Първите кокичета надничат от снега - ЮЛЧЕТО очаква Пролетта!

• 21 936
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Флийче Hug Да, или така нареченият - Балкански. (вчера разбрах, че става въпрос за един и същ цирк Rolling Eyes)
Та намира се в Зоната до Мола на Стамболийски. Представленията са от 4.30 и от 7.30 часа. Като към цирка има и пътуващ зоопарк. Ние най-много се радвахме на щраусите Grinning Но в почивката може да се разгледат от близо всички животни, участващи в програмата. Включително  лъвовете, и тигъра.
Аз наистина отдавна не бях ходила на цирк и бях като децата. Крих си очите като замерваха една кака с брадви и се хилех на страхотната клоунада на руските клоуни.
А за изявите - ами питаха ме - съгласих се. Темата е сериозна и актуална. И в нашето ОДЗ сме няколко майки на алергични деца. Та сега ще се мъчим да стигнем до МЗ, за да ускорим нещата с въвеждането на безопасни препарати в цялата страна.
С нашата директорка на глава не се излиза, та ще я прескочим с няколко връзки в общината и МЗ. Стискайте палци Grinning

# 136
  • Варна.
Здравейте на всичи Hug
със закъснение да честитя празниците на празнувалите рожденни дни, като пожелая много здраве!
На Ритка стискам палци за леко раждане!

Асе, големи борби мила, браво от мен!

не съм писала отдавна, реших по едно време да местя компютъра в в спалнята - уж да заспива по-лесно с филмче, но не се получи никак. върнахме се на стария вариант с книжките. приспивам я и тогава мога да седна да чета нета.
ходи на ясли до обяд, за сега сме по схемата - една седмица там, една или две в къщи със сополи и кашлица, за сега се справяме хомеопатично. явно са много деца в групата и още не са ни предложили спане, но аз не се натискам много, достатъчно ми е да поиграва сутринта. майка ми се оправя с воденето и вземането. постепенно да привиква и с реда и с бацилите.
чакаме вече топлото време, нагласила съм си един ремонт...не ми се започва, но неМа друг начин, следващата зима искам да сме на газ.
успешна нова седмица Heart Eyes

# 137
Мерси момичета, но ние сме още тук и още сме 2 в 1 Simple Smile

Асе, онази вечер исках да ти кажа че много си се подмладила, много добре изглеждаше по БТВ-то Simple Smile

Ние махнахме памперса, после биберона и от известно време се учим да заспиваме сами. Последното е с променлив успех, но не насилвам нещата  Thinking

Иначе за раждането, ще ме чакат до термин (14.04) за нормално раждане и ако не тръгне дотогава ще ме режат  ooooh!

А аз като затръгвах уж да раждам (то не бяха притеснения) от 26 г.с., сега ще взема да пренося и да ме кръцнат  Crazy

Много целувки, да сте здрави милички  Heart Eyes

# 138
Ритко, аз щях да ти кажа, че в Токуда са големи тарикати. Уж все чакат за нормално раждане мамите, родили първия път секцио, но винаги си намират причина да ги резнат после. Бъди подготвена Grinning
Иначе можеш да комуникираш с бебето и да го подканяш съвсем, съвсем сериозно да излезе и да се срещне с вас.
Мерси за комплиментите Hug
Аз май не ви се похвалих, че бебето е момиче Grinning И Сияната твърдо заяви, че ще се казва Мария. Ние й предложихме други две имена, но детето беше категорично. И аз, колкото цял живот да не съм искала да кръщавам дете на майка ми, май кандисах Blush Пък и хич да не е... като нищо съм родила на Богородица с този термин - 22-23-ти август Grinning

# 139
Асенце, супер за момиченцето Simple Smile Иначе и Мая кръсти бебе Александър Simple Smile

А ако знаеш какво подканяне сме организирали, непрекъснат тормоз. Особено от страна на каката Simple Smile Организира му земетресение с подканяне "Хайде Алекс, излизай вече." Simple Smile Да ама не, хем с контракции, такова чудо с Мая не е било. На последния преглед никакво разкритие, бебето високо, шийката на 100% запазена, ама нищо. Сега утре ще видим с всички тез контракции какво е станало. А от снощи много ми се гади и ме боли корема, дали пък няма да тръгне диването newsm78

За Токуда ще видим, аз вярвам на Лазарова Simple Smile

# 140
  • непостоянно
Асеее, честито ти момиченце Hug
И да ви кажа вие с Ритка сте си добре Wink Ваш'те щерки поне предлагат истински имена, че и хубави Grinning пък мойто магаре като се е заинатило, че нямало да има сестричка и, че бебето било момченце и щяло да се казва Братче Crazy и не приема чуждо мнение Naughty Crossing Arms ooooh!

