Юнчетата се вълнуват, че деня на влюбените с мама, тати ще празнуват.

• 12 451
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро Coffee

Снега в София ме изненада много неприятно и понеже наистина живея в една мансарда точно под звездите пропуснах да видя че сняг вали , та тръгнах малко леко облечена , повисях си 20минути да чакам автобуса и си мърморех под нос по повод  гадното време , ама на кой му пука , снега си вали та се къса  Sob

Таби , мила знам какво е когато си далече и искаш да помогнеш , но не можеш ... съжалявам за проблемите , който са сполетели семейството ти , но освен с едно макар и виртуално  Hug с друго не мога да ти помогна  Sad А Иванна не е единственото дете , което постъпва така , не го възприемай толкова навътре .децата минават през различни периоди и се променят .Да нацелуваш сладката госпожица  от мен .  remybussi

Ане , Нана също не заспива на ръце вече , а заспива или докато гледа  телевизия гушната в мен , или сама в леглото си гушнала една плюшена маймунка или кученце .Понякога ме вика да легна до нея , а друг път си заспива сама.Когато ме вика се отзовавам , а когато си трае си трая и аз .
  Simple Smile В повечето случай иска компания и нямам нищо против .Все пак по цял ден не я виждам ,липсва ми и една гушка и мен ме отнася по бързо и от нея в света на сънищата  smile3524
_Пепи_ , много е пораснал този Любчо ...целувки от мен! Heart Eyes
Е , майчета аз ви изоставям ! И тръгвам да  cold пред данъчното след малко че аман от проверки , документи и ми иде вече да ги  smile3538 ама и те работата си вършат хората .
ХуБаВ ДеН!

# 256
  • на брега на Дунав
Аз да се вмъкна набързо да кажа здрасти, че ще слагам дребния да спи вече.
Таби, Пепи, по една голяма целувка за малките ви съкровища. Големи сладури  Crazy
Лек ден на всички ви!   bouquet

# 257
  • Варна
Здравейте, мацки!
Ние се позагубихме малко... Embarassed
Яна, честито малко мъничко момченце. Да расте здраво и послушно.
Ние от болести не можем да се отървем...След скарлатината имунитета на Хрис много му падна и то не беше ларингит, настинки, грипове и за капак сега сме с бронхит. 2 седмици ще ходим на нагревки и инхалации и се надявам всичко да мине и скоро да не се разболява. Нашето джипи има съмнения че аспаруховския въздух(много е влажен) е виновен за честите боледувания. Иначе като е здрав ходи на ясла и за 8-ми март ми направи страхотен подарък Grinning
Дори и болен не спира да прави бели. Почти същите като Криско на Анелиз Mr. Green
На гърне вкъщи по никакъв начин не мога да го накарам да седне, но в яслата нямат проблем.
Ето да го видите колко е пораснал

и още малко ако ви се иска http://www.snimka.bg/album.php?album_id=64777&photo=184
Целувки и прегръдки на всичко сладки мъници от нас Hug
P.S. Незнам как е Мишито на Дидка със зъбите, но ние сме все още само с 8 и половин кътник. Иначе не спират да го мъчат и е с подути венци, но....все още никакви ги няма Crossing Arms

# 258
Обаче наистина на
шите деца са си най-хубавите... Ама Иванна си ни е слабост на нас. С тези сини очииии.
Пепи, нищо че сте по-дребнички... важното е , че е страхотен чаровник.
Хрис и той е голям хубавец, ама да оздравява бързо. Дано не съм пропуснала някой.
Лека вечер от нас.

# 259
  • Пловдив
Вили  Hug Надявам се скоро Нана пак да се отпусне на гърнето.
agne6ka, много сте порастнали. Дано болестите скоро съвсем забравят за вас.
Ели, аз да ти кажа не се притеснявам много за ръста му (при такива родители- толкова, а и си е горе-долу колкото наборчетата). За мен е по-важно, че ми е здрав  Simple Smile
Приятна вечер от нас

# 260
Здравейте мили майчета Simple Smile

За съжаление нямам с какво да се похваля... майка ми е в болница с бронхо-пневмония, а баща ми се е разминал само с бронхит. Ще я държат най- малко една седмица, а аз не мога и да отида да я видя  Cry Cry Cry
Момичета много Ви благодаря за подкрепата... Много сте добрички и внимателни и винаги мога да разчитам на вас. БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
И за милите думи за Иванна също Ви благодаря.
Пепи, Агнешка, Любчо и Хрис са едни големи мъже. Да са Ви живи и здрави.
Елисир, и Цецко ни е на сърцето... страхотен е Simple Smile

Ееее, това е от мен за сега. Лека и спокойна вечер   bouquet

# 261
  • София
Ааайде и аз да се разпиша, че сигурно сте ме забравили  Laughing

Янан, честит ти втори юнак! Голям сладурко! По-натам да разкажеш повече за баткото как реагира, че ми е много интересно.

Всички дечурлига са пораснали невероятно много! Така като гледам вашите снимки осъзнавам, че и Виктор е пораснал.

При нас нищо по-интересно, едно и също. И ние сме проблемни с гърнето, явно е синдром при повечето връсничета, защото и в градинката, където се разхождаме поголовно го отказаха гърнето. Вчера купих адаптор за тоалетната, с надеждата, че ще му е интересно, ама не! Иначе си казва, ама след като е свършил работата, че да го сменя.
Отприщи се да говори от 1 седмица и сега е неудържим, постоянно ме изненадва с нови и нови думи. Допреди това не искаше нищичко да говори.
Снимки ще кача скоро и ще ви се покажем и ние.
 Това е за сега от нас.   bouquet

# 262
  • Варна
Добро утро!
Затрих си поста и ми идва да се  #2gunfire Сега нямам много време и ще карам набързо.

Криско ходи на ясла до 11ч. сутрин, т другата седмица ще го пробвам да спи там. Махнахме биберона от събота- баща му реши да се жертва и да го приспива той вечер докато го забрави. А в яслата едната лелка ми вика "Ами сега как ще го успокоим, днес са 18 деца?!?!?" Идваше ми да й затворя устата по-грубо, но заради дребния обясних кротко, че ми е струвало доста усилия и не е редно те да развалят цялата работа ей така.

Тинтири-Минтири, не сме те забравили   bouquet Беше ми приятно да прочета нещо от теб и Вики. А ако покажеш и някоя снимкааа..

Агнешка, мъчно ми е за Хрис. Дано се възстанови бързо и нямате повече такива тревоги  Hug

Таби, надявам се скоро да се похвалиш с добри новини от родителите ти и баба ти. 

Ане, завидях Ви за страхотната разходка и люлка сред природата  Wink

Няма да изброявам поименно страхотните сладури на снимките  Hug Спомних си как преди две години всяка сутрин по това време се паркирах пред компютъра заредена с кола, плодове и сладки и четях "Очакващи бебета през юни 2006". Колко много се променихме от тогава, и какви хубави и умни деца си имаме  Grinning И правещи бели, но това си е в реда на нещата.

Бързо оздравяване на болните  Hug

# 263
Добро утро!Ох за мен вече утрото започва в 7ч,когато будя Диди за ясла,а днес даже и поработвам в нас  Simple Smile
Агнешка много порастнал Хрис  HugИ аз съм чувала,че влажния въздух прави такива бели с децата.Дано се оправяте бързо и не боледувате вече.
Табби Hug
Тинтири настина както е думата"чуждите деца,бързо растат",че и ние гледам гледам другите как бързо нарастват,ма то и моето така  LaughingБраво на Вики,а ние само бебешки говорим още ама много.Е хващам някоя дума ама със зор.Даже в повечето случай го играя на преводач на бабите и дядовците.
Анелиз дано минете леко периода по отказванетона бибата.Да ти кажа те в яслите са така,на една позната и направили страшен номер  Naughty Почнала да отказва неината от биба и вече 1м без,като разбрала че на яслата и дават чужда биба ,та да не хленчела  #2gunfireИ ние като отидохме за първи ден направиха една физиономия,че още едно дете и то ревливо.Но сега е вече ок отношението,и съм много доволна,напук на бабите които все казват че много бил малък да ходи.Диди се отказа лесно от биберона,но пък сега почна да смуче шишето постоянно  ooooh!
Страхотни са ни дечицата  Hug Heart Eyes
Ох ние вчера се подстригахме ама сигурно сте ни чули и вие по всички градове.То не бе писъци,крясъци и ревове.Аз се опитах да запазя спокойствие,а пък за фризьорката да не говоря.Какво ли не му дадохме не и не,блъска я,но в крайна  сметка успя долу горе да го офъка.Ето ни и нас с новата визия,която лично мен малко не ме кефи
това е преди http://images24.snimka.bg/005416275.jpg
и след http://images24.snimka.bg/005416277.jpg
а това е на мама манекенчето http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197183&photo=58
Лек ден от мен!

# 264
Добро утро,милички ! Само набързичко....
Ники ви е набрал букетче от минзухар , за всички юнчета и мамчета -ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ!!!

Дано времето се оправи скоро и наистина донесе и пролетно настроение, дано всичко лошо отминава много бързо !

# 265
Сонка, много е сладък Дими. Освен това и той се явява ларедутски манекен Simple Smile Стефан много спокойно приема фризьорката, но е въоражен с всичките й гребени, четки, фиби. И на мен ми се нрави повече с дълга коса, но той е с гъста коса и стърчи на всички посоки, та се наложи да му придадем нов фасон.

Анитке, нямам думи. Чувала съм, че освен връщането на биберона, се прилага и приучването на гърне  ooooh! Ужасно неприятно, но... това е положението. А относно детската кухня - нямам думи. Скоро научих за попара от моркови и филийка с шоколад в менюто. Пак  ooooh!

