Да, или така нареченият - Балкански. (вчера разбрах, че става въпрос за един и същ цирк Та намира се в Зоната до Мола на Стамболийски. Представленията са от 4.30 и от 7.30 часа. Като към цирка има и пътуващ зоопарк. Ние най-много се радвахме на щраусите
Но в почивката може да се разгледат от близо всички животни, участващи в програмата. Включително лъвовете, и тигъра.Аз наистина отдавна не бях ходила на цирк и бях като децата. Крих си очите като замерваха една кака с брадви и се хилех на страхотната клоунада на руските клоуни.
А за изявите - ами питаха ме - съгласих се. Темата е сериозна и актуална. И в нашето ОДЗ сме няколко майки на алергични деца. Та сега ще се мъчим да стигнем до МЗ, за да ускорим нещата с въвеждането на безопасни препарати в цялата страна.
С нашата директорка на глава не се излиза, та ще я прескочим с няколко връзки в общината и МЗ. Стискайте палци

Пък и хич да не е... като нищо съм родила на Богородица с този термин - 22-23-ти август 
Ваш'те щерки поне предлагат истински имена, че и хубави
и скоро да се гушкате с бебо
. Толкова бързо минава времето!
!
?
Честно казано аз нито веднъж не съм се гледала при все зачестилите ми изяви напоследък 
...живо и здраво да е!