Юнчетата се вълнуват, че деня на влюбените с мама, тати ще празнуват.

• 12 449
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Яна,честита ти втора рожба,да ти е жива и здрава и родена с късмет HugМного е слдък малкия Емо,пу-пу Heart Eyes

Мимик, направо настръхнах от разказа за падането Shocked,слава богу,че Йоанка е добре,дано повече не ви се случва такова нещо Praynig,както и на никой друг.
Сонка, честита ти племеница,да е много щастлива малката принцеса Grinning

Люба, и аз наскоро изкарах нещо подобно с хрема и главоболие,беше много гадно,добре че беше само за 1-2 дена,то няма и кой да ме остави за повече да боледувам ,де WinkА за сраха от катастрофата днес водих Крис да му леят куршум и направо като видях колко е уплашен  #Crazy,бабата каза че сега вече е добре,ако искате вярвайте,но се появи нещо като образа на Богородица с Младенеца и тя каза че просто Девата,го е запазила от нещо много лошо,а той се вози на предната седалка без колан ShockedДано повече да няма произшествия Praynig Praynig Praynig И в този ред на мисли Корни, и аз нищо не съм чула за това,което пишеш,дано татко ти да е добре Praynig
Муцунка, немога да ти видя снимките Thinking
Таталинка, да пишеш по-често,не само при поводи Naughty
Елисирче, много сладък Цецко,а пък за хобито ви ,мога само да кажа че е супер, и моя мъж е голям фен на бъгита ,триколки и мотори Peace
Айде стига ,че имам да гладя а утре съм на работа Sad

# 241
  • софия
Честито ново семейно попълнение на Яна.
Пожелавам много здраве и късмет на малкия Емо и да носи много радост и щастие на мама и на татко!

# 242
ЧЕСТИТА РОЖБА ЯНА
ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, щАСТИЕ И КЪСМЕТ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО, А НА ЕМО ДА БЪДЕ ЗДРАВ И ЗАОБИКОЛЕН С МНОГО ОБИЧ.
Един скромен, виртуален букет за теб, Яна Simple Smile

# 243
Яна, честиТ Ви втори син Hug

Голям сладур е...и на едната снимка, като, че ли се усмихва Wink Да ви е жив и здрав, а на теб бързо възстановяване и добре дошла в отбора на ЮнаШките маЙки  bouquet

Сонка, Пепи честитИ ви племенички Heart Eyes
...а за тортата, малко е да кажа, че е разкошна Wink

Еликсирче, много са ти сладки мъжете Wink

Корни, моят Шошко седи на гърне не повече от 10 секунди и става....бяга и след малко хОп - направил пиш на килима ooooh!
Уж гледа батко си, ама....неЙсе Sunglasses

Муцунка и аз не виждам никакви снимки Tired

Анелиз, все едно описваш Мишоната - като сравня с Вики, значи е период, в който не ги интерисуват играчките, колкото всичко останало - сега са във фаза опознаване и искат да пипнат всичко ooooh! И аз се моля скоро да свърши с този период, че честно да ви кажа, за 1г. (откакто се върнахме от Канадско) косата ми взе да побелява Cry

Ади, много ти е сладка буболечката Wink Пожелавам ви това да е поседната криза за дребната Praynig

Мимик, Коте - съжалявам за случилото се с дечицата ви Sad
Дано Господ ги пази невинните ни душици..

Таталинка  Hug

Спокойна седмица на всички, въпреки времето  bouquet  bouquet  bouquet

# 244
  • София
Благодаря на всички за пожеланията!  bouquet

Днес ходих на лекар и слава богу вече нямам хрипове,но съм със зачервено гърло и все още трябва да съм с маска при бебчо Cry
Ники реших да го оставя още една седмица при майка,докато оздравея напълно,за да не го заразя.

Целувки на всички!

# 245
Мили момичета , не съм влизала от няколко дни , а има толкова много инфо , че  Crazy
Първо с лошите новини за болести и за проблеми с малчуганите ...съжалявам милички .Дано всички дечица да се оправят .
Мимик , съжалявам и за твоя страх , който си изживяла .Убедена съм че е ужасно .
Яна , честита рожбичка ! Да ти е жив и здрав малкия човек , да расте обичан ,  гушкан и щастлив .
на теб бързо да се оправяш и да ни пишеш често как сте .много мило ми стана и с огромно удоволствие разгледах снимките  Grinning Това пък е за теб
Сонка , Пепи честити ви племенички ! Да растат живи и здрави , много обичани и  да папкат и слушкат .
Момичета , благодаря на всички , който ме успокоиха за сънищата ми .... за кошмарите ми искам да кажа . Hug от мен .
Ади , за теб специална  Hug от мен и не знам какво да ти кажа , нито как да те утеша .Мога да ти кажа че страшно съжалявам за алергията на малкото съкровище , но ... мога само да стискам палци и да се надявам че следващия ви опит в захранването ще бъде успешен. Praynig
Имам още неща за споделяне и разказване , но времето ме притиска, ,пък и постът ми стана дълъг. Simple Smile
Всички дечица , чиито снимки видях са прекрасни .целувки от мен ! Heart Eyes
Пожелавам ви един прекрасен и усмихнат пролетен ден!

# 246
Момичетаааа, ама много съм гадна, само чета, чета а нищо не пиша Crossing Arms. Мила Янан честита ти рожба! Да е здрав и много, много щастлив в прегръдките на мама и в уюта на прекрасното ви семеиство.Иначе ние сме добре в новата къща. Още разучаваме квартала, но е супер в сравнение със стария Peace. Малката калпазанка и тя от вчера е с някаква ужасна хрема, а утре трябваше да сме на ваксина ooooh!, естествено я отложих. Гледам много от вашите дечица са болнички, особено мъчно ми стана за Ади smile3518. Ох милото все си мислех че е израснала тези алергии, съчувствам ти искренно и от сърце Ади 5.
Еи страхотно време ви се е отворило там в БГ, благородно завиждам smile3521. Тука веят едни ветрове, едни бури, дъжд абе бегаи мани ooooh!.
Аиде малко снимки от нас и ви желая лек ден. Целувкииииииии  love001

...извиняваите за големия формат, тъкмо да побутна малко темата...  bouquet

# 247
  • на брега на Дунав
Сонка, честита ти племенничка. Щом е първо момиченце ще е много глезена мадамка  Laughing.  Честито!
Елисир, Лида, мале колко са порастнали дечицата ви, олеее имам чувството, че само мойто изглежда мъничко  Joy.
Лидаааа, влюбих се в килимчето ви  Crazy
Оф, като виждам какво сте писали и вие за гърнето, явно тая мода не е само при нас  Confused. като знам Еми как бързо се научи, ама тоя калпазанко май ще е по-сложен. Абе да са живи и здрави ще се научат няма къде да идат.  Heart Eyes.
Анитка, а за баща ми аз вече разбрах, писали са го инцидента в мвстните ви вестници на първа страничка, ама такива глупости са писали не е истина просто. Както и да е важното е, че наистина всичко е ок и с баща ми и с шофьора на колата дето се е врязала във витрината. Останала е само уплахата и едно дълбоко замисляне за всичко щото наистина на косъм се е разминал. Благодаря ви, за споделената тревога   bouquet.
Оставям ви сега, че дребните искат внимание   bouquet

# 248
Привети !
Корнелия , май само аз не съм разбрала за инцидента с баща ти ,ама така е като нямам време да прочета всички постове  newsm78 е , радвам се че е добре човека .
Момичета , сега на дневен ред ми е търсенето на преграда за леглото на Нана , ама такава по-малка в смисъл да е висока около 40-50 см ,колкото малката калпазанка да не се втурне да я прелита ...някой знае ли къде има такива , виждал ли е  Simple Smile Ще съм благодарна ако знаете и споделите .
Реших вече да и откача леглото от нашето , защото се върти много яко и нощем по някое време ми идва с шутове на гости , но знам че няма да стане без тази добавка , защото нейната решетка е висока , дървена и след якото въртене и удряне на глава няма да ни се разминат нощните ревове  #Crazy
lida , пиши повече  Grinning Много ти е хубава голямата вече принцеса .И двечките сте доста лъчезарни и усмихнати въпреки всички дъждове , бури и лошо време .
За гърнето ...абе не знам какво стана при Наната но даде на зад една крачка , нищо не ще да върши там и то след като от 7 месечна ака само в гърне  , вече пишкаше там сутрин след като стане от сън и след следобедния си също .
Подозирам че баба и е била по настоятелна да върши малката тези си нужди там и това я е стреснало ,не знам след като яз не я гледам не мога да съм убедена как протича деня и .
Довечера сме на консултация с педиатърката ми , ще споделя с нея и ще видя какъв съвет ще ми даде , защото да стана проблем при нас още повече че Нана се страхува и да ака там и да и свалям гащичките не дава . Ужасно е .
Ами това беше от мен , кафе паузата ми е към края си и за това ви желая спокоен и щастлив усмихнат ден 

# 249
Здравейте и от мен.
Ние сме добре. Иванна, колкото по- голяма става, толкова по- големи са белите и щуротиите Simple Smile. Лошото е, че се дава на деца, които й взимат играчките, удрят я и ощееее Sad. Днес я удари едно момченце с лопатка по- главата и има цицинка ама какво да се прави такъв е живота и си мисля, че все още не мога да й обясня как да се държи с такива деца.
Аз психически съм рухнала, защото баба ми е получила в петък инсулт и сега е в болница, а на всичкото отгоре са й открили и бронхо- пневмония  Cry майка ми и баща ми са болни от няколко месеца и двамата са за болница, но няма кои да се грижи за баба. И това, че аз съм далече и не мога да им помогна по- накакъв начин направо ме убива.  Cry Cry Cry
Съжалявам за неприятните преживявания на всики, които са ги имали и Ви пожелавам здраве и повече положителни мисли  Peace
Снимките на всички са страхотни, а малкия Емо е голямо сладурче Simple Smile
Пускам Ви няколко снимки от миналата седмица и от рождения ми ден на Иванна, че да не ни забравите:

АКО ВИ СЕ ГЛЕДАТ ОЩЕ

Пожелавам Ви лек и спокоен ден   bouquet

# 250
Здравейте!
Оле, много хубави новинки чета ...
Добре дошъло бебче Емо! /честито Яна, много се радвам , една майка героиня си   bouquet/
Честито ,Сонка и на теб, кога ще ни покажеш малката принцеса!

На всички болнички дечица, май и ние се отново в кюпа - да се оправят бързичко! Незнам вече ми омръзна това , суполки, кашлица, где що има вирус и сме го лепнали.Утре пак ще сме на лекар,докато не е станало по-зле положението.

Ееее, за гърненцето не можем да се похвалим също, пак изоставаме с материала - прави нещата ,когато той си реши, аз като чувам другите мами около нас, всичките им бебчовци дори и си казват  Shocked, а ние естествено тцъъъъ.

Днес на обяд падна голям рев, какво ти рев,беше си направо вой , и за какво мислите , просто искал да се храни сам, налепа цялата маса, килима и пейката, обаче сам,та сам....
Имаме и нова страст, мини бебешката количка на нашата приятелка Ивка, вече два дни е у нас и се кефи,та се кефи...

# 251
Здравейте !
Благодаря за пожеланията   bouquetСнимки не мога да покажа,щото и аз още не съм я виждала,а пък и те живеят в Испания.
мНОГО сладки дечица сте показали пак!Да ги нагушкате от мене!И какви госпожици и господа са станали,малееее
За гърнето ние всячески го отричахме,но като тръгна на ясла взе да си го носи сам.Рядко пъти върши нещо на него ама поне желание има детето,много ми е смешен като седне и почво пиш-пиш и се хили.Аз не го насилвам,щото видях че няма да стане така.Дано го научат по-скоро на яслата,там май всички като седнат и няма мърдане  Rolling Eyes
Табби Hug наистина е гадно като си далече,но не се чувства виновна.А по повод тези малки детски дърпания,Диди и той беше така преди,Племенника все го цапардосваше а мойто премигва на парцали,че и за другите деца.Ама сега от самосебе си взе,че започна да се защитава даже налита и той.Аз все му се карам,щото не искам да се научи да посяга,но пък все да го бият  Thinking
Ани от Бс май май всички момчета имат мераци на кукленските колички  Laughingа като големи рядко виждам бащи да тикат количка,включае и моят мъж,на мен по ми отивало  WinkА това с храненето вече май го минахме,и аз се ядосвах че всичко оклепва ама накрая го оставях и той беше доволен,сега си яде сам/невинаги/ с по-малко мръсно около себе си  Peace
Корни настина добре че се е разминало всичко и баща ти е жив и здрав макар с уплаха  Praynig
Елисир хубава страст имате  PeaceМного ме изкефи!
Оставям ви да дооправя и да ходя да си взема мишока от яслата.
Лек следобяд!

# 252
Здравейте мили момичета!
Яна честита ти рожба!Много да те радват и слушкат твойте мъже!Бебе Емо е много сладък  Heart Eyes
Пепи,Сонка честити племеннички!!!
Мимик прочетох за случките ви,много неприятно и аз като водя мойта в детския кът съм все нащрек и не сядам и все съм по нея.Иначе тя сама се качва и се пързаля на пързалката,но я водя на една съвсем ниска,че ме е страх от високите.
За гърнето какво да кажа при нас нямаше проблеми,само да не ми я развалят на яслите Rolling Eyes
Муцунка добре си дошла в Пловдив!Вече се видяхме с теб и наживо  Grinning утре пак може да се видим следобеда на "Братската могила"
Много са ни сладки дечицата:Иванна,Любима,Цецко,Алекс,Ади..... и всички останали дечица  Heart Eyes
Пепи тортата ти е шедьовър  bowuu
Ади 5 не сме те забравили  Grinning чакаме пак новини от вас.Мъчно ми е че така дълго продължава алергията при вас,но да ти кажа аз сега гледам едно момиченце,което също има алергия и постоянно я сърби тялото и не се знае от какво е този сърбеж,майка и каза че ще я маже с кортикостероид,мисли че може да е и от храна,но не знае.Обаче Ели се храни от кухня ,та определено алергията и е по-лека форма.......ако нещо повече те интересува може да ми пишеш на лични.Целувки на твоята принцеса  Heart Eyes
Сонка и моята Ани по цял ден тика кукленска количка из къщи  Laughing
Поздрави на всички и весел следобед!  bouquet  bouquet

# 253
  • Пловдив
Здравейте и от нас! Имам малко време, докао Любомир гледа Мечо Пух (10-15 мин спокойствие), та реших и аз да ви пусна снимки от днешната разходка.

TABBY, имаш виртуално гуш от мен  Hug Очаквам скоро да пишеш добри новини. А Иваната е много сладка  Simple Smile
Ели, Цецко много порастнал. Ние пред него ще сме една тапичкааа. И голям чаровник.
lida, пиши по-често и пускай снимки на адашката и баш-наборката  Wink
За кукуто, от едно известно време Любомир казва "ака" и трябва бързо да сядаме, но не винаги иска, така че не му давам зор. Скоро ще осъзнае сам за какво става въпрос и ще почне да си казва.
Съжалявам ако съм пропуснала някого, но тези дни сте доста активни и даже не смогвам да ви изчета.

Ааааа, благодаря за поздравите за племенницата и за милите думи за кулинарните ми творения   bouquet

А ето и снимките.

# 254
Добро утро чаша кафе. Второто ми е за днес. Първото Стефан успя да разлее за сефте, но аз съм виновна. Салва богу беше поизстинало. На съпружието му се отвори работа, половин час лъска клавиатурата, да я върне към живот.

Яна, съжалявам че чак сега се включвам.
Честита рожба, честита радост!
Пожелавам малкия ви мъж да расте здрав и силен,
да бъде късметлия в живота!

Имам приятелка родена на 29.02. Има страшно щастлива съдба и е невероятен човек. Пожелавам същото и на Емо. Много е сладък, прилича ми на Ники. Светлички са и двамата. Твоят ген надделява.

Дани, не съм те забравила никак. Сичувствам ти силно. Перипетите през които мина вашето семейство, край нямат. Наистина се надявам този край да дойде и Ади да израсне ужасната алергия. Има ли обременени в рода ви с някаква алергия? Преди време ти писах на лични, но изглежда наистина не ти е до писане. Виртуална подкрепа и прегръдки от мен.

Корни, Коте, наистина неприятности са ви сполетяли. Ипадам в ужас, когато мъжа ми е на път. Бях 7 месец бременна, когато един и***т ни удари. В Бургас и не само тук, карат като луди, без правила, никакви правила  Tired

Таби  Hug Много деца постъпват като Иванна, но са малки и за съжаление все още не разбират. Късмет на семейството ти, всичко лошо да отминава. Ти откъде си всичност. Направи ми впечетление, че веднъж използва дума от моя северозападен край Simple Smile

И аз се сърдя понякога, но...малката Главица ме гледа и се усмхва. А на мен понякога ми идва в повече напрежението и плюс неговото неразбиране ми идва в множко. Другата седмица почва подготовката за яслата. От една страна се радвам, от друга- ми е ужасно мъчно че се разделяме след година и 10м. Но по -добре там. Мъника си иска своето разнообразие. Всичко му е скучно, хич не ъсм във форма, за да му отговарям на потребностите. В парка е във вихъра си, не мога да го стигна, почти не ползваме количка.

Чудесни снимки на Иванна, Любима, Любчо.

Ани, съжалявам за Ники. Уж кърмените деца по-малко боледували, ама нейсе  Tired

Опитите с гърнето стигнаха до никъде. Много се надявам на яслата. Не мога да си простя, че не запоянах от 7-8 месец да го приучавам. Научих го противно на естетвените нужди, но преди година не се говореше за естетвена бебешка хигиена. Никой не може да ме убеди, че е естесвено, хигиенично и прочие на тази въздраст да върши работа в памперса, говоря за голямата нужда Simple Smile Длъжна бях да му покажа пътя, пък независимо дали ще го приеме или не. А аз дори и не опитах  Tired

Вили, най-вероятно баба й на Нана е настоявала в повечко. Поздравления и за теб, че си успяла да приучиш детето си да върши естествено естетвените си нужда. Освен теб и Котето има ли и други, чийто деца ползват гърне преди годинката? Поздравления за вас майчета   bouquet А на мен ми остава само да ближа рани и да сменям отврартелните памперси.

Откакто излизаме, вече месец, Стефан си промени режима. Иморява се много и заспива най-късно до 21.30, съответно става по-рано. Вечер е достъчно да го сложа до мен в леглото гледаме Айдъла Simple Smile и заспиваме, без никакво люшкане и прочие. Много съм доволна от което.
Вече говори много, въпреки че не може да изрича много съгласни, се справя страхотно и има вариант за много думи при това и много глаголи. Май са най-интересени в тази възрсат, когато ни изненадват с говорните си способности. Заех се да му правя речник. Ето и една снимка и на НАС. Напаравихме страхотно пътуване уикенда. Махнахме се от Бургас. Това време от годината го обожавам - март, април, май  Heart Eyes Ако имате взм., се махайте уикенда от града, поне през пролетта.

Да спирам, че се поунесох  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 09:12 от Анe

Общи условия

Активация на акаунт