Днешния филм си има герой "АПРИЛЧЕТО" кратко нарича се той!

• 11 953
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
  • София
В анкетата гласувах, че сме в процес на отказване, з-то само от 3-4 дена е без биба. Като направим седмица, ще се преместим на 1-ва опция.  bowuu За сега не виждам причини да не успеем - с татко му сме коравосърдечни и изхвърлихме всички биберони, а нямаме баби да го съжалят и да провалят начинанието.  Twisted Evil

И аз се размазах от кеф, като прочетох за "Мамо, бичам те!"... Ех, кога ли и аз ще го чуя?!  ooooh!

Раче
, в частна ясла ли записа Емчо?

Илче, и аз обикновено се прибирам скапана от тичане по малкия, ама все пак ми е кеф, че още можем да играем заедно. Скоро, като могат всичко да правят сами, въобще няма да искат да се навъртаме около тях.

На мен настроението вече ми е пролетно и чистенето остана съвсем на заден план. Гледам поне по веднъж в седмицата да си каним гости, че да имам повод да почистя по-сериозно, иначе го действам през пръсти.

# 91
  • София
И Сонята ми е казвала "Мамо, 'бичам те", даже май беше преди Коледа. Странното е, че като ми го казва задължително ме прегръща. И много ме изненада като ми го каза, защото аз доста рядко й казвам на глас "обичам те". Напоследък го правя по-често  Embarassed

Браво на Али за яслата!
Бърза адаптация на Емчо!

Момичета в събота в театър "Ариел" ще дават "Мечо пух" на куклен театър. Смятам да заведа Сонята. Ако има други желаещи ще е хубаво да се видим там. Hug

# 92
  • 2 етажа над тавана
Рени, в кой от двата АРИЕЛ-а? В Гео Милев или в другия?

# 93
Привет и от нас, априлчето Виктор и бати - Александър.

Ние успяхме да се запишем на ясла, но се чудя, като не ходим още на гърне всеки път, дали това няма да се окаже проблем.
При вас как е?

# 94
Рени, аз си се хваля, защото смятам да си разпечатам обработените мнения и да направя един дневник на СИмончето. Като не водя друг и само от форума мога да си спомня кога и е изникнало първото зъбче, кога е казала първото изречение, кога е била първата стъпка.
А за Ариел, Бабълче, в Гео Милев е. Ние сме гледали и двата Пух-овци. И мислех  другата седмица да ходим на Франклин. Така че ако ви хареса тази, хайде с нас и другата Wink

Браво на Али  bouquet
За чистенето , ами чистя и подреждам всеки ден, заради кучето и защото си имам всекидневно гост - Мими. Но когато Симончето тръгне на детска предполагам, че ще започна да се уфлянквам. Много ми е хубаво да ми е чистико, но пък мързела ми е по-голям май

# 95
Добре дошла и на още една нова мама Галя  Hug По въпроса ти за гърнето, в яслата ми казаха, че това е тяхно задължение да ги научат и да не го мъча аз  Peace Ражкажи повече за вас.
Къде е Нуни  newsm78 а Данчето?
Джинджър, това, което разказваш е кофти, защото така те ще свикнат, че когато ти не им даваш нещо баща им ще им го позволи и така ти подронва авторитета пред тях и няма да те слушат. Поговори с него и го изяснете това и занапред. Я, сега си кажи излезе ли резултата от изпита  Mr. Green за да знам дали да идвам да ме водиш във Воденицата  Whistling
Браво на Али и дано Емо го последва.
Чистенето ми е болна тема  ooooh! постоянно мета, мия, подреждам и кво............то пак същото  Crossing Arms
Венианд, Стенли мисля от понеделник в Ябълковата да го пускам.

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 15:06 от Nadeto

# 96
Не ми е ден.
Намерих си колета. В нея е книгата zа бебежкия пубертет, пиШе 4е е zа родители на деца от 2 до 6 години  #Crazy  Отварям книгата, ми тя zапо4ва от 33та страница  ooooh!  Та сега трябва да я върна и да 4акам нова  ooooh!

4истенето.....не ми е приоритет  Whistling  Ако искам къЩата ми да е 4иста, Ще трябва постоянно само с това да се zанимавам, 4е е много голяма  ooooh!  4иста4ката в момента е на намален работен режим  Laughing  и идва само 1 4ас в седмицата  Confused  Ина4е всеки ден пускам прахосмука4ка и бърШа прах  на долния етаж. Горния по рядко, там само спим и не се цапа. Раzхвърленето се правя 4е не го виждам  Whistling 

Благородно ви zавиждам zа обяснениета в любов  Hug  Heart Eyes

# 97
Раче, успех с яслата, много търпение и нерви ти пожелавам   bouquet Бързо адаптиране от сърце  Hug
Джинджър, Надето много добре ти го е написала  Peace

Добре дошла на новата мама bouquet Алекс отиде на ясла без изобщо да е сядал на гърне, вкъщи то събира прах в килера, но там сяда  Peace

чистенето - като при Черепахчето - само, че сме с персиец, няма как - всеки ден прахосмукачка и прах  Peace Подовете с препарат - 1 път в седмицата, разхвърляните играчки се прибират всяка вечер  Hug

# 98
Наде,няма още резултат от изпита иначе щях да бързам да се похваля,но това изобщо не пречи да дойдете с мъжа да се позабавляваме на Воденицата,пък може и другаде.Сигурна съм че ще си изкараме чудесно,вие само се наканете. Hug newsm68 newsm10
А за бибите съм съгласна че е така,тогава се скарахме и до никъде не стигнахме в единомислието си и затова децата още са с биби.Но аз ги пазя онези отрязаните и в най скоро време ще щурмуваме само че този път заедно с Жоро.Аз знам че ще мрънкат и ревът за тях,но така е някак си по нагледно,всъщност аз не им ги отнемам прехвърлям вината на кучето и давам остатъците които са само пластмасовата част която не може да се цока,и мисля че те сами ще стигнат до заключението че не стават вече.Дано имаме успех и се приеме бързо и безболезнено.  Peace
За чистенето и аз минавам по сто пъти с прахосмукачката на ден,и само разчистваме и прибираме след тях със свекървата но какво да се прави това няма да е вечно.Вече взех и да не се дразня като разсипът крокито нарочно и го настъпват и размажат навсякъде,като свършат взимам да чиста и те се хващат за прахосмукачката и ми казват с виновен поглед" Киси и Аси помагат мама"

# 99
Ра4е, Емо zаради Милена ли Ще у4и немски?  Flutter  Flutter  Flutter

# 100
  • София
galle добре дошла! Моето дете ходи на ясла вече месец. Никога не е сядала на гърне. Там ще видя какво ще постигнат. Засега няма никакво развитие. Искат ни на ден по 2-3 памперса.

Бибата я захвърлихме с лекота преди на навърши годинка. Може би е затова, че и я дадох много късно (на 4 месеца) и тя така и не свикна с нея.

Рени ние май няма да пътуваме никъде тази събота и неделя, така че идваме на театър с вас!

У нас се чисти всеки ден, няма начин! С куче сме и постоянно летят косми.

И аз завиждам за обясненията в любов! Реа казва много малко на брой думички и то основно си изброява играчките.

# 101
Един выпрос кым майките от София, дайде идеи кыде може да си водя детето да се забавлява за по един-два часа? За театыр е още малык, но има ли нещо като музикална забавачница или игрална зала...просто нямам идея като се вырна в БГ как да го занимавам ( освен по площадките), а и много малко мами познавам за сыжаление.

# 102
  • София
Да, наистина забравих да уточня, че представлението ще е в салона в Гео Милев от 11 ч. Ако влезнете на сайта на Ариел там пише всичко, има и карта как се стига до там.
Рали, радвам се че ще си имаме компания. Хайде, идвайте и другите.

Черепахче, хубаво си се хвалиш. Аз сега се ядосвам, че не съм записвала някои неща на Соня като ги е казала или направила за първи път. Имаме един дневник на бебето ама нищо не съм написала там. Сега съм се захванал и пиша в един тефтер каквото се сещам от последните бисери. Mr. Green

И ние заради кучето сме чистници, но сега като ни няма и 3-мата по цял ден поразредихме.

# 103
  • София
Ето за това четох при мартенските мами. Звучи интересно.

http://www.babymusicbg.com/about.html 

# 104
Ох, нашия Вики е малко инатлив.
Миналия "Март" още започнах да го слягам на гърне и тъкмо минахме на 2 памперса (сутрин и вечер) и стана така, че трябваше да се върна на работа. Още на 2-та седмица отказа гърнето. 1-во много ми се сърдеше че ме няма по цял ден, а после свекито ми каза, че почвал да реве на гърнето и така.

Общи условия

Активация на акаунт