Днешния филм си има герой "АПРИЛЧЕТО" кратко нарича се той!

• 11 957
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
Ваня, голямо гуш от мен  Hug
Рени, благородно завиждам за красотата в планината, искам и аз  Crazy
А за Реа - нямам думи - много е нежно това детенце, да му мисли баща й  Mr. Green

Чета, че децата прескачат кошарата и се чудех как успяват, докато осъзнах, че Емо много отдавна използва прескачането като начин на излизане от кошарата. Но той пада на спалнята ни и затова досега не съм се притеснила от решетките.  doh

Ние заради това доближихме спалнята до леглото и сега не го мисля  Peace Ама юнак Емо явно добре се представя в яслата  Mr. Green Отпуснал е гласа си, а така  Hug Поне Али дават да го гушкат и така се успокоява, майка все се бъзика, че пак е добре, че не им надига и блузите да суче  Mr. Green

Като казах майка ми...уф, да се оплача малко и аз, когато сме с нея, иска тя го приспива, и аз нали си казвам - не го е виждала с месеци, след 2 седмици пак заминава и й го давам, но тя го приспива на ръце и снощи се видях в чудо, но след 1 час рев и отказ от моя страна да го люлея заспа  Tired като й казах днес, че повече няма да го приспива, защото после ми се стъжнява и ми се разсърди  ooooh!

Ренка, и аз чух същото - няма анулиране  ooooh!

# 256
  • София
Няма анулиране, още се води разследването - одит по-точно!

Това с прескачането и мен ме притеснява и затова още ще си спи в креватчето!

Смин, как така ще го приспива на ръце - да не е бебе?

Раче, Емо голяма работа! Неможете ли с таткото да се размените във воденето? Обикновенно помага! Ето Мати спи при бабите по 2.5-3 часа, а у нас като съм в къщи - 1.15-1.30 минути. При бабите не иска да се стои при него, докато заспи, при мен настоява и реве да съм в стаята. Добре, че вечер ляга с кака си!

Хайде да гласуваме в темата за мястото на срещата!

Ще празнувате ли някъде 14-ти? Аз може и сама да съм си тогава!

# 257
  • Варна
Привет и от нас!
Честит рожденник на ИЛенка! ДА ти живо и здраво момчето!

Ники се върна в яслата, гърлото било червено леко, но го приеха де ще ходят Mr. Green. Носът му тече и се дави вечер. Пак ме тровят с техните бележки, сега трябва да нося, че е здрав. Ще кажеш, че целият ми живот се движи около кабинета на педката. Аз все пак съм на работа, не да излизам за щяло и не щяло. Сега утре ще стартираме първо за бележка, а после да си вземем детето  ooooh!
Много сладки априлски планинари, завиждам, ама малко. Мразя зимата. Искам на плажжж  Cry
При нас студ и вятър, гадост!
Ваня, мила, дано скоро се оправи детенце!
Смини, те бабите така обичат, ама после ни е трудно с последствията...
Рач, ще свикне, явно по-трудно, но ще свикне.
Лека и о т мен, ние лягаме рано...с кокошките Embarassed

# 258
Иленка, да ти е честит рожденника!!!
Много да ви радва и само усмивки и хубави моменти занапред!!!

Аз все още на ръце си приспивам бебето Blush Blush Не ми е ясно кога ще отвиква...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=256778.0 - ето за срещата Peace

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 21:31 от rody

# 259
  • София
Здравейте, момичета! bowuu
Честит рожден ден на съгражданина най-напред! Wink
Нямам възможност да чета по-назад, така че, ако има  и други празнуващи, нека не ми се сърдят, че съм ги подминала Confused
Ами какво да се прави...уж по 1000 пъти минавам покрай компа, ама все не остава време за форума! Confused Rolling Eyes
Сега съм малко по-свободна, защото си взех отпуск 2 седмици. Давид хвана Варицела и този път решихме аз да го гледам.И ето, пак в полунощ успях да намеря време да драсна 2 реда.
Миналата седмица беше някакъв ужас. Беше като залепен за мен и поддържаше Т денонощно. Нямах възможност да ям, да спя, да си ударя душ, абе  ooooh! #Crazy Сега е по-добре, само дето е много пъпчив още  Sick
Както и да е...
Надявам се поне тази седмица да бъда по-близо до вас!
Поздрави и целувки от нас с Давид! Hug

