Днешния филм си има герой "АПРИЛЧЕТО" кратко нарича се той!

• 11 948
  • 300
  •   1
Отговори
# 15
  • София
продължавам мрънкането: успях, но съм номер 423 за ОДЗ-то, което искам. В другите съм номер 200 и някой си. Joy

# 16
Ох, Рени. Аз вече се примирих, следващите 6 години ако си намеря работа от къщи - ще работя, ако не - на Младен дупе да му е яко.

Иво тази нощ май сънува някакъв кошмар - не можахме да разберем точно. Ето какво се случи - изведнъж както си спеше почна да пищи, Младен го взе - мята се и пищи, преобухме го - вече съвсем изпадна в истерия, почна да хълца и да пищи, извива си гърба назад и си изпъва краката, все едно получава гърч, очите му бяха отворени, удря ни, все едно не ни познава, не можем да го удържим - мята се като бесен. Чак като светнахме лампата, след известно време млъкна и почна да се държи нормално. Не ми се вярва да е от зъби, макар че единия кучешки отдолу сега пробива (другия е излезнал). Как да е успокоихме го, ама после няма заспиване - не иска при баща си, не иска в леглото си, мърда и само ме рита  Tired  Да съм спала има-няма 4 часа. Добре поне че Данинцето  е разбрано бебе и спи нощем.

# 17
Здравейте, момичета  Hug
Няма да коментирам пародията със сайта, но пожелавам на всички на есен да са на ясла  Peace
Аз прекарах много хубаво събота и неделя, днес пак по разходки и след малко пак излизаме. Търчиме по изследвания на Стенли за ДЯ.
За сега това от нас, че трябва и да се оправя вкъщи  ooooh!
Много хора липсват нещо  newsm78 Джинджър, Нуни, Мимка, Петето и др. Ако четете, драснете някой ред де  Crossing Arms

# 18
Много хора липсват нещо  newsm78 Джинджър, Нуни, Мимка, Петето и др. Ако четете, драснете някой ред де  Crossing Arms

Образ  hahaha Joy Петето е писала малко преди теб  Mr. Green

А за ел. подаването ....  Imp tantrum Rage Rage Rage

# 19
  • София
Не успях да говоря с директорката на нашето ОДЗ, че имаше стълпотворение пред входа, а днес повече нерви за късане нямам.
Но нещата ми се струват страшно объркани с броя на местата за набор 06; Миналата година имаха изискване децата да навършват 2г. в годината на постъпване, з-то ОДЗ-то няма база за по-малки деца (нямат кошари, само обикновени легла, персонала е малко и не хранят и обличат децата). Съмнявам се, че до догодина ще са се преоборудвали, за да могат да приемат 10-12 месечни бебета.  newsm78
Надявам се да е станало объркване в сайта в последните 2-3 дена, след като решиха да разделят ясленските групи на 2.

А за тея от Сирма няма думи, работила съм с няколко техни неща - въобще не искам да си спомням какви боклуци бяха. Още като разбрах, че те ще го разработват сайта, бях сигурна, че ще се счупи, даже, всъщност, очаквах нещата да са мнооого по-зле. То, не че, ако някой друг го беше направил, нямаше да е същата издънка, де!  ooooh!

Некандидатстващите мами да извиняват, сигурно ви надухме главите, ама големи тревоги ни налегнаха...

Юлче, на Вальо няколко пъти му се е случвало абсолютно същото, както го описваш. И според мен са кошмари.. Единя път, след половинчасов рев, като успя да ни познае, така ни се е радвал, гушкал и целувал... Миличките, кой знае какво преживяват.  Hug

# 20
  • София
Роди, мерси за темата!   bouquet
Днес ми е много изнервен ден, а подходих много спокойно от самото му начало. От 1-2 дни се опитвам да се разболея + нервите за яслите тази сутрин... На Стаси нещо му текна носа - това допълнително ме изнервя. Нямам търпение да дойде 20ч да погледам тв и да се паркирам, пък дано утрешния ден е по-добър.

А! Да се похваля и на вас - в изблик на страшен гняв заради яслите пратих мейл на БТВ и в обедните новини ми го показа по тв-то  bowuu Много успокояващо ми дойде! Всеки път щом яхна метлата ще им пиша  Mr. Green

# 21
Момичета имам спешен въпрос:Колко е майчинството сега  от 1 януари?

# 22
  • 2 етажа над тавана
Ели, 220лв е!

# 23
Здравейте,следя вашите проблеми и терзания във връзка с детските заведения и съжалявам че държавата ни е такава и не направят повече ясли и градини че да не се тормозят хората.
Аз се радвам че нямам проблем в това отношение по което време искам и почти където искам тук мога да ги дам.
Само да ни мине операцията на Асето и ще ги пускам на градина направо от април месец смятам.
Този месец на всяка цена трябва да отидем на консултация до Пирогов-в детската урология.
Аз вече 3 ден съм на диета-за 90 дни,фиданка стани-ако някой я е пробвал да ми сподели постиженията си в областта на минусовите килограми.За сега се справям отлично и имам обнадеждаващи резултати.
Близнаците не са ми боледували на скоро за огромно мое щастие надявам се и така да се разминем с гриповете върлуващи навсякъде.
На всички ви които,толкова упорито влагате всякакви усилия да се сдобиете с място в детска ясла или градина желая успех!
  bouquet Hug Peace

# 24
Мерси Ели, и аз така разбрах но нашта счето водителка    казала да ми приготвят 190 та за това питах да не би аз да съм се объркала.

# 25
За кандидатстването в ДГ/ДЯ просто думи нямам Confused ConfusedВ 14.00 часа моя приятелка успя да ме регистрира и да кандидатства от мое име-аз така и не успях.
Юли е с бронхит, Т и ужасна кашлица Cry.Всичко започна снощи от кашлица, без Т, без сополи.Днес вече всички екстри Sad .Изписаха ни АБ Клацид,2 сиропа за кашлица-Вентолин и Хустагил и Зиртек.Води се астматично дете, с обнадеждаващата прогноза до 5 г. да го израсте.Просто така щял да си боледува, бил от тези деца.С тази прогноза се изпариха плановете ни  за второ дете, поне на този етап, не е по силите ни да изживяваме тези болести.
Пожелавам на всички болни дечица бързичко да оздравяват и да не тревожат мама и тати. Praynig  Hug 

# 26
  • София
Аз пробих в 10.35 и съм 33 номер в градината срещу нас от 33 места! Моя приятелка в 10.05 е била 4-ти! Егати късметлийката!

Изхабих страхотни нерви, не съм яла цял ден - свил ми се беше стомаха!

# 27
Страшно съм завеяна  ooooh! от снощи си мисля да го напиша:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици НА ЕЛИМА И АДИТО!   bouquet
ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО ОТ СЪРЦЕ  Hug

# 28
  • 2 етажа над тавана
Покрай истерията с градините забравихме за рожденичките ooooh!

Да сте живи и здрави, момичета! Много топлина в домовете ви и много любов от приятели и близки!   bouquet

# 29
Здравейте, момичета! Честит рожден ден на рожденничките със закъснение.  bouquet
Като чета за перипетиите със сайта за прием в градините в София направо косата ми се изправя. Съчуствам ви! Hug

Общи условия

Активация на акаунт