Днешния филм си има герой "АПРИЛЧЕТО" кратко нарича се той!

• 11 950
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
Хей, здравейте и от нас!
Илче, добре дошла в клуба!  bouquet

Вчера беше някакъв ад, не станах около 4 часа от стола пред монитора, само звънях по телефони да сверявам информация и цъках като луда на рефреш.
Саш успя в 10:09 да запише първото желание и сме 19 от 33 места, ама гаранция-Франция, особено с толкова деца в нашия квартал, кой знае колко са с предимство! ooooh!
Танче, тони е такъв като Милена доста често, а вечер е ужасен. Само ме тегли за ръкавите, за да ме води и да ми иска нещо. Давам му го и той започва да пищи, че всъщност не го искал Shocked и започва да иска друго. Докато ям ми подскача по раменете, днес ме задави едва ли не, удря ме изневиделица. Вчера вечерта ме ощипа по врата, направо обезумях, добре че беше баща му да го спаси и да му се кара устно Blush

Сбирката кога ще е?Да кандидатстваме тук, в нета, до коя дата? Подаването на документите, рушветите, кога да ги даваме?Joy

# 61
  • Boston, MA
За нищо - аз щях и преди да го пусна линка, но ми се стори, че я обсъждахме тази тема, и се съгласихме, че не се травмират децата и нищо не трябва да са прави... явно не сме...  Laughing

Добре дошли на Илче и Виктор!

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 07:56 от Бубка

# 62
Здравейте Hug

Ил4е, добре дошла!

Тедко е много по-добре и по4ти не се закашля. По цял ден ми опъва нервите Joy направо ме прави на луда. Минутка спокойствие няма. Както описвате във същата фаза сме-не 4е ни е пускала де.
А тия кошмари и пищенета при нас си ги има периоди4но още от преди нощем.

А като беше болен за пръв път спахме двамата на спалнята цяла седмица-откакто е роден не се е слу4вало.
Едната сутрин ме прегърна и каза "би4ам мамо" Черепах4е подсети ме ти Wink

С тия градини голям гърч пада.

Нашата ясла похвалих ли ви се, че все пак няма да я затварят за пове4е от 2 седмици. Имало оплаквания и в общината-директорката нещо не е разбрала правилно.

Красе много стриктно при вас-ела да видиш как бухат нашите и никой нищо не казва. А за сопол не се говори изобщо това е ежедневие Tired Ама така пове4е болни може би и съответно разреждат състава насилствено...

Пантофи си имаме там,също и 2-3 ката дрехи.

# 63
  • Варна
rody, направо ми казаха да си го водя на лекар. Питаха ме за утре дали ще идва, но аз вече си бях пуснала отпуска. Както и да е, дано всички си ги прибират защото така ще са по-дълго време здрави.
Иначе сополите текат като река. дано имаме напредък утре.
Николай е адски крив от доста време. Добре, че е на ДЯ иначе не знам. Днес пак ме побърка докато чакахме за педката. Всъщност нио ново Simple Smile

# 64
  • София
Момичета, абе колко време след като махнахте бибите на децата, се нормализира заспиването. Вальо вече 3-ти ден е обезбибен и сякаш нещата по-зле стават с всеки изминал ден, все по-късно заспива и по-малко време спи.

Илче, не знам как се свиква с такава здравна система, аз сигурно бих се побъркала в началото.
За мойто здраве съм голям непукист, ама стане ли въпрос за здравето на малкия съм страшна паникьорка, а високата Т направо ме ужасява, добре, че не ми се е случвало до сега.  Praynig

След вчерашните силни емоции, днес ме е обзело едно дебилно спокойствие и непукизъм, екстра ми е.  Grinning

# 65
Бибата още не сме я махнали.
Не знам кога ще стане да ви призная, такъв е любител, че си я носи навсякъде с него. Бяхме започнали да я отказваме, обаче се пови Алекс, който бе привързан към бибата и Тони се нави отново да я цока. Само където Алекс сега по-малко я лапа вече, за сметка на моя синковец. ooooh! Ама такае , и аз съм една майка, вместо да карам другите да правят така, че да не вредят на моето, аз търпя и сега ще си сърбам попарата.
Ако не го приемат в някоя ясла Тони, не знам как ще си търся работа. Ако ще наемаме момиче за гледането му, то ще се наложи заплатата да я пращам на нея, ама не искам да продължа трета година стоенето вкъщи.

