Днешния филм си има герой "АПРИЛЧЕТО" кратко нарича се той!

• 11 946
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
Сега да си дам отчета за яслата. Първия ден момчето си влезе на бегом вътре, но е поревал като се е усетил, че ни няма, но бързо се е успокоил и си е играл с децата. Яде си всичко там, но още го хранят. Учат го да пие от обикновена чаша. На втория ден като го водех тичахме и се гонехме до входа с него и баща му, не е ревал. Като влезе навътре с лелята го чух, че мрънкаше само, но това е било за целия ден. Като си го взимах също не реве, но определено му е мъчно като ме види и иска да го гушкам. Днес беше по-кофти, защото съвпаднахме с две деца, които реваха много. Спокойно го съблякох и го накарах да хване едното момиченце за ръка и да го заведе вътре и той миличкия отиде и я хвана и тръгна да я води вътре, но тя се дръпна. Той дойде натъжен при мен. После лелята я заведе вътре и аз го накарах да изтича след нея и да я гушка и да я успокои, Стенли пак изтича вътре сам влезе да я успокоява, но не я намерил и се върна и ревна като го взе и него лелята. Аз хич и не се притеснявам от това, защото знам, че бързо ще му мине и ще си играе цял ден там и ще се забавлява много повече от това да си стои тук с мен.
Дано не съм ви досадила, но от няколко дни съм свободясала и не стигам до компютъра  Mr. Green

# 286
Добро утро! Grinning

Още веднъж благодаря на всички ви за страхотните пожелания!!! Hug
Вчера рожденикът беше еуфоричен и време не остана, да му предам честитките ви, но това ще стане още довечера. Peace

Относно леглото - Пепи спа в кошара докато се роди сестра му, т.е. на дължина му беше ОК, а с решетка си беше до около 3 г. Така че и Велина ще е така - кошарата е достатъчно дълбока, че да не излиза от нея, а решетката си е спокойствие.
Mr. Green

# 287
  • София
Сонята пак рева сутринта. За вчера казаха, че на обяд се е разплакала, но после спала спокойно. Но определено много й липсвам. Вечер като ме види емоциите й са неописуеми.

Сега е на етапа, че всичко е нейно - на всичко вика "мое" и иска потвърждение, че е нейно.
И само разправя, че кучето й е изяло нейното яке. Много си измисля.

Днес сме на рожден ден на свекито, а още не съм купила подарък, трябва да измисля нещо в обедната почивка.

Хубав ден! Heart Eyes

# 288
  • София
Ние не сме на ясла, но нали го оставям на свеки всеки ден, та да кажа - плаче и като види баба си почва да отстъпва назад. Обяснявам му, че сега ще ходи у баба да папка и спинка и мама ще се върне, че отивам на работа, за да имам парички за бу и туту/ демек коли и влак/, а кака е на училище и трябва да я заведя до там, но като се стигне до раздяла се дърпа и повтаря мама, мама, мама, но накрая тръгва не много доброволно!

# 289
  • София
Ехоооооо, къде сте всички???
Днес нещо е голямо мъртвило тук. Нещо тука се ядосвам с работата и реших да надникна, то пък няма никой. Дано да си почивате. Heart Eyes

# 290
  • София
Да се отчета и аз Simple Smile

Емо днес бил по-малко ревлив, но за сметка на това не давал на никой да му дава насоки в живота.  Naughty Пренебрегвал всички и си правил каквото иска. Отказал да яде каквото му предложили, станал от масата взел си една питчица и седнал на столче далеч от децата - абсолютно диваче.
Госпожата му ми се оплака, че снощи я наболявал кръстта и подозира, че защото е носила предния ден Емо. Посъветвах я да го води за ръка вместо да го носи, защото човека си тежи на мястото.

Откак ходи на градина ми е голям проблем дневния му сън, защото заспива като го кача в колата и като се прибера (след 40 минути) се събужда и изкарва до вечерта. Но за сметка на това вече не стои до късно. Едва дочаква 20:00 часа и започва да мига на парцали  Mr. Green
Снощи обаче ме побърка с пищяне - какво сънуваше, къде го болеше не разбрах. На 2 пъти по около 30 минути пищя страшно и нищо не помагаше, ни гушкане, ни песнички. Разнасях го като малко бебе на ръце и сутринта се бях гипсирала и не можех да стана от леглото.

Днес успях да отида и до банката и си пуснах отпуск та от 17 март съм на работа.

Тинка, стриптиза май е заразен или ходи по Емовците и Емите Simple Smile Като се присети Емил започва да се съблича - добре, че само вечер го хваща музата. А като го съблека за къпане започва една гоненка с много смях от негова страна - голяма радост, а после пък борба докато го облека. Но това е по-малката беля. Емо обича да е бос и през деня по няколко стотин птъти обувам чорапи и пантофи (разбрах, че в яслата не го правел, което ме радва). А в нас е теракот и е студено, но хлапето много се забавлява бос.

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 16:05 от ra4e

# 291
Аз съм тук за малко.
В къщи съм си, да си гледам болницата. А тя уж се оправя, но сега пак буха яко, докато спи.

Тина, разказа ти за Ема, все едно Симончето описваше. Всяка вечер имаме голи танци. Май от тях е   болна. Ей като срешна такова съвпадение и се чудя белите на тия деца кодирани ли са някъде.

Скарлет и от мен едни стиснати палци Simple Smile

Ето малко снимки  на шошка от Елена
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49453&photo=166

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 16:00 от Черепахова

# 292
Аз съм тук, но си трая, щот` си мислех, че днес е ден за неписане! Whistling

Янче, бързо оздравяване на Бонбонката! Hug

# 293
  • 2 етажа над тавана
Леле, Янчееее, много е пораснала Симонка Shocked И бързо да оздравява.
А като каза "шошка" и все едно го е писала леля й на Маги - тя вика на Маги Шоши-Боши и като питам малката какво си на леля, тя вика "Шоши-боши".

Ама големи са шошки всичките, де.

А Емко ще ги сложи в ред в яслата явно Laughing

# 294
И аз съм тук, но болни....Али с яки сополи, аз с 38.7  допреди малко, сега е 38, а Пешо е с 38....сополи и гърло, някакъв кошмар, като парцал съм  Tired Само се моля Альо да не вдига температура  Praynig

# 295
  • София
Миличкия Стенли, толкова е нежен! Много си го харесваме ние с Реа!  Heart Eyes

Черепахче, много е сладка, последната снимка е жестока!

Сминсче, дано да се опрви бързо! И всички болнички също!

Аз днес какъв рев му дръпнах в универитета. По злобни и дребни, зависливи хора на едно място не съм виждала! Аз искам нещо да науча, да наравя нещо ново, а отвсякъде срещам не само неудобрение, но и подигравки! Дано да им се върне! Толкова съм разтроена, даже ми излезе кръвоизлив в окото.

Весела вечер!

# 296
Рали, много тъжно  Confused Така ти убиват всякакъв ентусиазъм  Close

# 297
Момичета, моял да ме извините за отсъствието!
 Embarassed
Така съм се отплеснала по разни работи, че не се свъртам тук тези дни
Честито на всички празнуващи със закъснение! Да са много здрави, дълголетни и щастливи!
Ще се опитам да наваксам в четенето, ако ли не ще стрелям на сляпо!
Тони тази нощ спа без да ме буди, чак не можех да се сетя ставала ли съм, не съм ли, дано все така продължава! Praynig'
Утре няма да празнувам, не питайте защо, ядосана съм.... Confused

# 298
  • 2 етажа над тавана
Някой може ли да пусне нова тема?

# 299
Много са ни хубави априлските момиченца  Laughing

Рали, много съжалявам. Това точно е една от причините, поради които не станах докторант. Трябва да си много дебелокож или голям подлизурко, за да оцелееш.

Иво пак ми сви ноемр тая нощ - събуди се с рев, Младен вика - айде да го вземем при нас, хубаво, ама това дете не заспива и не заспива. Накрая се ядосах, паркирах си го обратно в кошарата, накарах му се и той млъкна и заспа. Да, обаче аз не можах и така почти цяла нощ съм била пак будна. Е кажете ми сега това на какво прилича - няма да ме буди новороденото, а ще ме буди голямото магаре  Crazy

Аз ще пусна нова тема, момент.

Общи условия

Активация на акаунт