При нас нищо ново. Цяла седмица сме си заедно с малкия и ту се радваме, ту се ядосваме...

Да, Асе, задоволи женското любопитство най-сетне
. Тези хора дето правят тези недообмислени неща просто не са за тая работа. Но като се замисля, то в кое ли нещо, свързано с децата ни не е така. И учебниците се пишат по доста смотан начин. Аз като разглеждам на Ирен учебниците и тетрадките по немски и по български и направо
и да попитам - КЪДЕ СЕ ЗАГУБИХТЕ? Как са малчовците? Хич ни няма напоследък

Мислех да раждам в Токуда, нормално раждане, малкия се е подредил главично, да обаче здравно-осигурителната компания прекъсна договора с болницата и ако искам да раждам там ще трябва да се бръкна 2000 лева. И тъй сега ще търся друг вариант в 1АГ, обаче къде ще диря доктор за нормално израждане и идея си нямам 

Свалихме дневния памперс, остана само нощния. Свалихме и решетката на леглото, така че вече е голяма, нали кака ще става
Пропуснах съревнованието за градините, защото мисля на частна да я записвам. Баби и дядовци при нас не могат да помагат, така че ваканциите на държавните градини в повече ми идват
Ако някоя от вас е гледам вечерните новини по БТВ в неделя, една бременна мама която се обясняваше за частните градини, това бях аз 

Искам най- накрая някой да си понесе наказанията за гафа. Когато Мони сгреши си получава наказанието и понеже беше с мен ми зададе логичният въпрос за тяхното наказание... Какво да му обяснявам..., че някой са повече хора от други? 
Пожелавам ви безпроблемно бременеене и здрави бебета. 
С две думи ако е рекъл Бог ще се местим в Стара Загора след като се роди бебето. А току-виж може и по чужбината, но аз си държа да си имаме нещо наше в България.

НЕ съм от празнодумците
Не дойдох с идеята да остана и още от началото си действам да си ходим. Просто изчакваме момента
И на мен София ми изглеждаше различно преди 6 години, представям си какво е било преди 16. И да, селянията й е в повече, но тя не идва от хората, които са си кореняци. Между другото хората, които познавам и са си наистина от София са страхотни. И честно казано, защото ви познвам
издържах и издържам толкова време. Със сигурност има неща, които ще липсват..., но те ми липсват, откакто се роди Сияна (в съсвем добрия смисъл). И мисля, че това, което ще ми липсва най-много е есенна или пролетна разходка по Раковска, точно когато свършват часовете на френската гимназия и из улицата плъпнат ухилени ученици... Мдааа, дано се преместим
Тогава ще мога да оценя нещата от друг ъгъл 
) Вярно, нашите са на половин час път, но все пак няма да сме в един град (дай Боже всичко да е наред). Не, ч в Стара Загора е по-чисто от София като въздух, но има други неща, които ме привличат. Решението дойде изведнъж - това лято. Просот отидох на гости и реших, че съм намерила град, в който искам да отглеждам децата си. Познавам съфорумци от там. И са страхотна дружина. Но всъщност като става дума за съфорумци и на другия край на планетата да отидем все ще си намерим готини съфорумци.
И за леко плажче, извън лятната отпуска.
Доста сте се поразходили това лято, блазе ви
Пък и така прев февруари се сети да ги качиш...
сега съвсем ме настрои замечтано лятно 
И тук има много хора, на които не им харесва страната, но по сумати други причини живеят тук 
Те децата вече са на самоотглеждане, ако питаш мен 
Защото възрастта й е подходяща, но все пак трябва да е нащо на близо
: :Мдааа
. Обаче и в петък вечер взимам Огнян с поредните поражения - няколко доста големи пресни драскотини. И това отново се случва в смяната на въпросната заподозряна лелка
.
Но се млатят редовно
С две думи ако е рекъл Бог ще се местим в Стара Загора след като се роди бебето.
Точно натам сме се ориентирали. И детската градина там съм я избрала
"Кипарис" се казва градината. Там живеят повечето от съфорумците и въобще кварталът е страхотен
И на Иван му харесв, което е чудесно 
Явно вкусовете към Стара Загора не ни се различават особено