# 66
Ренката - ние сме още сыс биба. Все мислим да я махаме, и все я е болен, я зыб расте и отлагаме за по-спокоен период и още си е "биберонен". Една наша приятелка зыболекарка ни успокои, че до 3 год няма фатални последици, понеже захапката сама се коригирала след това, но до/след 3 год сыс сигурност трябва да я махаме.

# 67
Ренка, понеже нашата биба се загуби (наистина  Blush ) - обяснихме на първия следобеден сън, че я няма и той си заспа. Вечерта, като си посочи устата, пак му напомнихме, че се е загубила и той се примири, престана да сочи и пак заспа. И фактически не сме имали проблеми за заспиването, нито за буденето през нощта (аз повече от това се страхувах, че като се събуди и ще си реве до зори). Много е важно да сте твърди и да поддържате версията, която сте му представили. Ако смяташ, че не му достига сън, го приспивай по-рано няколко дни, това обикновено помага.

# 68
  • София
Аги, стига бе - вътре сте! Аз ако бях 19-ти номер от 33 щях да спя спокойно! А, какво ще кажеш за 33 номер,а?
Трябва да се моля да се откажат, толкова поне, колкото са с предимство!

Вчера си сложих спирала и сега ме боли корем! Знаете ли до кога ще е така?

# 69
Добро утро от нас Hug

Имахме пак будене снощи...от 4.30 до 5.30 и измъкване на мама по терлици.

Ренка много бързаш-поне при нас май към месец долу-горе беше.

# 70
  • София
Здравейте!

Добре дошла на Илчето и от мен!  bouquet

И ние имаме пантофи и дрехи в шкафчето в яслата.

Роди
, ако можеш пусни една анкета да видим колко са още априлчетата с биберони. Ние сме от тях. Не знам кога ще намеря сили да я махам, защото ще има безсънни нощи.

Напоследък съм много изморена, направо скапана. Някаква такава обща умора, съня въобще не ми стига. Даже 2 вечери подред взимам Соня при нас в леглото, защото ми се спи зверски и не ми се седи до креватчето й да я приспивам.  Tired

# 71
Добро утро, мили приятелки  Hug
Мерси за отговорите за пантофите, ама аз ще продължавам да питам  Mr. Green от какво пият вода в ДЯ децата? При нас ми казаха, че е от обикновена чаша, но той още не може  newsm78
Роди, радвам се, че вече сте по-добре  Hug Скоро и другите с това да се похвалят.

# 72
Добро утро и от мен! Hug
Не мога да не си похваля детето - спа непробудно от 10 до 7  Mr. Green
Наде, от обикновена чаша пият, но Алекс само така може, той от сламка примерно не може  Laughing
Вени, мен ме боля около седмица  Peace Но ми отне около 6 месецада ми се нормализира цикъла  ooooh! Но и пък нямаме никакви оплаквания де  Mr. Green
Илче, при вас явно е другата крайност - тук на 37.1 вече изписват АБ, при вас - естествен подбор  Laughing

# 73
Привет! Grinning

От снощи и двамата са на АБ. Сега и тримата сме за една седмица в къщи. Не са толкова зле, но АБ-то е заради грипната ситуация. Както и да е, нужно им беше малко откъсване от ДГ/ДЯ. Rolling Eyes

Янче, дай го това хотелче, да го видим, че това ми е любим район, а и се запролетява!  Wink Цунки на обичащото Симонче. Heart Eyes
Велина пък покрай едно сп.Бърборино, където имаше история за обичане, ни обича всички подред, но мама - най-накрая обича. Laughing

Биберон никога не е смукала, но смуче палец.
Close

Иленка се загуби!?
newsm78

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 11:05 от envia

# 74
Забравих да напиша, много се зарадвах на това, Мамо, бичам те  Heart Eyes толкова мило и сладко звучи.
А да, при нас вярно че са в другата крайност от вратата антибиотик, е не всички, но повечето така действат  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт