Празника на виното и любовта, с усмивка среща МАЙската тайфа!

• 14 075
  • 290
  •   1
Отговори
# 240

Честити празници мили момичета!
Обичайте се ,обичайте и нас!
Mr. Green
Ние сме добре,а днес се опитах да заведа Алекс на куклен театър в детската градина на свекърва ми,но той издържа точно десетина минути и поиска да ходи в тоалетните(там има мноого интересни малки мивки и гърнета Laughing),а после на двора при играчките.С това ни приключи културното мероприятие.
Люба, няма значение повода,желая ти много късмет и комфорт в новото жилище Heart Eyes
Шуши,недей така нека сладура обича кучета,а не да се страхува от тях.Аз съм забранила да го плашат с каквото и да било(и без това си се очертава бъзльо Mr. Green)
Ние по днешния повод се разбрахме да не купуваме подаръци,но ще се изглезим с излизане на кръчма(без дете),че не ни се е случвало не помня от кога....А на любимия сътворих едно червено хартиено сърце със снимка на мен и Алекс вътре.Отне ми 10 мин.,но трябва да се оцени за най-скъпия подарък Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Целувам ви всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 241
  • Варна
ЧЕСТИТ ВЛЮБЕНО-ПИЯН ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА! 
 newsm51 txtloves newsm76
за всички малки и големи ДАМИ в нашата тема от малкия бъдещ надявам се кавалер Макс  Mr. Green
[/b]

Аз Макс се усетих, че не трябва да го плаша с нищо... но той сам се уплаши, като го гризна по ръчичката палето на село, а после и едно ко-ко го клъвна... и сега има голям страх от бау-бау, и само като чуе лай или странен необясним с друго шум из къщи, и веднага се свива и казва "аз тахх бау-бау"... ама понякога като влезе в буйната си фаза, и само това го кара да се усмири. Иначе като види кученце пак иска да го пипа, да го гали, радва се, има си и плюшковци, дори единия бау му е любим.... та не знам дали има някаква трайна следа от страха му  newsm78

Люба, превърнете повода за преместването в хубаво изживяване, необходима промяна и полезно за малките юнаци  Hug Пък дано сега във вашата стая се отвори местенце и за принцеска  Heart Eyes да не ви е самотно  Wink Mr. Green

# 242
Благодаря ви за съветите, момичета!
Но не мисля, че е толкова сериозно, защото като види навън куче, радва му се и дори отива да го хваща. Веднъж оскуба една болонка  Laughing...
А сега като се сетя, той сам започна да се страхува, като чуваше да лаят кучетата навън... За всеки случай няма да го плаша повече...  Sunglasses

Люба, от сега нататък само хубави неща да ви спохождат  Hug !!!

Весел празник на всички!

Велиса, много хубав подарък си измислила!

# 243
Честити празници, мили момичета! Heart Eyes txtloves newsm76
Нека днешния ден донесе куп положителни емоции и спиращи дъха изненади! Прекарайте вечерта романтично! [/i]   1dating

Сигурно повечето тук са ме забравили, мина повече от половин година, откакто не съм писала тук... ConfusedНяма смисъл от оправдания - просто се случиха някакви неща и в даден момент реших, че не мога да пиша тук, без да натоварвам и вас с проблемите си; нечестно би било... Влизах и четях отвреме навреме, но колкото повече време минаваше - толкова повече се притеснявах вече да пиша... TiredНякои от контактите тук ми липсваха страшно, незнам и аз защо си се самонаказах така...но май съм от хората, при които катосе прекрачи една граница исе затварят за целия свят, дори и за себе си. Не искам да помрачавам днешния ден за тези, които празнуват, с негативни мисли - затова спирам дотук.
Асен-Алексанъдр ми е малко болничък, вече втори ден редува температури и носленцето му е запушено. Недка бе така мила да ми се обади и покани на вашето женско парти в събота - казах й, че няма причина да не дойда, но сега - не съм вече сигурна, най-малкото защото няма да има на кой да оставя бебон (с баща му сме скарани в момента, а той се страхува от мойте родители и особено сега докато е болен е доста по-раздразнителен и не бих могла да го оставя)...Така че - това ще е n-тото на брой парти, което ще съм пропуснала май ooooh!
Гледам колко са пораснали всички дечица и си давам сметка колко време сте ми липсвали!Надявам се, макар да съм загубила вече тренинг и наистина да имам доста малко свободно време - да се вписвам по-често в темичката `поне веднъж седмично Embarassed) Също така се надявам да ме извинят всички, на които поне мъничко сме липсвали newsm17
Анна, пуснала съм снимчица в тази съботна програма, да знаеш...
Олче, когато имаш време, мила, моля те сложи някоя от снимчиците по-долу на Съни  newsm51
Ето няколко снимчици на моите съкровища, а аз отивам да разглеждам и да се радвам на вашите  love001
с шапката на батко си:
http://images23.snimka.bg/005126317.jpg
Със суичъра на батко си:
http://images23.snimka.bg/005126316.jpg
И естествено, с батко си (като сиамски близначета са, така не могат един бездруг, че... spoko
http://images23.snimka.bg/005126319.jpg

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 14:39 от gwendoline

# 244
  • Плевен
ЧЕСТИТ ДВОЕН ЗАРЕЗАНОВАЛЕНТИНСКИ ПРАЗНИК  НА ВСИЧКИ! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ОПИЯНЯВАНИЯ, БИЛО ОТ ЛЮБОВ БИЛО ОТ РУЙНО ВИНО! ЧЕСТИТО И НА ИМЕННИЦИТЕ!

# 245
  • София
Гвендолин Добре си се завърнала HugРадвам се,че се разписа.Съни пораснал много благодаря ти,че ни го  показа.Братската прегръдка е страхотна,да са ти живи и здрави момчетата.Съжалявам,че имаш неприятности,пожелавам ти скоро нещата да се наредят и да пишеш по-често.Пък ако имаш желание споделяй и тук,мамите винаги намират мили и добри думи за успокоение.
 Люси,ти защо така по терлички,остави бонбоните и виното и забегна.Някоя снимка на Тери няма ли да има?
 Люба,честита ви нова къща.Пожелавам ви да сте много щастливи в нея и дано смяната на мястото да ви благоприятства за едно хубаво момиченце  Heart Eyes

# 246
Добър ден!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО СПОДЕЛЕНИ ЛЮБОВНИ МИГОВЕ, ОБИЛНО ПОЛЯТИ С КАКВОТО ПРЕДПОЧИТАТЕ!

И да ви почерпя:   

Днес имаме годишнина /тривиално, но факт/ - на тази дата се сгодихме с мъжа ми и си го празнуваме най-много нищо, че после имаше и официален годеж и сватба с всичките му салтанати.

Весел празник на всички!

# 247
  • София
                                      честит празник,мили момичета!(който какъвто празнува)

Олче,пийни едно двойно и не се кахъри,ти си свежар човек,имаш  и малък мъж до теб да празнувате Peace
Гвен,здравей,как ще те забравят;аз не бях писала точно от миналия януари(една година),но не са ме забравили,нито пък аз някого от тук,пък какво остава за тези,с които сме се и виждали;няма по-верни приятели .
Ани,и Гоги само бяга и го гоня по целия път(той отказа количка на 1 и 6 г.),крия се,карам се и т.н.,но гледам накрая да го обърна на игра,иначе не става-тичаме до следващото колче по пътя да пипне,бързаме до магазина с каката да не свърши печеното пиле за обяд и др.Това си им е нормален етап,като гледам малко по-големшките-ходят си спокойно до майките,та и това ще мине

Пожелавам ви много здраве и любов , приятни емоции довечера(пък било и една чаша хубаво питие,изпита с удоволствие)  bouquet

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 16:05 от pileto

# 248
  • София
Ей, дойде времето най-накрая да се разпиша и аз. Редовно ви чета, супер интересно ми е и няма как да пропусна нещо от случващото се, но за писане не намирам време. То май си е до организация, а моята явно не е добра. Като чета все си мисля, че ще напиша много неща и после идва ред на къщните задължения.
Румката е болничък и тази седмица аз си взех болничен и сме си двамата вкъщи. Миналият уикенд бях на тийм билдинг на Мальовица и майка по телефона ми каза, че пак вдигнал температура - беше вдигал една седмица преди това и само с панадолче му мина и после беше здрав. Но този път решихме, че трябва да си го вземем и да го заведем тук на лекар. И така, завърнах се в неделя от Мальовица и с мъжо запалихме колата и вечерта с Румчо се върнахме от Чирпан. В понеделник сутринта, след доста дълго висене пред кабинетат на джипито, най-накрая ни прегледаха и уж всичко наред, само леко зачервено гърло, но до вчера все си вдигаше температура и вече сме на антибиотик Клацид, някой знае ли нещо за него?
Румчо спря да вдига температура и е весел, а сега спинка от доста време (мислех да спретвам нещо вкусно и специално за вечеря на мъжо, а не мога, защото ще събудя малкия).
Честито на всички празнуващи днес!
Честито на патерица и на всички, които празнуваха тия дни!
Гвендолин, много се радвам, че се разписа, честно казано ми липсваха интересните ти постинги.
Люба, браво на вас, в нова къща сте и явно е по-широко. Това е супер, направо се чудя, как си пропуснала да ни информираш за развитието на нещата. Hug
Определено ми се идва на събирането в събота, само дето не ми е много ясно дали ще сме в София или пак ще пътуваме, но ако мъжо се навие да гледа Румчо тогава, надявам се да успея да дойда...
Снимките на дечицата са страхотни, а Божа е много сладка по бански и все едно такова сериозно гледа, все едно е винаги над нещата Laughing
При първа възможност ще пусна и аз снимки, че ще ни забравите вече Embarassed
Днеска за малко изпуснах Румен от поглед, коментирахме с една колежка по телефона нещо за работата, Румчо беше в спалнята и беше тихо и като отидох, гледам шишенцето на антибиотика отворено и той разлят на земята.  #CrazyТо аз съм си виновна де, ясно е, не съм му се карала въобще и за съжаление ще трябва да жертваме нови 18 лв, че започнахме да го даваме Confused

# 249
Добре завърнала се, Гвен!!! Разбира се, че не сме те забравили!
Желая ти да се наредят нещата при теб, така както ти пожелаеш...  Hug

Bubble79, дано да се съгласи таткото да гледа Румчо и да се видим в събота!

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА bubkata!!! Желая ви още дълги години да се обичате!

Ние решихме да излезем и да си купим подаръци, до някой МОЛ... Имам идея да си вземем по една интересна книга.

Наздраве и приятна любовна вечер!

# 250
Бубка, честита годишнина! Да се обичате още дълги години и да сте все така опиянени от любов както първия ви свети Валентин заедно.   bouquet

Гвен и аз много се радвам че се разписа. Прави го по често и споделяй с нас каквото те вълнува.

Ето и моя букет за празника, а аз вече започвам да се приготвям че нямам търпение да поизлезем малко да си отдъхна след днешния беладжийски ден: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54290&photo=29
Утре ще ходим малко до Слънчев бряг , та ще си удължа малко уикенда!  Heart Eyes

