Празника на виното и любовта, с усмивка среща МАЙската тайфа!

• 14 070
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
  • София
сисе, не мисля, хахахаха Simple Smile

леко с кафето и виното, че пречи на зачеванетооооооооо  Naughty Party Mr. Green

Wink Wink Wink

# 46
Добро утро, кафеджийки!

Да споделя за интелектуалното развитие на моят син - не обича да му чета книжки. Явно го убивам от скука! Laughing Единственото, което прави е да ми показва разни неща по илюстрациите, примерно "Къде е Гъбарко" и го показва на всяка страница, радост голяма, или "Къде е рибата" и разни подобни. Вчера пак прелиствахме Гъбарко и има нарисуван един гарван с очила и престилка като Чичо Доктор. Марто като го видя и взе да вика радостно "Дядо, дядо!" , щото и дадо му (баща ми) ходи предимно с очила.  Grinning

Иначе се заслушва вечер като му разказвам какво ще правим утре като стане, примерно ще папаме, после ще ходим еди къде си и Марти ще види еди какво си. Той слуша сериозно и внимателно и вика "даа" или "нее" според желанията му.

С гърнето сме далече, ама аз си го знам. При моят син е всяко нещо с времето си. Общо - взето цепим статистиките по средата.

# 47
Здравейте мами и малчугани Simple Smile
Ние сме добре,като изключим малко рани/дето са си ни постоянното присъствие по лицето/.Вчера нещо падна и половин ден куцаше,та си изкарах акъла,ама до вечерта му мина.
Ние памперса го махнахме,книжките не ги четем,а само показва картинки/камо ли стихотворение да учи ooooh!/,умира да е с деца,макар че не играе с тях,постоянно ме търси,ако забегна в другата стая и не желае да научи кое е забранено.Характерче инатесто Mr. Green
Честита диплома на Руми!
Искам и аз пролетна среща Laughing
Люба оздравяваите!Даниеле никога повече дано не се ядосваш по болници!
Имаше и още,ама не помня Mr. Green
Целувам ви Heart Eyes

# 48
  • Велико Търново
 Heart Eyes

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 16:33 от siska79

# 49
 hahaha  Joy - искрено се забавлявах с моята зодия...

ето и още смях-

Заловени са хакерите, причинили срива на Информационна система за обслужване на детските градини. Това са лицата И.П. на 2,5 години и Б.Б. на 3 години от град С. които не са искали да ходят на детска градина.

Сайта с детските градини
хакнахме го ний саминки
Гошко, Мимето и Пепи
геймъри заклети.
Няма да закусвам вече
с недопечено геврече
и да спя след обяд няма
в залата голяма.
Мама плачи, тати псува,
а пък баба се преструва,
че не иска да се връща
в селската си къща.
Регистрацията тръгна,
ама базата се сбъгна
и пораснах на години
колкот стрина Кина.

# 50

Ани, много странно ми стана, като наричаш Ивко - Иван... Все едно става въпрос за друго дете...  Simple Smile

шУШИ, НАКАРА МЕ ДА СЕ УСМИХНА!  Вярно е че тука така го наричам, но всъщност вече много рядко му викам така. Обикновено се обръщам към него с Иве, Ивче или Иво. Когато ми се карам му казвам Иване. Ивко го наричам когато разказвам на някого нещо за него. А той самия си казва ИКо. Ико това , Ико онова.
След малко отиваме на фризьор , по късно ще снимам резултата.

П.П. Хехе ,какви хакери си имаме вече.
Това със зодиите мисля че Таня беше пуснала скоро сайта тук, та вече съм проверила за цялата рода  какво що.
Ивко в момента гледа Томи Джери и прави коментари. Отивам да видя, че за първи път се заглежда, никога не е проявявал интерес към телевизията, освен ако не танцува някой.

# 51
Един запис,че ще изпишете темата докато се усетя  Grinning
Руми -честито и доходна работа ти пожелавам!
Даниеле-това е кошмар,тоя плаче за бой,жалба,комисия и съд  #Cussing out
Люба-стискам палци да оздравявате бързо  Praynig

Темата е разкошна,на Олчето   bouquet и почерпка!И снимките от предната теми са много хубави.А тая Хриси -балерина ..пу пу  Heart Eyes и всички дечица!

# 52
Даниеле, дано никога не ти се налага вече ходене по болници Hug
Люба, липсваш ни, не сте ли вече по-добре? Бързо оздравяване Praynig
Пипив, дано детето се адаптира лесно в яслата и мисля, че това е най-доброто за нея. Peace
Дени, ние я имаме същата книжка и ни е една от любимите, дори казва, че той е доктор Га. Даже му купихме докторски комплект и ни мери кръвното, пруслушва ни със слушалките, проверява ни уши, зъби и т.н. Друга любима книжка е житената питка и нея цитира набързо. Интересни са му книжките с картинки на ПАН. Обича да играе с деца, но не си дава играчките, а и чуждите иска Laughing За гърнето може само да го разнася от стая в стая, но не и да върши другите неща в него, ще изчакам лятото.
Сисе, благодаря за инфото. Hug

# 53
rush,тъкмо надникнах да прочета какво става тук.....определено вървим на оправяне-децата нямат вече температура,още покашлят,но се надявам да е изчистване......аз си карам на крак каквото си карам-ама няма друг начин/е,да си призная полягам по-малко като се отвори възможност,ама нещо нарядко се отварят/
За доктор Га и ние имамекнижките/ и Шишарко и Гъбарко/,аз още от моето детство си ги помня..........друга хубава поредица е "Във вълшебната гора"-хубави картинки,хубави рими......и са под 2 лева бройката/ама са доста~30 вече станаха/...само дето Иво също не задържа вниманието си като му чета...но пък той обожава сам да си чете-вечер заспива така-с книжката в ръка.
Аз обаче ставам,че болните ми уж деца овършаха и опищяха света.......пък и мач имало довечера-трябва да се приготвям със салатите и мезетата/дано докато гледат мъжете да стигна пак до тук/

# 54
  • Русе
   Привет, мамчета!
   Аз от няколко дни се боря с гаден вирус, уж не се давам, ама не съм съвсем добре още... Дарито и татито засега са здрави. Свършихме сиропа за апетит и пак се почна старата песен на нов глас - не иска да яде това дете и друга няма! Сутрин все още изпива по 100тина милилитра Нестле Джуниър, но в събота като пазарувахме, открихме, че това мляко в момента липсва по магазините и взехме едно друго за проба. Иска ми се до 2 годинки да й давам АМ. Кисело мляко не яде самостятелно, но слагам по 2-3 лъжици в супата всеки ден.
   Сисе, много ти благодаря за инфото, особено за гърнето като прочетох и се успокоих, че ние сме направо на Вие с него Embarassed На пролет вече ще се учим най-прилежно да го използваме.
   За интелектуалното развитие - тези дни купихме на Дарито нова книжка със животни и сега любимата й игра е да отваря на определена картинка и татко й да издава звуци като нарисуваното животинче. После пък почва тя и така цяла вечер се забавляват двамата. Много обича също и една книжка за дядо и ряпа, където всички герои са се едни изблещени очи. Тя им ги отлепя и после пак ги слага и така до безкрай... Безспорен лидер в книжната класация ни е Грозното патенце с пъзели и музикален панел.
   За яслите - и тук картинката е грозна Sick Групите са от по 30 деца, приемат само след като детето навърши 2 години, а тези дни по медиите тръбят, че трябва да приемат от 10 месеца нататък! Записала съм Дари в близката ясла още миналата зима, сега ходих да проверявам, пак не е сигурно, че ще я вземат от 1 юни, може и от септември чак! Разбира се с връзки и рушвети приемат веднага!!! #2gunfire
   Мами, вашите момиченца играят ли си вече с кукли? Притеснявам се, че Дарито играе със всичко друго, но не и с кукла! Обича топки, балони, книжки, да скача и да се катери, да танцува, плюшените играчки само събират прах в коша...
   Сега много сериозно разглежда един Метро каталог, отивам да видя какво си е избрала Grinning
   Много  Hug на болните мами и дечица! Дано и при Даниеле вече да са отшумели тревогите! Praynig

# 55
  • София
mimeto78, миа играе и с плюшени и с кукли, вика им бебета. и свсичко , което се сетиш, камиони и коли. така че незнам как д а я определя  Crazy. за дари не се притеснявай. има момиченца не играят с кукли никак. това не е задължително. нито пък следва, че ще стане мъжкаранка, хахахха. тази чаровница сладка. нееееее, нацелувай я от мен  и миа Simple Smile

# 56
Добър вечер!

Моят мъж тази вечер е на коктейл и аз седя самотно пред компютъра с чаша бира в ръка!

Та, ако някой споделя моята съдба - наздраве!

Мимето, не се кахъри за щуротии!!!! Що си създаваш излишни главоболия - с каквото й е кеф с това ще си играе щерка ти Simple Smile
Любче, хайде оздравявайте, че ни липсва ведрото ти настроение!  Hug
А искам да попитам за героите Шишарко и Гъбарко - да не са от приказката за "Медената пита"???? Mr. Green

# 57
Здравейте мами!
Отдавна несъм се включвала и се извинявам затова.
Имам едно запитване:Знаете ли нещо повече за данъчното облекчение за деца?

# 58
Танче, биричката ще я споделя с теб. Тъкмо вечерям с картофки и пържолка и добре ще ми дойде. Heart Eyes
Люба, радвам се че се подобрявате  Hug
Миме, не се безпокой за куклите, чела съм, че това не влияе на сексуалната ориентация. Какво да кажа аз, дето моят син по цял ден бръмчи с детска прахусмукачка и готви на неговата кухня Blush Като е по-цял ден с мама и имитира нейните дейности. Ако баща му не ходеше на работа и не висеше пред ТВто, когато не е на работа, може  и да копира други мъжки дейности и нашият син, но да е жив и здрав.

# 59
Здравейте мами!
Отдавна несъм се включвала и се извинявам затова.
Имам едно запитване:Знаете ли нещо повече за данъчното облекчение за деца?

какво те интересува?

Общи условия

Активация на акаунт