Абе шарки да се - друго да не е. Шарки всички сме карали
да не се стига до белодробни заболявания и разни други, пък шарките... с мед да ги намажеш
да не се стига до белодробни заболявания и разни други, пък шарките... с мед да ги намажеш
Личната му изписа олио за къпане без парфиум (сори, не мога да намеря иу-то на новата клавиатура
) и също силно омазняващ крем по нейна рецепта, но ефекта не е особено голям
Пак ще трабва да го заведа другата седмица...

Само биберона ни е голям проблем, не може да заспи без него и това си е 
Ходихме там с нея, не можахме да си тръгнем сума ти време после. Много й хареса и дано така да си остане 
И да сте здрави

е станал друго човече. Много е разбран, доста комуникативен и изпълнителен, а да не говорим колко грижовен батко е станал. До този момент изблици на ревност почти не е имало в къщи

), със сигурност ще ги пробвам, че голям проблем с тези екземи
Само не разбрах този почистващ крем на Мустела, като олио за къпане ли се използва? И за косата ли или само за тялото?
Изкара ме сумати пъти извън нерви и си получи съответните наказания и шамарки
Мисля, че Миленчето (mouze) ползваше за АД на Емма Stelatopia® Почистващ крем.
И същото - бебешки сапун за тялото: най-много веднъж в седмицата, като бяха понамалили и мокренето, т. е. поразредили и къпанията.
А към нашата махала вясвала ли си се? Защто с ивето не сме се виждали и чували сигурно от 5-6 месеца.
Много ме трогнахте. И Гале, понеже явно по къщите трудно се намираме. На Сияната още не й е паднала карантината. Дидо се опъпчи... чакаме и ние всеки момент, че да са живи и здрави много леко им минава
Дидо има всичко на всичко 6 пъпки. То не пречи да се видим ние на кафе, обаче тази седмица ми е абсолютно невазможна
Днес съм при бебе в Х.Димитър, а после при едно в Красно село. Утре сутринта сме в БТВ, а следобед имаме пресконференция