Днешния филм си има герой "АПРИЛЧЕТО" кратко нарича се той!

• 11 955
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
4естит рожден ден на батко Преслав, с пожелания zа весел праzник и много подаръци   bouquet  Иленке, да ви е жив и zдрав и много да ви радва  Hug

# 241
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСЛАВ!
 ДА БЪДЕ МНОГО ЗДРАВ, ПОСЛУШЕН И ЩАСТЛИВ! Hug
ИЛЕНКА, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ОТ СЪРЦЕ!  bouquet

Наде, успешен старт и на вас в яслата  Hug
Раче, казвай как е Емчо, свиква ли  Laughing

Али спи в дървената кошара, тя е 140/70 и мисля поне още 1 година да изкара там, а и се върти много  Peace

Докато нашите с атук, така ще е, всяка свободна минутка отделям за тях, иначе сме добре, Али свикна бързо със спането в яслата, а работа има - колкото иска човек  Hug

# 242
Честит рожден ден на бате Преслав и от нас. Да расте  здрав и весел за радост на всички.

# 243
  • Русе
Привет момичета!
Ах, енви, не се и съмнявах, че помниш датата.  Hug
Аз да издам, че Пепи е рожденик утре! Mr. Green

Благодарим сърдечно за честитките!  Hug
Черпя по една тортичка с "лате макиато".

Нашият тати се грипяса  Confused, но тържеството е предвидено за довечера, така че ще се празнува (докато не сме се тръшнали всички останали).

Браво на Стенли за щурма на яслата  Sunglasses, и успех на Теди Praynig!
Рачето да влезе да каже юнак Емо как я кара.

Реа, както винаги е страхотна! Heart Eyes

П.П. Тоз период "сюнгер" - си го измислих като дефиниция. Имах предвид, че в момента са абсолютни попивателни, и няма как и глупости да не "лепнат".

# 244
  • София
Честит празник Иленка! Да ти е жив и и здрав рожденика, да бъде добър и любящ батко на Дилянката, да те слуша и обича! А таткото ви бързо да пребори грипа   Praynig

Днес ни беше 4-я ден в яслата и го оставих за сефте сам в яслата, а както се очакваше настана голям рев. Рева около 30 минути, след което се поуспокои и заигра и аз най-накрая си тръгнах. Като  отидох на обяд да го взема Емо се разплака като ме видя и пак се гушкахме и целувахме докато се успокои. От госпожите разбрах, че се държал много войнствено. Реве, дере се, но не дава на никой да го пипне. Дори налита на бой като се опитат да го гушкат. Абе дивак. Днес откак се е събудил все искаше да го гушкам, не даваше дори и татко му да го прегърне. В яслата не искаше да се отделя от мен и дори в началото се наложи да остана докато закуса - усеща юначето на къде отиват нещата.
КАто го слушах как се дере вдигнах кръвно и ме заболяха зъби, които от години са умъртвени. Яко ме праснаха нервите. Добре, че от утре само ще го водя и няма да се налага да оставам.

Браво на Али и Стенли за бързата адаптация.   smile3501
Роди, пожелавам ви успешна седмица без болести.  Praynig
И Емо спи в дървена кошара 140/70 и не мисля скоро да я махам. Спи много неспокойно и се върти насън. Все още мисля, че е малък за спане в легло без прегради.

И друго щях да пиша, но пустия ми изтормозен мозък бързо изключва.

# 245

Иленка, нека момчето ти бъде здраво, щастливо, усмихнато и обичано. Нека късметът бъде  винаги с него, да е все така своенравен и див! Да е грижовен и добър батко!

Малко ми е неудобно да пиша, защото не съм много в час, но само ще споделя, че от 2 седмици децата са вкъщи, защото има епидемия и те също хванаха вируса. Сега са здрави, но ме е страх да ги пусна, защото все още има болни деца в групите, които не са спрени. Миналата седмица баща им си взе болнични, сега аз.

Моите момчета спят на двуетажно легло, имат си допълнително направени прегради, но са и падали. Честно казано, съжалявам, че взехме такова легло, колкото и красиво да е и забавно за децата. На пролет мисля вече да го разглобим и да стане на две ъглови легла. Иначе си имаме и преносима кошара, в която Люс спа, докато се роди Йо и малко след това, а Йоан почти не я е ползвал. Сега си стои сгъната в гардероба.

