Днес май ще откача... Ени продължава да отказва кухнята, яде само хляб и сирене, като види лъжица бяга, едвам й дадох витаминния сироп, цялата се омаза, буташе с ръце, кошмар. А като дойде ред за капките за нос вече стана страшно, така се бореше, че явно съм я наранила с пипетата и като текна една кръв, ужас. Тя реве и аз рева, баща й се кара. Него пък изобщо не мога да го понасям напоследък. И така картинката ви се изясни. А на всичкото отговре имам температура и главата ме цепи здраво
Съжалявам за оплакванията си, но едвам ми издържат нервите. Явно и аз като Вили ще трябва да почна работа, за да не полудея съвсем.Споделете, моля ви, как слагате капки в носа на дребните като се наложи?
Муцунка, дано скоро си намериш работа, това наистина действа като лекарство в нашето положение

Пепи, много голям мъж си имаш и каква коса е пуснал, сладур

Вили, мерси за подкрепата, мила
Ени днес няма температура, но са останали някакви сополи, които й тормозят дишането.Ане, как добре те разбирам, ако знаеш... но няма начин ще трябва някак да я избутаме тая тегава зима, може би пролетта ще ни вдъхне повече оптимизъм и сили
А дано децата да понесат добре яслите, че поне това да не ни е грижа.Коте, ама много сте фешън и тримцата, супер свежи изглеждате
Хубава вечер и по-послушни дечица
Много ти е хубав цветана косата, и очилата са ти супер...Абе с Тея както винаги сте си мацки, а и мъжете ви са готини.
Сигурно си изнервена и изморена, а децата го усещат и си искат вниманието. А ти си силно момиче, няма да се даваш така на дупки, вируси и капки
а и телефони имам
, не ми се мисли как се справяш с двама болни юнаци и ти самата болна... 
Днес завърших един пуловер за Ани,а и направих първата си мартеничка-пижо и пенда.Също така изработих подарък за любимия за 14.02 (него го направих преди седмица).Утре ще снимам и ще ви покажа
Ако е така Пепи, идвам веднага

...щом и твоята коса е стигнала до кръста. Ти като ги правиш и опитваш, а Любчо усвоява тортички през кърмата 
Това прозвучча малко като вица дето само си стоя и мисля и после се усещам че само си стоя