Тинтири, дай да го видим този Вики  Hug

Агнешка и вие с Хрис се изгубихте. Голям мъжага е той Simple Smile За съжаление децата на морето имат по-често проблеми свързани с болести на дихателните пътища - бронхит, ларингит, астма. Всичко това благодарение на влагата ( с която аз все още не мога да свикна, особенно през лятото, когато лепна цялата). Като екстра в Бургас имаме и мн. мръсен въздух, не само от автомобилни газове и нефтохима, ами и от още едно отровно производство близо до града. Имам няколко познати, чийто деца страдат от бронхиална астма и често се усатановява алергия към промишления прах. Дори понякога се препоръчва и постоянна смяна на въздуха, демек изселване. Звучи сериозно, но е така.

За това винаги приканвам познати и непознати да кърмят. Кърменето спасява до голяма степен положението и предотвратява алергийте, особенно като промишлени центрове като Бургас. Но за съжаление, много майки са категорични, че нямали кърма. Според мен такава диагноза не съществува.

Ели, Цецко е прилича на голямо момченце. Той отдавна се раздели с бебешкото изражение. И Стефан докато беше с по-дълга коса, го спрягаха за по-голям. Имате чудесно хоби. Фен съм на екстремните спортове, но нито един не владея, та макар и не екстремен.

Коте, как е работата?

Таталина, къде сте? Я ни покажи пролетните ви усмивки с Ени  Wink Какво стана, отнесе ли ги ти я изпити? Силно се надявам, че - да.

Фемъли Кабрански, как сте?

Ето и един истински кавалер, в лицето на Ники  Heart Eyes Мерси, Ники!

Личи, че е лошо времето на вън. От вчера поствам все едни такива ми ти чаршафи  Blush

# 266
Привети на цялата банда !
Влизам набързо , за да разкажа една гадна случка от вчера -Нана се е обърнала с коликата и много лошо е прехапала устата си .Баба и се притеснила и нищо не ни казала да не ни тормози вероятно .
Тръгвам си аз от офиса и Цецо ми звъни с въпроса :Къде си
и аз му казвам че пътувам ,защо и той ми вика - трябва да заведем детето в пирогов , прибирай се по бързо , почти си е отхапала парче от устата и черепа и май на едно място е хлътнал ....
Нали се сещате как изгубих и ума и дума, очите ми се напълниха със сълзи и взех да заеквам .
Прибирам се и гледам една тъжна Нана с подута и посинени уста , която е сцепена и изглежда доста зле и се обаждам на педиатърката ни , която не е на смяна и тя ни прати във ВМА  в стоматологията в отделението за лицево челюстна хирургия .
Докато говорех с нея , Нана постоянно повтаряше :Иска види доктор Па , иска гушне доктор Па , Мамо , ного бичам доктор Па -тя така я нарича и аз и казвам тръгваме  мамо , ей сега и ми е едно тежко ....ужас !
Отидохме при хирурга , прегледаха я , тя пищя , баща и я държеше , казаха че зъбите са ок, челюстта , носа и черепа все пак не са пострадали , казаха че няма да се наложи да я лепят или шият , нека само като зарасне хубаво да го мажем с Контратубекс и да следим ако има подуване веднага на доктор , за да се провери кръвотока или нещо такова беше ...
докторката бе много мила , каза че Нана е много смело и хубаво момиченце  и си тръгнахме .
През цялото време тя ходеше гушнала любимата си маймунка и хълцаше , нареждайки Искам види доктор Па , къде е моя доктор Па ....
Е , сега ми е едно мъчно , гадно и тежко ..изобщо не обвинявам баба и , жената сигурно много се е уплашила и притеснила и знам че и е мъчно , макар че се стреми да не показва нищо , но тя си е такава ....държи се .
Цецо и се каза че трябва да ни се обади  и и каза друг път да го прави , защото има неща ,който не знае да следи -дали например е повърнала след падане , дали веднага е изплакала и така нататък , а тя само вика не съм се сетила , не знам ...ох и за женицата ми стана жал ... то си ми е мъчно за цялата ситуация , няма какво .
Благодарна съм че се разминахме с шевовете а на вас от сърце пожелавам да се разминавате с тези емоции и болничките ви дечица бързо да оздравяват. Hug
Благодаря ви че ме изчетохте ! Hug Hug Hug

# 267
Вили spoko силно те прегръщам. Съжалявам за случилото се, дано бързо да се възтанови. Ох представих си я в болницата как върви едно такова мъничко фъстъче гушнало мече cry

съжалявам че не пиша често момичета, в някаква такава дупка съм и не искам да ви се оплаквам само.
чета ви гледам снимки на прекрасните порастнали дечица. всички много ви Heart Eyes

# 268
Поли , благодаря ти слънце ...аз бачкам и си вися в нета ей така , почти без да чета  Sad нещо нямам особенно много сили днес , а работа имам доста , така че се стягам и се взимам в ръце  Tired

# 269
Силно  Hug Hug Hug Hug от мене!Ох,милата Нана,поне добре че само с това сте се разминали.Наистина е много гадно,тя жената сигурно се чувства неловко,а за тебе Вили незнам,дори не ми се мисли. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт