Празника на виното и любовта, с усмивка среща МАЙската тайфа!

• 14 075
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
  • Varna
tan4uka-   може и да бъркам, /но съм на доста чаши вино вече Embarassed/ но мисля че декларациите се подаваха до края на миналата година.
 Да ви покажа какви ги сътвори Бети с  пакет брашно, което успя да докопа,

# 61
`айде и от мен "Наздраве"...то се видя,че няма да сеоправя с лежане и лекарства...да взема да пробвам дали добрия дух на алкохола няма да свърши работа.........пък и от одеве съм заседнала на мохабет/в Скайп-а,че не прелитат вируси...пък и си проверихме всичките далечни роднини как са/...та от мен тост-а е с уиски/ама топличко,леда-друг път ще го употребяваме/:
Танче-аз говорех за книжките"Гъбарко" и "Шишарко" на батко Златко......иначе доколкото знам има още доста/"Медената пита" е от същата поредица/...или поне си спомням от моето детство....ама то беше отдавна и незнам дали съм достоверен източник/пък и приспах децата в стаята с книгите,та няма как да проверя сега/.....но ето от тая поредица ги има-и са хубави/и като картинки и като текст...че напоследък от някои детски издания ми пада ченето-то правопис,то картинки....ужас Shocked/:http://www.zlatnoto-pate.com/?viewID=1&bd_id=52/дано не прозвучи като реклама/
Инна,оставяй я да меси Бетка..виж детето си има мерак............моите също си пада много по женските дейности-ама и те хайваните са все покрай мен.....и пусто според това което виждат,мъжката работа е да лежиш ред ТВ-то и да даваш полезни съвети.......
От мен лека и спокойна....... и дано от утре да  имам поводи за хвалене!

# 62
Танчука, кажи наистина какво точно те интересува , за да сме максимално полезни. Декларациите за които говори Иночка, тези които се подават при работодател, наистина трябваше да се подадат до края на 2007г. А към данъчните декларации за облагане доходите на физическите лица, които следва да бъдат подадени до средата на април, също трябва да се приложи такава декларация за данъчно облекчение по чл.21 мисля че беше.

Бетинка си е устроила голям купон в кухнята.

Оле като ви чета с тези приказки как ги цитират децата, браво на тях. Ивко ме кара да му чета приказките през страница и съответно аз му ги рецитирам вече, но той нищо не е научил. Днес научихме ново стихотворение  - това Пиле, пиле, аз те знам......, но пак го казва с моя помощ.  Party

Ето ималко снимки с новата прическа: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217090&photo=1

# 63
  • София
Аааа, сватя, знаех си аз, че Бетинка е точно за нас - щом отсега има склонност към кулинарията - добре ще се разбираме двете  Heart Eyes

Ивко какъв бузнко е  Heart Eyes

# 64
Принципно ме интересува за тези,които се подават при работодател.Днес чух за тези данъчни облекчения,но неразбрах с подробности,затова реших да се допитам до вас.Мисля,че беше редно счетоводителката да ми каже по-навреме,а не да чуя в такъв момент,когато вече е късно.Малко съм ядосана,за което се извинявам.А за какви пари става въпрос поне да не си хабя нервите.
Сега една мама ми е писала,че краен срок е март 2008г. и е добре таткото да я подаде тази молба,защото аз съм осигорявана от държаватаи тя няма какво да ми върне.
Ако нещо знаете,моля ви ми пишете.
Благодаря предварително.
Лека и спокойна нощ!

# 65
  • София

Ей поспаланки, заповядайте кафенце, чайче.
Аз съм сама - детето на ясла, мъжа на работа, свекървата и тя - кеф. Е има още какво да се желае - да не съм на работа след обед и да не ме чака цяла къща за оправяне, но поне никой не ми се мотае из краката  Laughing
Лек ден сега - ако приключа по рано може да се включа пак.

# 66
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,EUNOS03!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ СЪРЦЕ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ!

Недче,мерси за кафето HugГласи ми духовата музика Mr. Green

# 67
  • София
неде, мерси, за мен по - голямооооооооо  Mr. Green

ей това:

ставайте, мацки  Mr. Green Mr. Green кое време е....

ЧРД, ЮНОС, ЗА ТЕБ:

# 68
  • София
Ей верно ли, че Елито е рожденничка - да е жива и здрава и много щастлива майка и съпруга   bouquet
Сиске за кога, за кога - да не загубя пак капарото  Joy

# 69
  • София
Честит рожден ден Ели. Да си жива и здрава и все така успяла!.
Танчука, няма значение кой те е осигурявал, важни са данъците, които си плащала. Или ти или мъжът ти (който е с по-високи доходи), трябва да си подаде данъчна декларация.

# 70
Честит Рожден Ден, Юнос! Да си жива и здрава и ти, и семейството ти! Прегръдки и целувки за личния ти празник!

Така. Добро утро, дами!  Simple Smile

То бива, бива толеранс и право на личен избор, ама ще взема да ги прескоча. Момичета, какво ще кажете на 16-ти вечерта да си направим едно кръчме по женски, тъкмо и кака ви Сиса ще е в София? Ще можете ли да намерите гледачи на децата? Хайде да се преброим и направим резервация, да речем за 7?

# 71
Добро утро!
Момичета, какво ще кажете на 16-ти вечерта да си направим едно кръчме по женски, тъкмо и кака ви Сиса ще е в София? Ще можете ли да намерите гледачи на децата? Хайде да се преброим и направим резервация, да речем за 7?

Аз си осигурих детегледача, макар че се възпротиви и каза: "И аз искам на кръчма и Никола ще водим!". Запазих самообладание и му обясних, че са му криви сметките  Mr. Green.
Но 7 ми се вижда много ранен час за кръчме.... поне аз няма да мога да се оправя до тогава. Мен ме устройва да речем 21 ч. (или поне аз мога да дойда тогава).

ЕЛИ, ЧРД! Много здраве, щастие, късмет и любов!   bouquet Весел празник!

# 72
Ели,Честит Рожден Ден и от мен !  

Бъди все така весела и усмихната,за да радваш хората около себе си!

Бъди все така емоционална и преуспяла, за да изживееш пълноценно всеки миг!

Обичай силно,за да те обичат 100 пъти повече и да бъдеш истински щастлива!

Танчука, за едно дете намалението на данъчната основа е 420лв. Ако наистина срока е до края на март, подавай. При нас поне данъците се преизчисляват до края на януари. А това което Анна ти е писала е точно така. Който има по високи данъци, той трябва да подаде декларацията.

# 73
  • Varna
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛИ!!!!!

# 74
Иночка, аз пък забравих да кажа, че дъщеря ти Бетинка е уникално сладка! И е много яко как пускаш снимките в серия да се види цялата процедура по белята.  Heart Eyes Grinning

Общи условия

Активация на акаунт