Яна много, много се радвам за вас. Бъдете здрави и щастливи!
Пепи, честита племенничка!
При нас тази седмица само болести - Деница за пръв път се разболя сериозно, та луднах. Имаме някакъв нов вирус (или пък е стар, ама по нашите крайща все със закъснение идват разните работи...). Та вторник сутринта чух в просъница малката да вика нещо, и изведнъж започна едно зверско повръщане. Следобеда започна и едно разстройство - милото ми детенце. Два дни бяхме на косъм от включването на системи поради обезводняване. После вдигна и температура, ама за този вирус повече от 37.5 не се полага, та удържахме фронта с осцилококцинум. Доколкото разбрах от лекарката ни, цялото детско отделение, и не само, в болницата било пълно. Днес вече има подобрение (което не пречи да ходи постоянно след мен и да вика "цици"), но пък татито се гътна болен и в момента аз се радвам на новият монитор
/...виждам,че и на интересна дата се е решил да се роди-да ви прави икономии откъм партита и подаръци 
......а както не ми беше добре тия дни-направо ми се ревеше...овърша я къщата ,та я направи на нищо...навън обаче взе да става по-кортък..особенно като го поступаха два-три пъти/оказа се,че не е чак такъв бабаит,какъвто се прави у нас и на батко си

Да ви е жив и здрав юнака и много целувки на цялото ви ... вече четиричленно ... семейство. Браво на теб
. Сега да те видим с трима мъже ...трябва много да си те глезят.

Дано нямате други такива случки и да ни разказваш само весели истории занапред.
. Всичко най-добро миличка.
. Благодаря на Бог, че всичко е наред с него, но се е оттървал направо по чудо. Много неприятна ситуация, и кара човек да се замисли за много неща. Колко нелепици се случват понякога и как човек не може да бъде застрахован от нищо. На някой това им е до болка познато, аз наистина съм благодарна че татко е жив и здрав и всичко е наред. Надявам се да не съм натоварила никого с това, просто исках да споделя.
А това пък да влети кола в магазин е много нелепо
Както и случката с Криско и съпруга на Котето. Да се чуди човек как си вземат шофьорските книжки тия хора 
)