa na vry6tane.  Simple Smile  eto i snim4ici http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54397&photo=45

Agi tova jivotine e prekrasno! Ot kyde go imate? Mnogo e sladko, ama mnogo!

I az 6te trqbva da se informiram za tozi period ("сюнгер").

Dove4era 6te opravq kirilicata i 6te pi6a!

Общи условия

Активация на акаунт