Първите кокичета надничат от снега - ЮЛЧЕТО очаква Пролетта!

• 21 932
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
Мерси Асе Hug
Ами да, малката направи годинка март, но всъщност изобщо не е послушна, незнам какво им става на тези вторите деца  ooooh!  Много е бясна, пък и все още става по сума пъти на нощ  Crazy
А иначе голямата има дълги мигли и големи очи, малката не, но много се дразня всеки й се вглежда в очите и вече почвам да се притеснявам  Rolling Eyes

Всъщност да не забравя да честитя рождения ден на малката на Ара! Да и е жива и здрава   bouquet Макар със закъснение..

# 151
МАЦКИИИ, днес Ритка е родила момченце. Бебе Александър е 3280 гр. и е дълъг 50 см. newsm44 newsm44 newsm44
Не пише дали е успяла да роди естествено, но утре ще я питам.
Да й е живо и здраво момченцето. Много да се обичкат и слушат с каката и да не тревожат мама и татко Hug Hug Hug

# 152
  • В средата на времето
Еййй тъкмо щях да питам, дали не е родила случайно, че я няма да пише вече няколко дни, пък то имало радостна новина Grinning
Ритка, да ви е живо и здраво малкото момченце!  bouquet Heart Eyes Много да ви радва и да е с много късмет!  bouquet Hug
Асе и на теб честита девойка Grinning Hug Хубаво име е избрала Сияна  Wink

# 153
  • София
Ей, да е жив и здрав Александър! Браво на ритка!

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 23:46 от Lana

# 154
  • София
Ей, мамчета, как сте? От сума ти време не съм виждала никоя от вас. Друго си беше по кърмаческите сбирки.
Честито момченце на Ритка, да расте здраво и щастливо.

Лана, ако организирате някой Южен парк, драсни едно на кю-то или на лични, може и ние да се дотътрим.

И понеже малко мернах за цирка, да кажа, че и Ивайла и на кумата щерката на същата възраст изкараха вечерното представление и се размрънкаха чак малко преди края. Заслужава си посещението.
Асе, и ние се облещихме на тия китайки. А лъвчетата бяха супер. Точно пред нас имаше едно, което все се извръщаше да огледа хората зад него. А на последния номер направо сме викали от ужас, защото това колело ни се падаше странично и беше адски зловещо - все едно аха и ще ти падне на главата някой от братята (пупу).

# 155
  • София
ЧЕСТИТО на РИТКА за малкия АЛЕКСАНДЪР!!!!
От здраве и късмет да не се оттърве!

Мама да се възстановява бързо, а кака да приготвя дрънкалките и да учи приспивни песнички за Сашко! Hug

Зайо, мерси за честитките за РД на Мия! А твоите сладурани наистина са пораснали много! Кукли!

Асе, казах ли ти аз! Ще връзваш опашки с още една принцеса! Wink
По БТВ-то ви гледахме със Сиянката Hug Даже половинката те разконспирира и ме извика да не изпусна Wink

А наистина ще се изпозабравим... Хайде пускайте по някоя снимка на дечицата!
Ето "малко" и от нас от РД на малката
http://voynova.multiply.com/photos/album/15

# 156
Честито на цялото семейство на Ритка! Желая на малкия Александър много здраве и щастливо детство!
Ето снимки и от нас http://picasaweb.google.com/vili78/302?authkey=ZfmbNWUQt5Q . После щ=е се включа с повече коментари Simple Smile.
Хубав ден на всички!!!!

# 157
Честито момченце Ритка  Heart Eyes
Да расте здраво, умно и послушно дете  Simple Smile
Мама бързо да се възстановява  Simple Smile

# 158
Само да ви кажа, че Ритка е добре. Родила е секцио, защото просто не е започнал нормален родов процес. Дребчо е бил високо горе с увита пъпна връв. Тя е била с контракции цяла седмица, но нито шийката се е изгладила, нито пък е получила някакво разкритие Confused Но всичко е минало ОК. В момента е в Токуда. В стая лукс и бебко ще е при нея 24 часа в денонощието, което след секцио си е голяма екстра Grinning
Сънчи, ние си тръгнахме преди колелото на смъртта, защото после щяхме да имаме проблеми с таксито Wink Ама щом е изглеждало страшно добре, че не сме остнали, защото аз съм съвсем като децата. Гледам през пръстите на ръцете си Laughing
Теди, ми то и на мен ми се щеше ама не ми се вярваше в началото. Сега с много голямо удоволствие купувам дрехи за Сияната, защото знам, че няма да хвърля съвсем парички на вятъра Grinning

# 159

ДНЕС ИМАМ РОЖДЕН ДЕН!!! ЧЕРПЯ ВИ ВИРТУАЛНО!!!

# 160
ЧЕСТИТООООО, ВЕНИ!!!! Много здраве, здраве, здраве и третото щастие да бъде най-огромното щастие (ако изобщо е възможно да се степенуват). Да те обичат и да ти го показват всеки ден хората около теб  bouquet
Бях забравила колко овнета се мъдрят тууук Heart Eyes Hug

# 161
  • в шоки-land
Честит син Александьр,РИтка  bouquet  bouquet  bouquet
Нека расте 3драв и послушен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит ден ден, veni-b   bouquet  bouquet  bouquet
Много 3драве и любов  bouquet  bouquet  bouquet

ако някой  сьм пропуснала  Thinking, моля да ме и3вините  Praynig

# 162
Честит Празник ВЕНИ! Желая ти здраве и много щастие!!!! Хайде, сега чакаме вести и от теб  Heart Eyes, че то май не остана  Grinning! Най-хубавия подарък явно ще го получиш тия дни, живот и здраве  Heart Eyes!
Такам, да си кажа, гледах снимки на дечурлигата - ми страхотни са!!! Не че са си наши де, просто са едни много сладки бръмбари  Heart Eyes . Ми те и мъниците кога дръпнаха толкоз , вече и рожденници има Simple Smile. Сега май е ред на втората вълна  Grinning, аз ще се включа на третата най-вероятно  hahaha.
Колкото до среща из Южния, стига да е уикенда се присъединяваме с най-голямо удоволствие!

# 163
Ми айде в неделя, а?

# 164
  • София
Ми айде.  Hug

P. S. И честито на Ритка и Вени!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт