Днешния филм си има герой "АПРИЛЧЕТО" кратко нарича се той!

• 11 958
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
Татяна - при нас е 1.5% масленността май на полу-масленото

# 226
Ние се връщаме от разходка в Южния парк - умрях от студ.

Иленка, ако има една команда, която Иво да изпълнява на секундата, това е именно "Лягай долу и заспивай"  Mr. Green Много е смешен, пада като отсечен, щом го чуе и действително заспива  Mr. Green

Рея е мнооого сладка!

# 227
Добро утро! Hug

Желая прекрасна седмица на всички!

Аз съм будна от 6 и приготвям закуски, обяди и дрехи Joy Сега отивам и аз да се пременя та дано е без болести тая седмица-днес Теди е на ясла...стискайте палци.

Рамама, направо ви завидях-супер изглежда времето. Реа е наистина много голяма чаровница.

Енви, обаче аз така съм си харесала Велинка... Mr. Green

# 228
  • София
Привет!

И от нас приятна седмица с повече слънце и добри новини!

Ние още спим в кошара, Матей се върти и мисля, че не е още за обикновенно легло, а и идеята да става, когато си иска не ми се нрави!

Иначе имам от сестра му легло, само трябва да взема преграда!

# 229
Добро утро на всички  Hug
Реа  Heart Eyes Просто нямам думи, голяма е сладурана.
Роди, стискам палци всичко да е наред  Praynig
Днес ми е доста приповдигнато настроението Grinning Заведохме Стенли на ясла, там ни показаха помещенията. Много ми хареса, базата е стара, но вътре всичко е ново. Стенли искаше да влиза още облечен. Дойдоха няколко деца да го посрещнат и едва изтрая да го съблека и хукна вътре, въобще не се обърна и да ни погледне  Joy Имат страхотни играчки, къщичката на Чико с пързалката, люлка и кво ли още не. На мен много ми хареса, а и спалното помещение е толкова сладко, едно малки новички легла, с хубави шарени чаршавчета  Heart Eyes Ще ви разказвам като го взема после.

# 230
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСЛАВ   Heart Eyes НА ИЛЕНКА!
ЗДРАВЕ И МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ!
МНОГО ПОДАРЪЦИ ДНЕС!

Hug Party Hug

ИЛЕНКА,
МНОГО ДА ТЕ РАДВА ПОРАСНАЛОТО ТИ МОМЧЕ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ, МАМО!

Hug Heart Eyes Hug

РодиHug! Кат` се харесваме сватите, пък нек` се земат младите! Mr. Green

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 10:04 от envia

# 231

Честит рожден ден на бате Преслав! Да е здрав и да радва мама и тате! Много весели игри и щастливо детство! Поздрави и на мама   bouquet

# 232
  • София
Добро утро!

Иленка, честит ви рожденник! Да е жив и здрав и все така палав Peace

Енви, вие сте следващите, ама кога точно?

Наде, браво на Стенли. Дано все така да влиза Peace

И Соня още си спи в кошарата и почти не се сеща да я прескача. Засега си остава там.

Ние в събота ходихме на театъра. Видяхме се с Янчето и Симонка.
На Соня й хареса, но не разбра особено много. Хареса й, че имаше песничка и се пляска с ръце. Но най беше впечатлена от кукловодите- бяха 2 жени и като изчезнеше някоя зад декорите тя почваше да пита " 'де е дугата леличка?".
А сега като я питаш какво имаше на театъра, отгиваря "близалки", защото на повечето деца бяха накупили близалки и всички дружно ближеха Mr. Green

# 233
  • София
Аги, откъде се купува това животно и колко струва?

# 234
Но най беше впечатлена от кукловодите- бяха 2 жени и като изчезнеше някоя зад декорите тя почваше да пита " 'де е дугата леличка?".
А сега като я питаш какво имаше на театъра, отгиваря "близалки", защото на повечето деца бяха накупили близалки и всички дружно ближеха Mr. Green

Това за леличката много ме разсмя  Joy А близалките за да мълчат ли са били  hahaha

# 235
  • София
Рени, какво гледахте и къде? Аз се чудех в неделя за театър Ариел, но така и не отидохме!

Честит рожден ден на Преслав! Да е жив издрав и грижовен батко!

Наде, завидях ти! Къде е тая ясла - държавна ли е?

# 236
  • София
Вени, в Ариел бяхме, гледахме Мечо Пух.

Близалките бяха едни захарни петлета. Там докато чакаш има нещо като барче и на по-големите дечица бяха купили такива близалки и тя много се е впечатлила. Simple Smile

Сега ще купуваме книжките за Франклин и като го изучим, ще ходим другия месец да го гледаме.

# 237
Честит рожден ден на Преслав.
Честит празник Иленка.
Да е здрав, много игри, много подаръци и много усмивки му пожелавам.

Наде, бърза адаптация на Стенли и никакви  болести.
Роди, хайде и на Тедко успешен рестарт.

Аги, много яко фърбито.
Сонята е страхотна подскоклива бърборана. Симона вземаше уроци по скачане от нея. Но има нужда от още Wink
Реа е страхотна.
Енви, наистина Петър да не му изпуснем празника. Я прошепни кога е.
Раче, много благодарнасти за инфото на лични Hug

# 238

Наде, завидях ти! Къде е тая ясла - държавна ли е?[/color]

Държавна е, намира се в Люлин 1 на 50 метра от блока ми е, Срещу Мото-Пфое.

# 239
Честит рожден ден на бате Преслав, да расте жив, здрав и много щастлив.Аз си мислех, че са още малки за театър, но като ви слушам, ще вземем другия път и ние да дойдем.
Наде, много се радвам за Стенли, дано всеки ден така да влиза. Ще спи ли там?
Да ви се оплача- не стига, че умирам от студ, а и спряха водата точно като реших да се къпя, а и трябва да готвя, че няма нищо за ядене.
Успешен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт