Снега в София ме изненада много неприятно и понеже наистина живея в една мансарда точно под звездите пропуснах да видя че сняг вали , та тръгнах малко леко облечена , повисях си 20минути да чакам автобуса и си мърморех под нос по повод гадното време , ама на кой му пука , снега си вали та се къса

Таби , мила знам какво е когато си далече и искаш да помогнеш , но не можеш ... съжалявам за проблемите , който са сполетели семейството ти , но освен с едно макар и виртуално
с друго не мога да ти помогна
А Иванна не е единственото дете , което постъпва така , не го възприемай толкова навътре .децата минават през различни периоди и се променят .Да нацелуваш сладката госпожица от мен . 
Ане , Нана също не заспива на ръце вече , а заспива или докато гледа телевизия гушната в мен , или сама в леглото си гушнала една плюшена маймунка или кученце .Понякога ме вика да легна до нея , а друг път си заспива сама.Когато ме вика се отзовавам , а когато си трае си трая и аз .
В повечето случай иска компания и нямам нищо против .Все пак по цял ден не я виждам ,липсва ми и една гушка и мен ме отнася по бързо и от нея в света на сънищата
_Пепи_ , много е пораснал този Любчо ...целувки от мен!

Е , майчета аз ви изоставям ! И тръгвам да
пред данъчното след малко че аман от проверки , документи и ми иде вече да ги
ама и те работата си вършат хората .ХуБаВ ДеН!

Сега нямам много време и ще карам набързо.
Почнала да отказва неината от биба и вече 1м без,като разбрала че на яслата и дават чужда биба ,та да не хленчела 
силно те прегръщам. Съжалявам за случилото се, дано бързо да се възтанови. Ох представих си я в болницата как върви едно такова мъничко фъстъче гушнало мече