Днешния филм си има герой "АПРИЛЧЕТО" кратко нарича се той!

• 11 952
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
Роди, сложи и "палец" в анкетата. Да се преброим и ние провалилите се Embarassed

Енви, това е хотелчето - http://www.galbahotel.com/contacts1.htm. Един минус има, че в част от двора строят басейн. Казаха че май месец вече ще го свършат. Но пък има големи поляни, които си бяха снежни надолу към язовира. А самия язовир беше заледен и се чуваше едно готино бучене на водата под леда.

А с Нуни?
За холандскато здравеопазване зицяло ми съвпада мнението с Ренката.

Лек ден на всички, без кашлици, хреми и Т Hug

# 76
малии, и аз забравих  ooooh!
Снощи, Янче, като четох и ми стана много мило... Blush Heart Eyes
Мен засега ми стига, че ме гушка и ме цунка  Blush Heart Eyes

В анкетата може да сложите и "цица"  hahaha Joy Ние сме за там  Crazy

# 77
  • 2 етажа над тавана
Здравейте и от наша милост.

Да, доста хора липсват. Дано са здрави и да отсъстват заради хубави неща Praynig

Като си говорим за биберони какво да правим ние с раздвоените деца - Маги се чуди дали биберона или цицата да захапе Laughing Или пък на куклата тип Барби, дето е при леля й, да цока от гърдите Mr. Green Те не че пускат нещо, ама що пък да не пробва детето Sunglasses

На мен ми е много заспало, да не би да ме хваща пролетна умора newsm78

Я ме успокойте - напоследък не мога хич да се организирам да си поддържам чисто в нас. Уж гледам да пускам прахосмукачка и да бърша, ама все ми се струва , че всичко е потънало в прах и боклук.
Може и да си въобразявам вече, ама имам чувството че само с парцала вървя из нас и подреждам, а катосе обърна - зад гърба ми все едно бомба е паднала. И това е от около месец някъде.

Айде бягам да пусна пак прахосмукачката, че вчера Маги яде баница с баба си и килима прилича на кокоши ринг. ooooh!

# 78
Здрасти на всички, добре дошла на новата мама и честито на пропуснатите рожденници!
В понеделник тотално изтрещях от това записване за ясли, че въобще не ми се сядаше пред компютъра. А и още нямам мейл от системата.
За анкетата Росен беше на 6 месеца като хвърли бибата- залъгалка. До преди около 3 месеца заспиваше със шишето с вода, но му го смених с твърд накрайник и не го кефи вече.
Наде, ти откога пускаш Стаско на ясла, в  Ябълковата ли ?
Момичета да ви питам мога ли веднага след майчинството да си пусна всичката платена отпуска- аз имам много освен тези 40 дни за двете години, около още 40 дни за предходни години?

# 79
VENIAND, да можеш така, да си пуснеш отпуската. Peace

Бабъл, аз много отдавна се примирих, че у нас не е така, както на мен ми се иска - чисто и подредено. С две деца е просто абсурд! Мааалко по-добре е положението, откак тръгнахме на работа и ДГ/ДЯ, т.е. сутрин заключваме сравнително подредено и вечер го намираме така. Rolling Eyes

Янче, мерси за линка! Hug

В анкетата
не мога да си коригирам отговора, но вие си я знаете, че си биберонства палеца.
Blush

# 80
  • 2 етажа над тавана
Момичета, да помоля само - ако има желаещи за поръчка от някой немски сайт и ако Танчето е съгласна да ни съдейства пак - хайде да се организираме нещо вече, че все пак някои априлчета са родени март месец Mr. Green

Извинявам се за големия шрифт и за червените букви, но го правя, за да не пропусне някой и после да се окаже, че е разбрал твърде късно. Hug

# 81
Бабълче, аз съм "за", Танчето ми беше дала една страница, но не я намирам  Rolling Eyes

# 82
Ето я Татяна (не Тан4ето, Сминс  Naughty  Laughing ).

Мда, ако искате нова поръ4ка, да действаме, аz Ще ви помогна пак, стига да не е от Кидо  Mr. Green. Хайде някой да пусне отделна тема пак и който иска, да се вклю4и там  Peace

Тук свърШи карнавала, ако не сте zабеляzали  Laughing  И след ужасна буря сноЩи, от която дори се събудих  Rolling Eyes , днес грейна едно красиво слънце и след обедния сън ти4аме на вън  Sunglasses  Пропилях си цялата сутрин с една пратка. Иzпратена е в понеделник, поръ4ка от Амаzон, но я няма. В сайта на ДХЛ пък пиШе, 4е е била доставена в4ера  Shocked  Обадих йм се да ги питам, на кого са я оставили, ми не се 4ете подписа  ooooh! И аz нямам иzвестие. Обиколих вси4ките къЩи на наШета улица (добре, 4е е малка), не, никой не го е вzел. Само едните съседи ги нямаШе, в тях ми е надеждата. Обадих се на Амаzон, Ще ми пратят вси4ко наново, но пак си е тъпи4ко. Таааа.....не само българските поЩи са zагубени  Laughing (макар 4е ненадминати  Mr. Green )

Биба никога не е полzвала, нито палец, късмет иzвадихме  Grinning

# 83
Здравейта и от нас, мили дами!
Иленке, много се радвам на добрите новини при теб. Hug
Много болнички има пак,дано минават бързо и по-леко тези болести Heart Eyes
Татянка,Калоян също е в такава фаза и тези дни ме подлудява,абсолютно по същия начин постоянно мрънка за нещо,а като му дадеш вика "не".Най-лошото е,че не иска да излиза навън, сам идва и иска да го обличам за разходка,а като започна да му слагам дрехите пищи,плачи и не иска да излиза.Това че не излиза ме изнервя още повече,защото по принцип използвам времето,когато той се разхожда за чистене,подреждане и т.н. или почивка с някое списание или книга.Надявам се да минава по-бързо този период,че като се изнервя и ставам много лоша.
За анкетата нито Калоян,нито Деси се научиха да смучат биберон,но Кало заспива задължително със шише с мляко,сок или вода,за което не съм убедена че е по-добро от бибероносмученето.
За снимките ще се опитам тези дни да кача,но тези неща не ми се отдават много,така че не обещавам, за да не излъжа.
Добре дошла на новата мама и нейното слънчице!

# 84
  • София
Здравейте момичета! И ние стартирахме с яслата. Днес с Емо изкарахме 2 часа заедно в яслата. Направих 2-3 опита да се скатая, но диването хукваше да ме търси с рев. Заиграваше се с играчките, но ме държеше под око. Имам възможност и утре да постоя с него в яслата и след това ще се оправят сами с моя гръмогласен ревльо. А той реве юнашката и днес демонстрира малка част от възможностите си.  Mr. Green
Наде и нашите пантофки останаха в яслата.
Днес им дадоха да пият чай в пластмасови чашки. Емо все още не се справя сам с пиенето (без сламка) и успя да се залее - добре, че носих резервни дрешки.
Тъй като градината с изучаване на немски език мислех, че се изучава само от "градинарчетата" и днес се изненадах, когато към 10:00 дойде едно момиче и им заприказва на немски. Близо 30 мин пяха на немски, играха игрички, редиха се на влакче и понякое време играха театър като се запознаваха с куче и мишка и им показваха нослето, очичките и ушичките.  Тези малки дечица на 2 години малко отговаряха на немски, кое какво е.
Е, Емо не и обърна никакво внимание на каката и през цялото време сновеше между играчките и се забавлява самосиндикално. Успокоиха ме, че всички били така в началото.
Бабълче, отглеждаме си ходещи бедствия. Важното е да са живи и здрави! А хаосът все някога ще се оправи  Mr. Green
За анкетата - отглеждам си цицоманче и никога не е ползвал биберон.

МНого ви се радвах на говорещите дечковци и за най-сладките "бичам, мамо", които все се надявам скоро да чуя. Емо казва все още само няколко думички и се надявам сега като тръгне на яслата да проговори по-скоро. В групата му всичкички дечица говорят с изречения.

На всички болнички  Hug с пожелание бързо да преборят вирусите и да оздравяват.
Илче welcome Успя да ме изненадаш в холандското здравеопазване, досега не бях чувала че са толкова пестеливи на медикаменти.
Успех за яслите наесен, момичета.  Hug

# 85
Хайде пак да си похваля ясленчето - заспало е без проблеми - за 1ви път го оставих днес  Mr. Green

Татянка, извинете ме много  Blush

# 86
Добре дошла Илче и от мен!  bouquet Hug  bouquet
Моите близнаци са родени на същата дата като твоят син.
Като те четох по напред какво разказваш за него все едно слушам за моите деца.Те са същите гальовни глезльовци и същевременно върли бандити-изпокъсаха ни фриза в спалнята на нищо не прилича стаята но какво да се прави примирих се че не разбират от дума,наумят ли си нещо друго не ги интересува.
Tired Peace
Моите са още с биби,умират за тях на последък.Веднъж последвах тук прочетен пример за отказване чрез отрязване но нищо не стана,по точно децата го възприеха някак си като неизбежно и безвъзвратно отхапани от кучето,но за тяхно щастие баща им сметна че трябва да им ги даде за да не му пречат с мрънкането си на гледането на филм.Аз много се ядосах защото се опитвам да положа някакви усилия,а той само ми каза-ти ги отучи от памперсите аз тогава лесно ще ги отуча от бибите.И до там беше нашата одисея.  Sick

# 87
Еиии много се радвам, че ви открих  в тази темичка. Толкова познати са ми нещата и за чистенето, и за разхвырлянето и за бибата.
Ние сега се вырнахме от детската гимнастика - в един физкултурен салон всякакви неща наредени - пырзалки, батути,  топки и децата лудеят наволя - все мыничета. Обаче Виктор след гимнастиката още има сили, а аз сым като изцедена и всичко ме боли. Трябва да я прекрыстят гимнастика за " мами и придружаващи ги деца". Такова тичане пада след малкия, и вдигане и сваляане от уредите, че.....

# 88
  • 2 етажа над тавана
Аз ей сега ще пусна тема за поръчка на подаръци. Peace

Раче, дано успешно Емко свикне и да не те издирва дълго къде в яслата си се скрила Hug Wink

Браво на Али за заспиването - и занапред да е все така. Hug

Илчеее, на повечето от нас въобще не им трябва да ходят на детска гимнастика - ние и в домашни условия така се изтощаваме, а дребните продължават да преливат от сили. Не е само при вас такова положението Peace Wink

А по въпроса за почистването - то ми е ясно, че нещата няма да са в идеален порядък и лъснати още дълго време, това го преживявам. По-скоро ме тревожи факта, че преди ми се отдаваше да поддържам някакъв ред и чистота вкъщи, а в последния месец сякаш не съм чистила през ден. Като че ли отнякъде минава един тайфун след мен(изключвам тайфуна Маги) и посипва всичко с пепел, прахоляк и дребни боклучета, които ми се навират дразнещо в очите. Та такъв ми е на мен проблема. Wink Не разхвърлянето и цапането от страна на Маги.

Отивам сега да пусна темата в На пазар и да сготвя малко, пък после ще намина.

П.П. Иленка, все забравям, щото съм отплес - много се радвам за развитието на нещата при майка ти и че нещата не са така сериозни, както ги мислеше Hug

# 89
  • 2 етажа над тавана
Ето темата за поръчка на подаръци за рождените дни на малчовците  - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=264809.new#new

Общи условия

Активация на акаунт