Днешния филм си има герой "АПРИЛЧЕТО" кратко нарича се той!

• 11 940
  • 300
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ванче, сега прочетох, че и вие сте го закъсали! Sad
Знам, че е кофти, но това са моментни състояния. Аз гледам психиката ми да издържи в такива моменти и това е!Дребните се оправят и всичко отминава. Rolling Eyes

# 271
Много ви благодаря, момичета!  Hug Да ви се връщат хубавите пожелания умножени! Hug
Черпя за порасналото ни момче:

РачеHug! Иска се време, нали знаеш! А защо седиш там и го слушаш, как плаче!? Не мисля, че така можеш да му помогнеш.

Ванче, Янче, Смини, Леси, Бюти, бързо оздравяване на дечицата ви! Praynig

Татянка, дано промените ви са за хубаво и всичко се подреди, според желанията ви! Peace

Иленка, как изкарахте РД? Party

Относно шъткането - Вили отдавна го практикува, но допира върха на показалеца си перпендикулярно на върха на нослето - голям смях.  hahaha Но отскоро започна директно да си казва "тихоооо!" и то съвсем на място - напр. когато се опитвам, да я науча на стихчето й от ДЯ, повтаряйки й го за н-ти път. Twisted Evil

# 272
Бабыл - обикновен (бял го водят при нас) вазелин от аптеката. много бырзо омекотява и е много пречистен. Нашата консултация ни го препорыча това още като беше новороден, а му изпрыхваше кожата.

# 273
  • София
Енви, честит празник на батко Пепи!   ura newsm59 newsm67  ura Да ти е жив, здрав, весел и щастлив и добър батко на Велинката.

До сега стоях вътре в яслата по молба на медицинското лице и като се заиграваше Емо излизах от стаята. Постепенно започнах да стоя все по-малко в стаята. Вчера бях там само до 9:10, след това се разхождах из двора, за да мога да отида ако се наложи, но след като овладяха ситуацията се прибрах. По обед си прибрах юначето макар и да го заварих спокоен си личеше, че беше плакал.
Днес оставих Емо в яслата до обяд. Плакал по-малко от вчера и след това се заиграл. Като отидох го заварих да си играе, но като ме видя си поплака малко. Още ден два ще караме до обяд и след това ще го пробваме с приспиване. Но определено имаме напредък. bowuu

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 14:02 от ra4e

# 274
15 april2006 VLADIMIR

# 275
  • София

Честит рожден ден на бате Пепи и прекрасен празник на мама Енви и цялото семейство!

Милият юнак Емчо, дано по-бързо да се адаптира!  Peace

Пак много болни дечица!  Sad Защо така бе, нали уж студа избивал вирусите, пък тая зима хем студена, хем болнава, ужас! Бързо да оздравяват всички!  Hug

# 276
  • Boston, MA
Честит рожден ден на батко Пепи! Много да ви радва, Енви! Весел празник!    bouquet

Пожелания за бързо оздравяване на всички болни дечица!  Hug

# 277

4естит рожден ден на Пепи   bouquet  Нека бъде винаги zдрав и Щастлив и гордостта на цялото семейство  Hug  Енви, 4естит праzник  Hug   Hug   Hug

# 278
Енвиии, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Пепи от нас !                        

newsm68 newsm68 newsm68  ura  ura  ura

Нека бъде все така добро, грижовно и отговорно дете! Нека късметът бъде винаги на негова страна и с устрем да следва мечтите си!

ПП: Изтървала съм страшно много рожденни дни и макар и със закъснение искам да пожелая здраве и късмет на всички празнували!
      Иленка, Данче: Специално за вас   newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 19:51 от Милейди

# 279
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЕПИ! ЕНВИ, ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ПОРАСНАЛОТО МОМЧЕ!

# 280
  • Русе

на Пепи! Да расте все така будно, умно и мило дете за радост и гордост на мама и тати! Щастливо детство, незабравим празник и много целувки от нас! Heart Eyes

Честит рожденик, мила енви!  bouquet

Много прегръдки на Юли и Давид! Hug Hug Hug

Леси, липсваше! Hug

# 281
  • София
Пепи днес рожденник! Честит празник!

Добре дошла и на новата мама, промъкнара се между поздравите! Разкажи за вас повечко!

# 282
Честит рожден ден на Пепи!  Енви, честит празник   bouquet

Скарлет , стискам и аз палци и чакам да се похвалиш.

Много ми е мъчно за малките ревунгелчета, дано бързо отмине този период и започнат да ходят с усмивка като Алекс.

Днес Ема спа 4.5 часа следобяд  Shocked , а всяка вечер заспива с рев. Буди се поне по един път нощем да иска мляко  Twisted Evil и не мога да разбера защо така се получава. Утре сме на консултация и ще питам , ако може нещо педката да ми помогне, щото не се издържа. Когато спи по-малко следобяд, пак е същия кошмар. Другото е , че постоянно иска да е гола, дърпа си дрехите , памперса и като я съблеча иска да танцува, та и се събира поне половин час чисто гола, а не е толкова топло.
Иначе тя си спи на нейното легло , което е долепено до спалнята , т.е. почти цялата нощ е на нашето и има едно падане до сега. Сега тук при баба си спи в нейно , което е с мрежа и я вдигаме вечер, но през деня не.

# 283
Добро утро, мили момичета  Hug
Честит рожден ден на Пепи, на първо място му пожелавам да е винаги здрав, да е весел и щастлив, много щури игри и да е гордост за мама и тати! Честит празник и на прекрасната му майка   bouquet
Скарлет, стискаме палци, но и горим от любопитство, после да ни кажеш  Crossing Arms Много липсвате, дано успяваш по-често да влизаш.
Липсват ми Данчето и Джинджър, Петето и Мимка  newsm78
Пожелавам скоро всички да са здравички, че аман вече от болести  ooooh!
Раче, дано скоро свикне и да спинка там. А на Алекс браво  Peace голям юнак е.
По въпроса за леглото, като ви чета как всички са долепили леглата до спалнята се замислям да махна кошарата, а да долепя голямото му легло и като се затопли да го иднеса заедно с леголото  Mr. Green Еми не става така  Crossing Arms при огромна спалня спя на ръба  Twisted Evil и далече от баща му. По този повод да ви питам  newsm78 има ли издънки при някои от вас, в смисъл да си имате публика  Whistling

# 284
  • София
Добро утро!
Сипвам по едно ароматно кафе за добър и успешен ден.
По въпроса за спането - откакто махнахме биберона, около месец и нещо, Тони спи при нас на спалнята и с нищо не можеш да го преместиш в неговото легло. Нека малко да поотрасне пък ще му мисля, за сега не ми пречи.
По въпроса на Надето - да доста издънки имаме, той винаги е там и ни се хили, не ме питай как се случва...... Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт