Юнчетата се вълнуват, че деня на влюбените с мама, тати ще празнуват.

• 12 453
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
И аз искам бебе пък!
Яна много, много се радвам за вас. Бъдете здрави и щастливи!
Пепи, честита племенничка!
При нас тази седмица само болести - Деница за пръв път се разболя сериозно, та луднах. Имаме някакъв нов вирус (или пък е стар, ама по нашите крайща все със закъснение идват разните работи...). Та вторник сутринта чух в просъница малката да вика нещо, и изведнъж започна едно зверско повръщане. Следобеда започна и едно разстройство - милото ми детенце. Два дни бяхме на косъм от включването на системи поради обезводняване. После вдигна и температура, ама за този вирус повече от 37.5 не се полага, та удържахме фронта с осцилококцинум. Доколкото разбрах от лекарката ни, цялото детско отделение, и не само, в болницата било пълно. Днес вече има подобрение (което не пречи да ходи постоянно след мен и да вика "цици"), но пък татито се гътна болен и в момента аз се радвам на новият монитор  Mr. Green Mr. Green

# 226
yanan честита ти рожба,много да те радват твоите мъже.

# 227
 yanan, честита ти рожба и от мен!Да ти е жив и здрав/кротък ще е със сигурност-те рибките са такива Wink/...виждам,че и на интересна дата се е решил да се роди-да ви прави икономии откъм партита и подаръци Laughing.Дано ти и баткото бързо да оздравявате....и дано да свикнеш бързо с разделянето на вниманието....

a witch,дано бързо се оправи Деница..... Praynig
мимик,така побеляват на мамите косите..... дано не ти се наложи скоро да се боядисваш...а и мога да ти кажа,че след такива премеждия поне оценяваш спокойните дни-дано да са повече/не премеждията-кротките/
Аз също бях болна тия дни,та затова не съм писала/и почти не съм говорила даже-което за мен си е направо невероятно,но глас нямах,носът запушен......главата-на балон....абе да не разправям подробности-важното е,че отшумява вече/
Коте,чукай на дърво,че е бил малкия дявол...дано да му мине уплаха на сина ти.И честита работа!
Анитка,не е само Криско на тая фаза........и аз съм станала разногледа #Crazy......а както не ми беше добре тия дни-направо ми се ревеше...овърша я къщата ,та я направи на нищо...навън обаче взе да става по-кортък..особенно като го поступаха два-три пъти/оказа се,че не е чак такъв бабаит,какъвто се прави у нас и на батко си Mr. Green/
Сонка,ако си имала мен предвид-разписах се.....сега е ред на останалите/да не изброявам/ Mr. Green
Аз пожелавам лека и спокойна/то не,че остана много от нея/...и слънчев уикенд!

А, и да са Ви живи и здави именниците/ако имате такива/!

Пепитке,Люба-дано утре да се видим....ако съм в състояние ще сме в Градската......

# 228
Добро утро момичета!Искам да ви почерпя днес баща ми има имен ден.

Честита племеница на _Пепи_

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!Много здраве и късмет от нас.  bouquet
Ние пак сме болни.Преслава от вчера кашля,а и моят нос е запушен.Та затова и не ми се пише.На болните бързо оздравяване.
Лек  ден  на всички. Heart Eyes

# 229
Честит празник на всички именници!Да са живи и здрави!
Ооо и аз да почерпя за моя татко  Wink
 Wine Glass

# 230
  • София
Яна, честита рожба!
Да е здрав и силен малкия Емил! Много радост да носи на цялото семейство!
Бързо възстановяване на теб и да сте здрави всички у дома!

Благодаря за споделените снимки, новият човек е чудесен, пу, пу!
Тези дни си мислех за теб. Много се радвам за добрите новини.

Честит имен ден на всички празнуващи днес!    bouquet

Муцунка, добре дошли на родна земя! Принцесата ти е невероятна, пу, пу!

Съжалявам, че толкова болести и инциденти се случват на дребосъчетата ни...
Айде стига толкоз, пролет идва и с нея повече здраве и слънчево настроение!
Бързо оздравяване на всички и повече усмихнати мисли и дни!    Hug

# 231
Яна, честита рожба, да ти е жив и здрав и кротък! Тримата мъже на ръце да те носят цял живот!!!

# 232
Яна,     Да ви е жив и здрав юнака и много целувки на цялото ви ... вече четиричленно ... семейство. Браво на теб . Сега да те видим с трима мъже ...трябва много да си те глезят..

# 233
  • Варна
Яна, честито ти синче! Здрав, силен и голям късметлия да е Емо!  bouquet

Честито на всички именници днес и наздраве  cheers

Мимик
, влезли сте в лош период май  Sick Дано нямате други такива случки и да ни разказваш само весели истории занапред.

Къде се скатава Чушката? Надявам се да е добре.

Свърши ми почивката, дребния май се събуди.........

# 234
  • на брега на Дунав
Oлеее, такава готина новина yanan чак се просълзих, ама съм изпуснала момента, като нямам време да пиша във форума и да  чета. Пожелвам всичко най-хубаво на семейството ти и много здраве за двечките дечица. Ееее, как се радвам на такива новини , думи нямам много ми се вдигна духа, супер  newsm44. Всичко най-добро миличка.  Hug
Мацки, пиша ви набързичко, че дребните само чакат да се заплесна по компа и да почнат с дивеенето  Mr. Green. Имам обещани снимчици на Еми не съм забравила, ама имам проблем с качването в нета затова, няма да обяснявам ще гледам да действам  Mr. Green.  Я да питам аз  варненските мамчета, да са чули вчера по местните ви новини, за една кола дето влетяла в един магазин и без малко да прегази един работник вътре.  Shocked. Питам не за друго ами щото по стечение на обстоятелствата работника е моя баща  Cry. Благодаря на Бог, че всичко е наред с него, но се е оттървал направо по чудо. Много неприятна ситуация, и кара човек да се замисли за много неща. Колко нелепици се случват понякога и как човек не може да бъде застрахован от нищо. На някой това им е до болка познато, аз наистина съм благодарна че татко е жив и здрав и всичко е наред. Надявам се да не съм натоварила никого с това, просто исках да споделя.
Момичета да ви питам как се справят дребните с гърнето? Моя малчуган не ще да ходи на гърне и това си е, не че това ще ме спре да го науча както аз си знам, ама чакам да дойде лятото и да махам памперса, че инак не виждам как ще стане така. Седи си на гърнето, ама не ще да върши нищо в него, много рядко се случва това. Та при вас как върви тая част?

# 235
  • Варна
Корни, от теб чувам за този инцидент. Радвам се, че на баща ти му няма нищо. Вчера си говорехме по подобен повод с една приятелка...движението във Варна /предполагам и в другите градове/ стана много натоварено, всички бързат и се правят на тарикати. Хората не могат и по тротоарите вече да се движат спокойно  #Cussing out А това пък да влети кола в магазин е много нелепо  #2gunfire Както и случката с Криско и съпруга на Котето. Да се чуди човек как си вземат шофьорските книжки тия хора  #Cussing out

# 236
Момичета да ви питам как се справят дребните с гърнето? Моя малчуган не ще да ходи на гърне и това си е, не че това ще ме спре да го науча както аз си знам, ама чакам да дойде лятото и да махам памперса, че инак не виждам как ще стане така. Седи си на гърнето, ама не ще да върши нищо в него, много рядко се случва това. Та при вас как върви тая част?
Корни, и при нас е същото. Докато не искаше изобщо да сяда... сега сам си го взема и седи по 15 мин. без да свърши нещо. Като стане и се изпишка в гащите. И аз чакам лятото. Тогава вече ще се учим.
Добре че с баща ти всичко е наред... и няма други пострадали. Стават и такива неща... в този напрегнат живот всеки бърза и само секунда невнимание... и ето ти беля.
Ето ни и нас...

Хубав ден на всички.

Последна редакция: нд, 16 мар 2008, 08:56 от Elisir

# 237
Елисирче, Цецко че е голям сладур спор няма, ама я сподели на кого е тази каска, със снимчица на прилежащото и превозно средство,(ако искаш де Simple Smile)

# 238
Елисирче, Цецко че е голям сладур спор няма, ама я сподели на кого е тази каска, със снимчица на прилежащото и превозно средство,(ако искаш де Simple Smile)
Heart Eyes

Това ни е новата страст... само дето ще се избием кой да го вземе. Затова ще купим още един... Hug

# 239
добро утро!
АЗ БЪРзам да се похваля и да почерпя за племенничката ми,която се роди през ноща и е първото момиче от рода на мъжете ни.  food010 beer3 Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт