Юнчетата се вълнуват, че деня на влюбените с мама, тати ще празнуват.

• 12 445
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
Вили, дъха ми спря. Трудно ми е да си представя, какво си изпитала. Голямо гуш за Нана.
Дано никой не сполетява такова нещо.

ПолиHug

# 271
Sonka Ане  много благодаря и на вас за подкрепата .Стоплихте ми сърцето милички .  Hug
Оценявам го !
Една огромна благодарствена прегръдка от мен . Heart Eyes

# 272
  • Пловдив
Вили, даже и не ми се мисли какво си преживяла. Една виртуална прегръдка и от мен  Hug и бързо оправяне на устничката на Нана

# 273
Вили, съжалявам че си преживяла това и напълно те разбирам. Ние преди няколко месеца бяхме с огромен хематом на главата и пукнат череп. Падна от една люлка... тогава нищо, ама след няколко дни пипаме главата - мека. Направо се бях побъркала. Добре че всичко и при вас се е разминало. Нацелувай куклата и една прегръдка за теб.

# 274
Вили едно силно гуш и от нас с Ади  Hug
  Зори ние може би утре ще пътуваме за Пловдив,та може и на живо да си поговорим за алергиите,въпреки че са ми толкова болна тема ,че .......... Sad

# 275
Честита първа пролет,мили момичета  bouquet
Не съм влизала от няколко дена и виждам,че доста сте изписали,браво Peace,да изпишем по-бързо тази тема че вече ми писна да я гледам от 1 месец Joy
Ние сме ок,аз ходя на работа по половин ден и като се прибера ме чака готвене,чистене игра с деца,учене и всичко за което още се сещате и затова почти не ми остава време за компа EmbarassedНо това е положението,свеки си тръгва аз като се върна и изобщо не я интересува дали съм изморена или не Mr. Green Стига съм се оплаквала,да сме живи и здрави Praynig
Вили , Hug и от мен за двечките с Нана и дано не ви се случва никога вече.Боже,представям си какво си преживяла Sad
Страхотни снимки видях и аз скоро ще кача.
Съжелявам ,че немога поименно да спомена всички ,но нямам време.
Целувки от нас  и много пролетно настроение

# 276
Дечицата са пораснали и са се разхубавили.
Вили и ние те прегръщаме.
Момичета снимките до 2-3 дена ги махам за да не товари,затова не се виждат.
Иначе и аз да се оплача,детенцето ми е болно и то за първи път е толкова зле,кашля,сополи,температура,обаче си има апетит поне и пие течности и иска да играе.
давам стодал и ангин-хил(хомеопатични)но много се притеснявам дали ще помогне.направо като я слушам как кашля ,а лекарката уж каза че са и чисти гърдите.
Да с някои мами вече се видяхме,дано се видим и с други.
Ади чакаме те утре.
Целувки и прегръдки от нас.

# 277
За гърнето ,справяме се супер,нямаме памперс,казва си детето,само вечер и го слагам,но се буди понякога и си казва.Скоро обаче и нощния ще махна.Яде си самичка,не прави изречения още,но ще дойде и това.

# 278
Вили, съжалявам за станалото с Нана , и на мен много тено тегаво ми стана. Напълно те разбирам и истински ти съчувствам. Дано няма повече такива моменти.
Изчетох ви и видях дечицата, колко са големи...
Около нас нищо ново, пак е болна и аз също...

# 279
Мили момичета ,
 искам да ви благодаря на всички за утешителните  думи и да ви кажа че се радвам  че ви има ....Муцунка , Мимик , Коте , Ади , Пепи , едно голямо гуш и от мен  Hug
Мимик съжалявам че сте болни и двете ....ужасно е . ConfusedДано по скоро се оправите . Peace
Mucunka браво за гърнето !
Ади ,лек път на вас !
Нана цяла нощ рева и идваше да се гуши в мене .а сутринта баща и вика -
Е защо бе тати рева цяла нощ , ние с мама днес как ще ходим на работа ...
А тя го гледа с големите си сериозни очички и вика
-паднала от количката
Аз се почувствах отново ужасно , но ще мине , ще го преживее , нормално е да се стресне все пак  Tired
Аз не съм ви честитила първата пролет , но все си мислех че е на 22-ри  newsm78
Все пак мога да го направя сега , няма да се сърдите  Wink

Честита пролет ,мили момичета !  Пожелавам на всички ви силите и свежестта на пролетта , бъдете млади ,  силни и влюбени като самата нея .Дано сте здравички и ви се случват много хубави неща !
Целувам ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 280
  • Варна
Добро утро от дъждовна Варна! Има ли желаещи за кафе  kaffeetrmker_2

Вили, съжалявам за случилото се, дано зарастне бързо и го забравите  Hug

Ани, много галантен този Ники  Heart Eyes

Ане, слагат ги на гърне в нашата ясла. Дори забелязвам, че като се сети да каже /1-2 пъти на ден/ и се изпишква в гърнето.  До скоро само сядаше и ставаше по 15 пъти и нищо не правеше. Това с биберона обаче много ме впрегна, вчера като го вземах пак "майчеееее, няма да стане без биберон...много реве" Аз пък няма да му занеса биберон! Ние сме се мъчили няколко вечери да го приспиваме без него, тъкмо го забрави а някаква си там ще ме кара пак да го свиквам. Тази вече съм я нарочила и следващия път направо при директорката ще ходя. Другото, което ме подразни е, че днес влиза при тях, реве, а една му вика "Млъкни! Млъкни!". Това ли е начина да успокоиш едно дете?

Сонка, ще го имам в предвид това с чуждия биберон. Лошото е, че не може да ми каже.. Дидко е много готин с новата прическа, и аз лятото често правек с гел косата на Крис. Вие за колко време свикнахте с яслата?

Бързо оздравяване на Мимик и Йоанка

# 281
Добро утро!

Анитке, с удоволствие споделям кафето. Май това ми е единственото удоволствие за деня, на което се наслаждавам. За съжаление е така. Вече трети ден не излизаме. Вчера не издържах и накарах мъжа ми да ни закара на сладкарница Неделя. Стефан не миряса и познайте как се насладихме на тортите. На връщане  ни остави в парка и Стефан го мина целия. Половин час вървя, но целта ми беше да го изморя и да се освободи от енергията. В началото тичаше, но накрая каталяса и едва се прибрахме.

Вили, точно това ми хрумна, че Нана ще го изживее на сън. Малката душичка, как ли малкат ай главица е обработила цялата случка. Стефан бълнува, скимти, макар и рядко дори се разплаква.

Мимик - тъжен пост. Имунокинда изглежда не действа вече. Възстановявайте се бързо  Hug

По мои изчисления пролетта настъпва днес. Все едно. Пожелавам ви повече настроение в унисон със сезона, макар че по нищо не личи, че е пролет. Може би и затова настроението ни е такова, за голямо съжаление. И аз не се чувствам добре. Уикенда е по-хубаво времето, дано тогава наваксаме. Пък и днес е петък, любимият ми ден.

# 282
  • Варна
Ане, и ние така процедираме- дълга разходка в парка или в квартала, че иначе не остават здрави играчки в къши. И нерви на мама и тати  Grinning Весел уикенд и дано е хубаво времето за излети.

Вили, много тъжно, че го преживява така малката душичка. Дано го забрави бързо.

Ето и от мен една картинка, пък дано умилостивим Нейно Величество Пролетта и дойде скоро.

# 283
Вили, мила, много съжалявам, че сте минали през всичкия този ужас... Силно ви прегръщам с Илиянката и се надявам, че всичко е зад гърба ви и скоро ще мине  Hug Hug Hug

Ние днес ходихме  на консултация и Иванна вече е 11 150 кг. и 86 и половина см. Simple Smile Много е пораснала... цяло кило и 3 см. и половина. Записах час на 25 за да й продупчим ушите.   bouquet

Това е сега от мен  Peace

# 284
Момичета черпя ви по едно следобедно

че нали пак съм диетуваща.... и друго не може.

Вили виждам че четеш, кажи как си днес. Милата Нана дано бързо забрави случката
за Нана

Ане  bouquet
Анелиз дано да се оправят нещата с яслата, и тази лелка /или учтелка е там, извинявай ама не разбрах Blush/

Общи условия

Активация на акаунт