...... А от снощи много ми се гади и ме боли корема, дали пък няма да тръгне диването newsm78

...

Ритка, като нищо може и да тръгне Hug УСПЕХ  bouquet и скоро да се гушкате с бебо Heart Eyes

# 141
  • welcome to the Jungle
 бременюшкиииииииии  Hug
толкова ми е драго да ви чета!
Мммм - миналата година по това време тамън с трепет навлизах в 45те дни преди раждането. А сега Любослав е вече 10 месечен палав младеж, дето се чуди каква беля да стори  Whistling. Толкова бързо минава времето!
Асетоо, щерка викаш, а?
Нищо, джанъм, третото ще е мъж, както и Любо го баламосвам в обратна посока  hahaha!

Ритке, леко и безпроблемно раждане, пък каквото и то да е! Важното е и ти и бебчо да сте здрави, пък, вярвай ми, дрегото се забравя  Whistling!

Ивонската  Mr. Green, и ти ли момиченце чакаш?

# 142
Ивонче, ми с мнение си е детето Hug Аз от друго се тревожа. Сияна пък е убедена, че бебето ще си остане в корема Confused То там си било. Нямало да се ражда. Да де, ама аз говоря, че каот се роди бебето ще гледа какво прави тя и ще повтаря... та затова трябва да е добра и послушна кака... Ама да видим Thinking
Галенце, с теб кога ще се видим? Днес имам среща с едно маме с малко бебче.., ама утре Hug

# 143
  • София
Ей, "южните майки" - другата седмица, ако предложите разходка в Южния парк, може да се наканя да ви видя.

# 144
  • в шоки-land
Аси, сигурация ли е 3а девойката?  Thinking...момче ще е - ша видиш Grinning....

Ритка, като нищо е 3апочнало, ако не се появиш следващите няколко дни ще 3наем Wink....

Ивонката, и при теб май време не остана, а?

а сега ако някой ми каже как да гледам предаванията с Ася по тв-то - ще сьм мнооооого данке Heart Eyes Heart Eyes Hug...Аси, нямаш ли ги 3аписани да ми ги метнеш  Praynig?

# 145
Тц, Ави, нямам ги Sad Честно казано аз нито веднъж не съм се гледала при все зачестилите ми изяви напоследък Wink
Мисля, че от сайта на Бтв можеш да се пробваш, но не знам достъпно ли е от чужденеция Thinking А з бебочето - каквото - такова, само здраво да е. ама си се виждаше, че е девойка. Виждала съм мъже, че и на снимките им личи, че са мъже Peace
Лана, ти само кажи, пък аз ще раздрусам шкембата до там Hug

# 146
  • в шоки-land
не става от при нас  Sad, 3а сьжаление Rolling Eyes....трябва някакво си або, а а3 не сьм навита да плащам с кредитна карта и3 нета....нищо, 3драве да е....а 3а бебо - напьлно си права - само да е 3драво, другото няма 3начение  Hug Heart Eyes

# 147
  • София
Лана, ти само кажи, пък аз ще раздрусам шкембата до там Hug

Е може и да не е чак дотам, ама ако си със Сияна ще могат да потичат децата, пък и други могат да се присъединят Simple Smile

Права си, мъжете много хубаво се виждат като са мъже  Joy...живо и здраво да е!

# 148
Благодаря на момичетата, които са ми честитили рождения ден! Чак сега влязох във форума и видях! Много  Hug за пожеланията  Simple Smile
Понеже отдавна не съм писала, ако имате желание може да ни видите тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234852

# 149
Лелеее, Зайо, ми те много пораснали, беее Hug ПРощъпулник на малката ooooh! Боже, все едно вчера ти честитихме за раждането... Ама то така - чуждите растели бързо и били много послушни Heart Eyes Да са ти живи и здрави госпожиците Hug Много големи хубавици, пък миглите на малката - като на кукла Heart Eyes
Момичета, в този ред на мисли знаете ли от кога не сме си пускали снимки на децата??? Ми забравихме се Hug Аз ще взема да помоля Иван да свали малко на Сияната, че и да поизпратя тук-там Grinning

Общи условия

Активация на акаунт