Юнчетата се вълнуват, че деня на влюбените с мама, тати ще празнуват.

• 12 440
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте, момичета!

Днес май ще откача... Ени продължава да отказва кухнята, яде само хляб и сирене, като види лъжица бяга, едвам й дадох витаминния сироп, цялата се омаза, буташе с ръце, кошмар. А като дойде ред за капките за нос вече стана страшно, така се бореше, че явно съм я наранила с пипетата и като текна една кръв, ужас. Тя реве и аз рева, баща й се кара. Него пък изобщо не мога да го понасям напоследък. И така картинката ви се изясни. А на всичкото отговре имам температура и главата ме цепи здраво  Tired Съжалявам за оплакванията си, но едвам ми издържат нервите. Явно и аз като Вили ще трябва да почна работа, за да не полудея съвсем.

Споделете, моля ви, как слагате капки в носа на дребните като се наложи?

Муцунка, дано скоро си намериш работа, това наистина действа като лекарство в нашето положение Simple Smile
Пепи, много голям мъж си имаш и каква коса е пуснал, сладур Simple Smile
Вили, мерси за подкрепата, мила  Hug Ени днес няма температура, но са останали някакви сополи, които й тормозят дишането.
Ане, как добре те разбирам, ако знаеш... но няма начин ще трябва някак да я избутаме тая тегава зима, може би пролетта ще ни вдъхне повече оптимизъм и сили  Hug А дано децата да понесат добре яслите, че поне това да не ни е грижа.
Коте, ама много сте фешън и тримцата, супер свежи изглеждате Simple Smile

Хубава вечер и по-послушни дечица  Simple Smile

# 16
  • Варна
Роси, избягала ти е една скобичка. Пускам ти снимката по-долу.  Ти сега като се пазиш от забременяване и цял ден по разходки го водиш твоя мъж  Joy Много ти е хубав цветана косата, и очилата са ти супер...Абе с Тея както винаги сте си мацки, а и мъжете ви са готини.

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 16:22 от Анелиз

# 17
  • Варна
Таталинке, капки и др. неприятни неща слагам/давам с помоща на моя телефон. Много обича да си играе, а е забранен. Пускам музика или пък набирам някой да му говори. А ти си силно момиче, няма да се даваш така на дупки, вируси и капки  Peace Сигурно си изнервена и изморена, а децата го усещат и си искат вниманието. А ти си силно момиче, няма да се даваш така на дупки, вируси и капки  Peace Сигурна съм, че ще намериш сили да се справиш с проблемите  Hug /а след това и с мрънкането на любимия/

# 18
Привет,за съжеление и аз се тръшнах/днес съм още по-зле от вчера/-баткото също ми вдигна температура снощи и си будувахме цяла нощ.....но пък  поне я свалихме и сега само покашлянето е проблем...........Надявам  се,следващият ми постинг вече да е определено позитивен,че чак аз немога да се понасям вече Embarassed.........
Коте, и аз това си помислих,че е видял доктора......но да си призная,колкото и да искам още деца,в момента на такава новина бих отреагирала също като теб/виж след време може и да се замисля-дали,но  в момента-категорично-не/
Ани-аз това имах предвид също-за изолацията.....но като понапече малко сънчице и ще ни просветне.......... и как не-ако сме пак по цял ден навън...децата се уморяват,после спят като къпани...хора виждаш...а сега -всеки се е свил в черупката си и само нерви си образуваме/...А,за кафенцето-ако минавам покрай Бургас-ще я проверя аз тая работа,че съм видна ценителка/и пристрастена любителка/ Winkа и телефони  имам Mr. Green
Таталина-сиропи давам със спринцовка от Нурофен/специално си бях измолила от една приятелка още преди-защото не купувах такива работи...ама сега се наложи/......а капки за нос/ако не са Коларгол/-пресипвам в шише от "Олинт" или "Нисита"-и пръскамв нослето-така хем по-навътре стигат,хем няма опасност да се нарани детето/заоблени са/.......когато трябва да набутам таблетка-пак със спринцовката/стрита/ и объркана с витамини/един "Мултисаностол" за това го пазя/......
Айде,от мен лека и спокойна-аз отивам да готвя,че може на мен да ми се гади...ама мъжете си имат апетит.........

# 19
Таталина, и моита Буби мрази да и слагам капки, оба4е аз напълвам капкомер4ето с дози4ката за едната ноздри4ка и бързо докато и говоря и и се хиля кто тиква и ги изстисквам в нослето, но не капка по капка нали ме разбра. Става бързо и без да разбере какво точно става. Е малко промрънка, но не се дере. Успех мила Peace.

# 20
  • София
Момичета, чудни сте, благодаря ви за бързите отговори и съвети  Hug
Макар че всички тези неща вече съм пробвала. Единственото неизпробвано е инхалация над тенджера с вряща сода за хляб. СЛед малко това ще правя. Страх ме е днес да й бъркам с каквото и да било в носа, че да не текне пак кръв. И пипетата беше заоблена, ама тя като се бунтува и някъде съм опряла и се е спукало капилярче. Тя милата толкова се е наплашила от слагането на капки, че дори вече памперса не иска да й сменям на повивалника, защото го свързва с гадните интервенции.
Люба, бързо оздравяване и на вас  Praynig , не ми се мисли как се справяш с двама болни юнаци и ти самата болна...
Анитка, ша ме умориш от смях - Котето си разхождала мъжа заради риска от забременяване... скица Simple Smile
Лида   Hug

Отивам да се надвесваме и двете над тенджерата с изпарения, дано има ефект  Praynig , че иначе няма да спи през нощта, едвам диша и то само през устата.

# 21
Ех,Анитка и мен ме разсмя Joy ,ама то си е точно така, а снимките са от Неделя в Морската градина.
Друго,което забелязвам е всеобщата лудост,която ни е обзела от стоенето в къщи.Миналата седмица аз бях на ръба на истерията,Тея беше отвратителна,не искаше да играе сама,постоянно хленчеше и по цял ден в къщи направо изперках Mr. GreenСега да не чуе дявола,но от няколко дена се върна моето послушно момиченце и ситуацията е много по-различна,така вече се живее Laughing,но така или иначе вече се замислям сериозно да се връщам на работа,защото много започнаха да ми липсват социалните контакти,а и на моменти се плаша от речниковия ми запас,имам чуството,че преобладават простите изречения то  на бебешки теми Mr. Green Така че мисля скоро време да поработя върху себе си и приобщаването ми към обществото Joy
Таталинка, аз слагам капки точно като Лида,с отмерена доза и на бързо ,но при нас минава номера като се правя че първо слагам на мен или на батко и ,а след това на нея.Успех и скоро да оздравеете Praynig
Любе Praynig и на вас,да преборите бързо този гаден вирус
Анитка, мерси за поправката Heart Eyes
Спокойна нощ на всички,аз отивам да къпя деца и да пия вино,но без секс Wink

# 22
Хайде и аз по нощите пак  Laughing
Първо за капките:Таталинка дано вече да спи спокойно Ени,че иначе.....Аз ги слагам,като си я взема на коленете легнала и главата и е леко надолу и напълвам пипетката с разтвор за двете ноздри и възможно най-бързо слагам в едната и в другата.После се старя да постои малко легнала,че да не изтекат капките.Е протестира,но в рамките на нормалкото е.
Албени гледам от декември още едно момиченце на 1г. и 5м.,майка му ми е приятелка и съседка,която сега учи за изпит,който е март.Гледам я от 13.00-19.00.Заплаща ми.Мойта си казва за нуждите,но Ели не беше и сядала на гърне и  малко по малко я научих и днес даже има 4 попадения!
Макар и с двете,че чувсвам добре и творчески настроена  Grinning Днес завърших един пуловер за Ани,а и направих първата си мартеничка-пижо и пенда.Също така изработих подарък за любимия за 14.02 (него го направих преди седмица).Утре ще снимам и ще ви покажа  Grinning
Аз съм я записала за март за ясла ама ще я отложа за юни.Още не ми се дава.
Любе  Hug
Приспа ми се,та набързо ви казвам лекаааааааааа    и да слушате децата  Grinning

# 23
  • Варна
Зори, то ние децата ги слушаме, че иначе като кажат жално "Мааааамо" и сякаш света им се е сринал на миличките. Снимай и показвай творенията си, много искам да видя.

Забравих вчера да напиша, че Любчо много ми харесва с дълга коса. Чак се учудих кога е пораснала толкова. Дали няма връзка с вкусните торти на Пепи  newsm78 Ако е така Пепи, идвам веднага  Heart Eyes

Аз днес ще дебна дребния да се изака и да ходим на изследвания за яслата. А вечерта съм на интервю за работа. Малко ми е странно още какво ще правя Крис ако ме удобрят  newsm78 Иначе и аз се чувствам с доста обеднял речник и силно намалена способност за запомняне. Вчера чета промените в законите и нищо не вдявам...или поне не толкова, колкото ми се иска.

Сонкааааа, хайде стига вече с вашите болести, липсват ми веселите ти постчета  Hug

# 24
  • Пловдив
Добро утро милички,
Почвам подред и дано не забравя някого  Praynig

_albeni_, Белослава много е порастнала, а очите и са все така изразителни, нищо че са почнали да пъстреят. Хайде чакаме по-добро време и правим една среща в парка  Wink

Любе, оздравявайте по-бързо и да се видим, че ще вземем да се забрвим скоро.

lida, адашката е голяма кукла. И не се разтройвай за нощната случка с татито ви. Нашият пък е такъв непукист, че даже не би чул че малкия реве. И основно аз си се занимавам с дребо.

Mucunka, разписвай се по-често и показвай на всички куклата Али. И дано скоро си намериш работа.

Вили1, намирай винаги време да се разписваш честичко, и не забравяй да пускаш снимчици на Нана.

Анe, не съм подстригвала Любчо от май месец и скоро не смяам- пипам само бретона  Simple Smile

коТето, семейството ти е много хубаво. Нацелувай Тея и нагушкай Крис.

Tatalina, дано Ени е по-добре.

Zorri, браво на теб. Аз с едно не мога да се справя, а ти 2 гледаш. И чакаме да видим какво си изработила. Аз за 14-ти явно ще наблегна на трапезата, но не особенно- на 15-ти празнуваме на баба ми РД и ще правя поредната засукана торта  Blush

Анелиз, за косата на Любчо не знам дали е от тортите- той само помага при правене и опитване на крем (и напоследък всяко печиво за него е то'та - разбирай торта) , ама ела да видиш моята коса- почти до кръста е вече, и все не намирам време да отида на фризьор. Като някоя самодива съм  Crazy

Приятен ден и разходки в топлото време.

# 25
  • Варна
Пепи, знаех си аз, от тортите е  smile3510...щом и твоята коса е стигнала до кръста. Ти като ги правиш и опитваш, а Любчо усвоява тортички през кърмата   Wink

# 26
  • Пловдив
Пепи, знаех си аз, от тортите е  smile3510...щом и твоята коса е стигнала до кръста. Ти като ги правиш и опитваш, а Любчо усвоява тортички през кърмата   Wink
Еххх, пак ме разконспирира Mr. Green (Май само аз останах кърмачка при юнските)  newsm78

# 27
Пепи, не си сама, бе мила  Mr. Green

# 28
Здравейте момичета   bouquet
Мойте мадами спят,та сега имам време.
Преди малко снимах изделията.До сега съм правила 3 снежни човека,единия го подарих вече,втория чака да бъде подарен и третия най-сполучливия ми е за моя любим,той е около 25 см. висок.Миналата година му оплетох едно червено сърце с очички и много го зарадвах  Grinning
Торта също ще се постаря да направя и този път ще опитам да я покрия с "чаршаф"-това покритие стои много добре на тортите,поне на другите ще видя при мен  как ще бъде....... Embarassed
ето линк към албумчето ми:
На последните две снимки е пилето от памук с продухани яйца,боядисани със водни боички  Grinning Вече се приготвям за Великден.Ох тези яйца така трудно остават цели...Но нали имам вече 2 и още ще успея да продухам  Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=208807&photo=4
лек следобед   bouquet

# 29
Привети !
Само минавам да кажа : "Здравейте !" , защото днес определено не ми е ден , въпреки  прелестното слънце и топлото време на вън  Simple Smile
Нямам какво толкова да споделям , абе имам де ама не е приятно , така че го подминавам  Wink
Нана е добре - да чукна на дърво !
Таталинко  Hug от мен и дано днес да си по-добре !
Зори , браво на теб за снежните човеци  и за творческото вдъхновение  Heart Eyes
_Пепи_ и ти по -честичко пиши  Simple Smile
Анелиз стискам палци за интервюто за работа ! Утре да разказваш. Peace
Е , аз ви оставям и продължавам да бачкам , че работа много , време нъц .... стоя си он -лайн из форума , ама само си стоя -почти нищичко не успявам да прочета  Sad Това прозвучча малко  като  вица дето само си стоя и мисля и после се усещам че само си стоя  newsm78
Чао от мен и много здраве за всички мили болнички ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт