Първите кокичета надничат от снега - ЮЛЧЕТО очаква Пролетта!

• 21 932
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Честит Рожден Ден, Вени! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет в живота и леко и безпроблемно раждане    bouquet  bouquet  bouquet

Честит син Александър на Ритка! Да расте здрав и щастлив, а на мама бързо възстановяване!

На патерица честит първи рожден ден на малките госпожици Вики на Зайо и Мия на Ара - да са здрави и все така чаровни!

Всички мъници са големи сладурковци на снимките  Hug Ще гледам и аз да сложа някои по-нови снимки на Вики

# 166
  • В средата на времето
Вени, честит рожден ден! Hug  bouquet

Снимки на Киси-Писи  Laughing както той сам се нарича ще пусна тези дни Grinning

Кой ще ходи на протеста днес от 17 часа?

# 167
Бива ли да питаш, а? Аз Hug Ще се видим непременно!
Взимам Сияната към 16.30 от ясла, качваме се на тролей 9 и малко след това сме на Невски Grinning

# 168
Ритка, честита рожбичка. Да ти е живо и здраво момченцето. Пожелавам ви на всичките щастие. Hug Hug

Вени, ЧРД на теб на патеричка. Скоро да се похвалиш и ти Party

Ара и Зайо, честита първа годинка на малките рожденнички. Много здраве и късмет им пожелавам. Hug

Асе, супер е, че Сиана ще си има сестричка. Винаги съм мечтала за сестра и аз. Пък следващият път и братче да й направите Joy

Амейче, гледам че и твоят ред наближава. Обичам такива радостни моменти и поводи Heart Eyes

И на мен ми се идва в Южния парк, ама тези почивни дни нашият татко е на семинар и няма кой да ни докара. Иначе ми е далече. Нищо идват много топли дни, другият път може и да дойдем. Ще се радвам да ви видя всичките.

Виждам, че пускате снимчици на сладурите. Долу в подписа съм качила нови снимки на нас с Дари от Виена. Ако ви се гледа. Wink Албума е 2г6м

# 169
Хайде, значи след малко ще се видим Simple Smile ! ЕЕ, като си помисля за славните дни на протести, които подкрепяхме като бяха още бебешори дечицата. Цели опълченци сме, да знаете!

# 170
Хайде и аз да се включа в честитките:
ЧЕСТИТО на РИТКА!! Да е живо и здраво и с мнооого късмет! Бързо възстановяване!
ЧЕСТИТО на ВЕНИ! Много щастие и красиви мигове!

Ара, и твоите момиченца са супер сладки, а какви дълги коси вадите  ooooh! Има да ви гоним  Grinning

# 171
  • непостоянно
Здравейте и от мен момичета Hug

ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА РИТКА smile3525
Да расте здраво и палаво дете и много да радва мама, тати и кака Мая Hug
Желая много щастливи мигове на порастналото с още един член семейство  bouquet
А на мама Ритка - бързичко да се възстанови newsm51

ЧЕСТИТИ ПЪРВИ РОЖДЕНИ ДНИ И НА ДВЕТЕ ПРЕКРАСНИ ДЕВОЙКИ ВИКИ НА ЗАЙО И МИЯ НА ТЕДИ newsm51

Да растат здрави и щастливи и да носят много радости на семействата си Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ, ВЕНИ

Гале, момиченце чакам пак, да Grinning И съм много доволна Mr. Green За разлика от Йоана, която като я питам "Ще имаш ли сестричка, маме?" ми отвръща твърдо "Ааа, НЕ! Naughty Аз ще имам братче Crossing Armshahaha

Ава, той моят ред наближава, ама гледам, че ти ще си преди мен живот и здраве Wink Hug Heart Eyes

# 172
  • Пловдив
ЧЕСТИТ СИН АЛЕКСНДЪР НА РИТКА. МНОГО ЗДРАВО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ ДА РЪСТЕ, А НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ И МИЯ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН (на патерица) НА ВЕНИ

Много положително настроение има във форума тези дни, но ние сме с пневмония и малко тежичко ми идва тази седмица. На инжекции сме, на всичкото от горе устата ни е цялата в афти и нищо не може да хапне, само мрънка и реве. Малък кошмар. Днес за първи ден сме без температура и някакси се надявам, че вървим към оздравяване  Praynig

Дано не съм ви развалила настроението, разбира се  Hug

Най новите ни снимки са в подписа  Wink

# 173
Честит син Александър на Ритка. Да е жив и здрав, а Ритка бързо да се възстановява.

Честит рожден дне и на Вени.

# 174
Наденцее, не ви оставиха тез болести, бе Sad Да се оправя дечко Praynig Hug
Можеш, сигурно си се светнала, да му правиш по-редки каши и да ги пие със сламка. особено нещо, което обича - пасираш, поразреждаш и така. Дано бързо отмине, че направо не ти завиждам.
Поне вкъщи ли сте? Не пишеш нищо за болница, та се надявам да сте си у дома Hug

Ивонски, то детето като е убедено - няма това-онова Wink

# 175
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН (на патерица) НА ВЕНИ[/center]

Вени, ЧРД на теб на патеричка. Скоро да се похвалиш и ти Party

Мерси за пожеланията, ама не е на патерици- точно на деня!!! Joy
Ейй, много се радвам за Ритка, ха дано и аз скоро да зараждам че много ми тежи вече !

# 176
  • Пловдив
Асенце, в къщи сме, днес ни биха 6-тата инжекция, остана само една. Определено днес сме доста по-добре (пу-пу). Афтите ни тормозят, но и те отшумяват лека-полека. Само супи, каши, пасирани манджи и попари правих, но за съжаление нямах голям успех, хапне лъжичка две и започва да реве и да плези езика, че го боли и повече нищо не мога да вкарам в устата.

Вени май нещо не съм доразбрала, че набързо чета и пиша, ама то пак си е поздрав де  Wink

# 177
  • Варна.
Честито бебе Александър на Ритка. Да е жив и здрав! Ритка бързо да се възстановява от операцията и да ни разкаже.
Честит рожден ден Вени!

от нас, снимки няма да мога да кача, така и не си купихме фото, от камерата изобщо не съм наясно как се прави, но гледам всички, децата са много пораснали и много хубавки, пу-пу!
напоследък Калина хич, ама хич не слуша, днес опищя целия център, защото прибрах малката количка, че все се буташе в краката на хората. никак не ме разбира, че като кажа нещо да не се прави и да се съобрази. говорим, говорим и стигаме до плескане накрая.
а, днес за пръв път я оставих следобед без памперс, от доста време забелязах,че следобедния е сух, но не се получи, начишка се в леглото. добре,че бях сложила едно найлонче отдолу. ще съм настоятелна обаче, че май само ние останахме с пампи. мисля да намеря някакъв по-дебел найлон и да обвия матрака, че тънките много шумолят. вие как се справихте с това? то ще се пере, ама матрака ако се намокри какво да го правя?
 Hug

# 178
  • welcome to the Jungle
ЧЕСТИТО НА РИТКА!
 ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ АЛЕКСАНДЪР И ДА НОСИ РАДОСТ И ЩАСТИЕ НА ВСИЧКИ!
  bouquet
Ритке, на теб ти стискам палци бързо да се възстановиш  Hug!!

Честита първа годинка на малките сладурки на Зайо и Ара  Hug! Вики и Мия да растат здрави и веселки и много послушнички  Hug

ЧЕстит рожден ден и на Вени, ХАйде, Вени, малко ти остана! Чакам с нетърпение следващата ми честитка да е за теб! Леко, бързо и безболезнено раждане  Hug! И Здраво бебче в мамините прегръдки, естествено!

Ивончетоо   bouquet, много се радвам за девойката  Heart Eyes, с Асето нещо сте се наговорили сякаш  Mr. Green

И аз да се оплача - от по-миналия четвъртък до неделята Огнян вдигаше до 40 градуса Т, а причината - стрептококова пневмонийна бактерия  #2gunfire, изолирана в гърлото, довела до ангина! Аз бая се спекох на толкова висока Т. Момчето си изпи поредния антибиотик, който според мен не помогна особено, защото и на 5тия ден от приема му Огнян вдигаше високи Т...
Ама нейсе, вече всичко е зад гърба ни Praynig и дано скоро това не се случва. А като се сетя, че преди известно време същата бактерия я изолирахме в очичките и носа и на Любослав, чак тръпки ме побиват какво би се случило с бебето  Thinking при такава Т.

# 179
На бебето нищо не му е станало и зещото кърмиш Hug ПРи Оги нещата са вече на по-различен етап Confused
Как сте сега вече?
Ей, тяхната кожа бактерийска - отвратителни същества. Отслабна ли сладурчето... като знам как боли да преглъщаш... ужано е Sad
Наде - айде и вие да се оправяте Hug
Ама то какво да иска човек - ама Пролет, а? Ту топло, ту студено... можеш ли се облече нормално? Вчера СИяната е играла оп сандали. Ми то беше такава жега, че... те крачетата й щяха на банички да станат в обувките Confused
Гале, Ритка е много добре. Поредният човек, който ми казва, че възстановяването от второ секцио е по-лесно. Това не значи, че няма да се пробвем нормално де Wink Ама имат проблемче с кърменето леко, та ще ходя да ги видя днес ако успея Grinning Поне в болницата при нея пускат, че нали е стая лукс... Имало и диванче... Дано се наглася със задачите, че ми се ще и нея, и пустата Токуда да видя Grinning
Ей, как сте по въпрос с Южния парк днес? Щото ние с Флий се уговорихме. И ще се чуем най-вероятно. Кой друг идва, че да се видим на живо Hug

Общи условия

Активация на акаунт