Честити празници мили момичета!
Обичайте се ,обичайте и нас!
Ние сме добре,а днес се опитах да заведа Алекс на куклен театър в детската градина на свекърва ми,но той издържа точно десетина минути и поиска да ходи в тоалетните(там има мноого интересни малки мивки и гърнета
Люба, няма значение повода,желая ти много късмет и комфорт в новото жилище

Шуши,недей така нека сладура обича кучета,а не да се страхува от тях.Аз съм забранила да го плашат с каквото и да било(и без това си се очертава бъзльо
Ние по днешния повод се разбрахме да не купуваме подаръци,но ще се изглезим с излизане на кръчма(без дете),че не ни се е случвало не помня от кога....А на любимия сътворих едно червено хартиено сърце със снимка на мен и Алекс вътре.Отне ми 10 мин.,но трябва да се оцени за най-скъпия подарък
Целувам ви всички

Пък дано сега във вашата стая се отвори местенце и за принцеска

Някои от контактите тук ми липсваха страшно, незнам и аз защо си се самонаказах така...но май съм от хората, при които катосе прекрачи една граница исе затварят за целия свят, дори и за себе си. Не искам да помрачавам днешния ден за тези, които празнуват, с негативни мисли - затова спирам дотук.

То аз съм си виновна де, ясно е, не съм му се карала въобще и за съжаление ще трябва да жертваме нови 18 лв, че започнахме да го даваме
, изобщо, настроение и внимание не ми липсваха, въпреки, че се бях настроила за обратното.