# 260
  • София
Иленка, честит празник и от нас!  Hug Много е хубава почерпката!

Ванче, много ми стана мъчно за вас! С какво да ти повдигнем настроението? Дано бързо да се оправите!  Praynig

Ренка много са ви хубави снимките!

Мерси за хубавите думи за Реа!  Heart Eyes

Раче, Реа почти всеки път плаче мъничко като я оставяме. Докато и оправям дрешките в гардеробчето чувам, че спира. Кога ли ще свикне, повече от месец ходи? А и с това не спане, дано с Емо да го нямате този проблем!

Лека нощ!

# 261
Енви, честит ти рожденник. На Пепи - здраве и весел празник. Много целувки от цялото ни семейство  Heart Eyes

Ау, Бюти, Ванче, много прегръдки на Давид и Юли и на вас. Пък аз мислех да се оплаквам заради една хрема Embarassed
Леси, много се зарадвах на включването ти. Отчитах ти липсата.

Вени, 14 и тази година ще го пропуснем. На 15 може да идем някъде, но истерията по заведенията за 14 февруари и 8 март ми идва в повече.
Ох, залавям се за работа, за да довърша нещо и може би ще си пусна отпуска да се прибера при мрънкащото Симонче.

# 262
Мила Енви,честит ти рожденник!Здраве,късмет и неспирни весели игри пожелаваме на бати Пепи! Весел празник на цялото ви семейство!
Иленка,честит рожден ден на вашия батко на патерици!Надявам се сте изкарали весело и незабравимо вчерашния празник!

# 263
  • София
ЧРД на малкия голям Пепи и честит празник на мама Енви!  bouquet

Леле Ванче, много гадно.  Sad Бързо оздравяванена вас и на Давид на Бюти Hug

И Сонята от днес пак е на ясла и здраво си поплака Cry

От известно време и тя иска да седя до нея като заспива, а преди заспиваше сама. защо така се развали дисциплината, не знам. newsm78

# 264
Бырзо оздравяване на Давид !!! Виктор все се буди сыс запушен нос, а не е хремав. Не мога да разбера от какво може да е това - уж слагам мокри кырпи на радиатора, даже сывсем го изключвам напоследык обаче пак му е леко запушен носа като се сыбуди.....

# 265
  • София
Енви, честит рожденник - много да те радва и да ти носи най-голямото щастие!!!
.
Иленка, да ти е жив и здрав и твоя непослушник и с годините да става все по-послушен за радост на мама!

На всички болни дечица и техните мами огромни прегръдки и целувки и да свършва тази зима с тези болисти, че.................

Тони е добре, като изключим дивашкото му поведение и засилването на скубането и хапането. Но на детето му растът 4 кучешки едновременно, какво да го правиш.
За детските градини, ми то беше ясно, че ние си лаем, а керванът си върви...... голяма дупка в морето, като Фандъкова си е подала оставката, да не би тя да ми плаща частната детска градина! (Това беше лирично отклонение по наболял въпрос).
Стискайте ми силно палци тази седмица и накрая ще се похваля!
Лек ден!

# 266
  • София
Скарлет, стискаме!

Добро утро! Днес е слъчево, но май ще си е студено!

За градините - незнам вече, надявам се да предприемат нещо както обещават! Следя темите по въпроса, ако има нещо интересно ще го постна тука!

# 267
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИЯ ПЕПИ! ДА БЪДЕ ЖИВ И ЗДРАВ!
МНОГО ЩАСТЛИВ!!!
ЕНВИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! МНОГО ЦЕЛУВКИ ОТ МЕН!  Heart Eyes  bouquet

Скарлет  Praynig
Бюти, бързо да оздравява Давид Hug

Моето дете днес влезе с усмивка  Shocked  Mr. Green Изненадва ме с всеки изминал ден  Blush Обаче цялата група са сополиви и нас не ни подмина   ooooh! Снощи имаше поредното изпълнение, аз за 2 години не съм виждала такъв зор да го приспивам, снощи се редувахме с баща му да го гушкаме, легнали заедно, но от 21.30 до 23.30 само ни казваше "шшшшт" и с пръстче пред устата, явно в яслата така ги приспиват  Crazy

Да ви кажа снощи как ни изненада, нали точно говорим тук за прескачането през кошарата, и както ви казах спалнята е опряна и бях спокойна, че няма откъде да падне. Та снощи пак влезе по едно време да си играе в леглото (подрежда си одеалата и играчките) и по едно време нашият се покатерил върху скрина - прав  ooooh! той си е залепен до леглото и от там намери начин да ни притеснява, така че вече го имам предвид и това  ooooh!

# 268
  • 2 етажа над тавана
Опит да се разпиша, преди да сте изписали темата Mr. Green

Честито на рожденника на Енви и на патерица на рожденика на Иленка - да ви радват и обичат много, да изживеят незабравимо детство!!!  bouquet

На Юли и на Давид и на милите им майки пращаме много прегръдки и целувки и стискаме палци да не боледуват вече. Praynig

Скарлет, стискам палци Praynig

Страхотни са малките ни планинарчета. Hug Аз все да питам - Реа стоили спокойно в самара като я носите? Мисля си, че Маги не би стояла повече от 5 минути, а така ми се ходи на планина, но пък да я нося на ръце - не, благодаря Naughty

Раче, ще свикне Емко, къде ще ходи. Grinning Знам, че сигурно и на теб ти е трудно като знаеш как плаче, но както вчера каза майка ми - трябва да свикваме, че децата ни растат и не можем всеки един момент да сме до тях, колкото и да ни се иска.

За 14-ти - като знам какъв ми е "романтик" мъжо, а и колко го празнуваме друга година този празник, хич и не мисля, че ще го отбележим. По вероятно е да празнуваме Трифон Зарезан Mr. Green

И нужда от съвет - на Маги от 2 дни кожата на лицето й е страшно суха, даже днес сутринта след банята на едната бузка стоеше все едно се лющи. Досега никога не е ставало така. Дайте съвет с какво да я намажа. Мислех си за нещо мазничко, но освен обикновена Нивея и кремчето за студено време друго нямам под ръка. А и тя вика, че й щипело newsm78

А колкото до градините - надявам се поне да решат да направят класирането по-рано, че до юни ако трябва да чакаме, ще изперкам тотално.

Отлитам, че ме дърпат Rolling Eyes

# 269
Честит рожден ден на Преско на Иленка на патерици и на Пепи на Енви!

Смин, и аз приспивам с Шшшт! Лягай бързо долу! Blush И въобще много бих се радвала, ако можех да приспя Ивайло на ръце  Blush Защото той обикновено не позволява такива глезотии, да не говорим, че даже не мога да го гушкам, ако е легнал до мен на леглото - сърди се и бяга настрани.

Иво си прескача кошарата откъм повивалника- катери се върху него и ни напада върху спалнята. Един ден пък демонстрира бързо влизане в кошара, използвайки пакет памперси за стъпало от външната страна. Въобще - Тарзан ряпа да яде пред априлчетата.

Бабъл, пробвай с някакво олио. Слънчогледовото върши добра работа. Като се поомекоти кожата след 2-3 дни пробвай някакво кремче за суха кожа. От студеното време се получава това.

На болничките - бързо оздравяване. 

Общи условия

Активация на акаунт