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 14:40 от Милейди

# 246
  • софия
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАТЕ ПРЕСЛАВ!!!  ura

Да се оплача, Рая от вчера е с хрема...много и е запушен носа...дано се разминем само с това...

Тя спи в кошара /от тия преносимите/...още се върти много и не е за дървения креват, а и нямаме място за него  Joy

# 247
  • София
Честит празник на Иленкиния бандит!
Да е здраво и жизнерадостно хлапе и добър батко на чаровната дама Дилянка!

Ние изкарахме страхотно събото-неделята, бяхме на хижа на Витоша с малчо - доста добре се държеше момчето, само със спането се видяхме в приключение.  Whistling

Вальо спи на разтегателен диван, отстрани му слагам възглавници, за да не пада.
А заспиването е кофти - ляга, пък решава, че трябва да си вземе нещо, тича, заиграва се..., ама той много отдавна е така, откакто се научи да прескача кошарата. Даже добре, че си хареса да спи на дивана, че все ме беше страх да не се потроши, като прескача. А сутрин е екстра, става си и идва да ме буди, понякога се заиграва и ми отпуска още малко време за сън; аз все гледам да оставям по нещо интересно до леглото му.  Mr. Green

Мейфлаур, последното нещо, за което би ми хрумнало, че може да се готви в тенджера под налягане е крем-карамела.  Shocked Ще пробвам и аз, че как мразя туткави работи...

Абе, кво стана с туй смотано време, нали уж беше почнало да изпролетява, а нещо студа пак насви.  Close

# 248
  • София
Честит Рожден Ден, Преско!

# 249
Честит рожден ден на Преслав, много весели лудорий и здраве  bouquet  bouquet  bouquet !!!

# 250
  • София
Ето малко снежни Витошки снимки от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=126885&photo=84
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=126885&photo=86
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=126885&photo=87
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=126885&photo=88

Някой да знае какво са решили за анулирането на кандидатстването за ДГ, че на нас днес не ни работи кабелната и не съм в час с новините.

# 251
  • Boston, MA
Честит рожден ден на Преслав! Иленке, да ти е жив и здрав, да расте все такова будно и активно дете!

Прекрасни снежни снимки на Реа и Вальо!

За леглото реших засега да не взимам палатката, ако твърдо реши да прескача, ще сменим предната решетка с ниската, пък ако ще да става.

Чудя се кога да го местя в неговата стая, бях решила сега на пролетта, но брат ми идва при нас в началото на юни и пак ще сме пълна къща, сигурно Дани пак ще трябва да е при нас... а може и да ги набутам двамата в една стая...  Grinning

# 252
Ренка, Фъндъкова е подала оставка, а иначе нещата си остават както са си. Това е моето инфо.

# 253
Привет и от нашата болна компания Hug.
Иленко, ЧРД на "пуйчето"/м/у другото толкова ми харесва тази дума, че научих Юли да си вика така Embarassed Embarassed/.Весело, безгрижно детство имного здраве му пожелавам.На теб весел празник и дано прескочите болестта на татито ви. Peace Peace
Аз не пиша тия дни, че съм в една дълбоооооооооока дупка, от която не виждам кога и как ще излезем Cry.След бронхита и стомашно-чревния вурус мин.седмица/и 2 АБ/, аз се грипосах и заразих Юли и сега е в предпневмония....На Зинат е от днес+Дактарин, че се очаква да гъбяса от толкова АБ за кратък период.Добре че мама пак дойде да ни помага, защото не смогваме с работа/болнични.Сърчицето ме боли и ми се скъси живота за тази седмица, знам че има и по-лошо, ама от това не ми олеква Cry.Вдига т 5 дни Т, кисел и отпаднал е....на всичкото отгоре е с ужасна хрема от която се дави и не спи...Спирам за да не ви натоварвам по-вече.

# 254
  • София
Чета, че децата прескачат кошарата и се чудех как успяват, докато осъзнах, че Емо много отдавна използва прескачането като начин на излизане от кошарата. Но той пада на спалнята ни и затова досега не съм се притеснила от решетките.  doh

Към майчетата, на чиито дечица сте правили реимунизация на БЦЖ: снощи като къпах Емо рамото му беше надуто и сълзеше гной. Като го пипнах се отприщи и изтече огромно количество. Подсуших го само с риванол, но дали е достатъчно - гледам,че засега не е набрало...

Оооооооо Ванче, горкото Юли дано скоро да оздравее и да те радва с беличките си  Hug

Общи условия

Активация на акаунт