# 251

Мдаааааааа,явно здраво се е заразнило тая вечер,щом от 19:04 никой не  се е вясвал..... newsm78
Ние също отбелязахме празнично вечерта-обаче определено уважихме местните традици..и спретнахме първия купон тук,пък и гостите са женени горе-долу от същото време от което и ние и вече не им е много до "лиготии" както казват мъжете......аз пък нямах против,`щото докато се"зарязваха" ми монтираха и пералнята/фук-фук,ама това ми е подаръка за празника,`щото като ме питат какво искам и аз съвсем буквално си казвам според належащите нужди,че и със сушилня си я изпросих...и сега си седя тук и си пера и суша Mr. Green .....абе кеф....а съпружието получи доста нерви и "зъбене" в замяна,ама с това не се фукам ,ама хич Embarassed/...голямото ми синче пък ми подари един цирк в "Хиполенд"-след като от половин година говорим,че ще му купуваме колело за РД,днес той отказа категорично да се качи на кое да е от наличните,заяви,че не ще да има колело..и след проучване,ама подробно/ на няколко магазина,щото от там беше изведен своевременно/ си хареса плюшен носорог...което за мама и тати е жива далавера,но дано не размисли до неделя....че като знам как бързо му идват идеите ooooh!.......а и още ми държи влага половин дневното обикаляне по сладкарници в издирването на торта с "Цар Лъв"/ама2/Благодаря ви за пожеланията....ако не друго поне от няколко дни съм спокойна и се чуствам като преродена....надявам се да задържа това усещане по-дълго време...освен това свеки и приятелят и ми помагат за децата тия дни/което преди беше просто в сферата на мечтите/,успяхме и Сами да преместим в ДГ в съседния блок.....абе определено е на добре работата...
Гвен,радвам се,че се появи,...липсваше ни...дано вече по-начесто се разписваш...и не се притеснявай да споделяш,.......затова сме тук/пък да не сме все едни и същи оплакващите се Wink/Съни е голям сладур...батко му също Peace
Бубката-честита ви годишнина,още много години да се обичате и уважавате, да се подкрепяте в трудни моменти и да си споделяте хубавите!
Лека и спокойна от мен!

Последна редакция: пт, 15 фев 2008, 02:19 от Анонимен

# 252

Хайде да сложа едно кафе тук че дано се появи някой. Явно снощи сте имали бурна вечер повечето щом днес никой няма време да форумчето ни.
Ние с две мой приятелки вчера докато си чатихме решихме че може да се видим в мола с мъжете и децата де така де те като не се сещат ние поне да ги изюркаме та така отидохме и добре че го направихме горе имаше програма танцуваха деца модерни и латино танци беше готино децата потичаха малко ние си побъбрихме и така. Като се излюпи и моята дружка и пусне някоя снимка от вчера ще ви се покажеме и ние. Та така само един от тримата мъже се беше сетил за подарък така че ние другите две само завиждахме леко и цъкахме  Rolling Eyes
Гвен и аз много се радвам че се разписа, доста често си мислех за теб и какво ли става - кофти че сте в оптегнати отношения с мъжа ти, но се надявам да се оправят нещата.
Хайде ставайте и разказвайте какви подаръци имате - Люба добре се е ориентирала и си е олеснила живота браво на тебе, а защо въобще се наложи да се местите, какво стана с предишното ви жилише и завинаги ли е това преместване? И ето че и свеки може да има проблясъци от време на време и да е човек с вас браво и на нея. Дано това преместване е за добро и да върви все така...
Бубка честита годишнина и от мене - още много години любов и щастие!

# 253
  • София
Здравейте любовчийки! Laughing
Аз снощи празнувах с Мариян, най - неочаквано и почти в последния момент с приятелят му са решили да пътуват днес със самолет, и са сменили автобусните билети... Изненадата беше много приятна и празнувахме подобаващо - с много подаръци, червено вино и ... Китайска кухня. Вели ни весели много Crazy, изобщо, настроение и внимание не ми липсваха, въпреки, че се бях настроила за обратното. Blush
Гвен, радвам се, че се разписа, Съни и баткото са големи чаровници.  Heart Eyes
Да е честита новата придобивка на Кабранска и да и служи дълго и вярно! Hug
Сега да се захващам с бумагите...  Tired

# 254
Все още нямате време за тук, но аз ще сложа обещаните снимки от снощи
Ама е страшно това семейство

Така е по добре вече - тия изглеждат по добре

Мариса:
- Ха сега познайте чий очи съм взела аз, и как този същия се опитва да си докара МОЯ цвят на косата  Joy

Последна редакция: пт, 15 фев 2008, 11:05 от galiushana

Общи условия

Активация на акаунт