Желаещи за Скарсдейл!?!

• 28 128
  • 307
  •   1
Отговори
# 180
Коконка,този хляб пълнозърнест ли е или е някакъв друг хляб.Ей до сега рових в темата за машината за хляб и не можах да видя такава рецепта newsm78
От жегата вече #Crazy

# 181
  • в резерват
Ей до сега рових в темата за машината за хляб и не можах да видя такава рецепта newsm78

Ами питай направо, то не сварвам да пиша за всичко....Аз използвам рецепта, която си е мое изобретение.....Наскоро открих в Търновското Метро, предполага се че и в другите градове ще го има,   една нова био продукция на брашно от сусам, от бадеми и от орехи, с много висок процент на протеини , като по незнам каква си технология е извлечена мазнината от тях........иначе слагам още, типово, ръжено и бяло брашно вода, мая и машината си знае работата......ако те интересува подробната рецепта ще трябва утре да ти измеря и запиша продуктите с точност, че аз все на око меря.....

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 19:32 от Арбанашка кокона

# 182
Много ще съм ти благодарна  bouquet

Аз ще ходя утре на пазар,за да се заредя с продуктите за диетата и ще хвърля едно око в Метро на брашната!

# 183
  • в резерват
Лебедуна ми беше пратила основната рецепта, има я в този линк. Виж само най-последната рецепта, че другото е . Shocked....само че вместо да слагам от семената сложих от тези брашна за които ти писах....... за в бъдеще мисля обаче да ползвам само от ореховото......

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=262831.msg7740744#msg7740744

За утре закуската ми е ясна, обяда ще е риба тон и салата зеле и моркови, вечерята трябва да е студено агнешко.......

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 21:28 от Арбанашка кокона

# 184
  • в резерват
 Grinning Добро утро, дано влезе още някой днес, че да не си приказвам сама, не че няма да пробвам
кантара ми показа - 0.700......За два дена става общо килограм и двеста......Доста добре, нали. Simple Smile
Добре че снощи устоях на една бира, защото май нямаше да се хваля толкова много сега.
Бягам да си пека филийката, да слагам кафето, кайсийки си откъснах от градината - нека ми е зле
Рапорт даден.   smile3519

# 185
Лебедуна ми беше пратила основната рецепта, има я в този линк. Виж само най-последната рецепта, че другото е . Shocked....само че вместо да слагам от семената сложих от тези брашна за които ти писах....... за в бъдеще мисля обаче да ползвам само от ореховото......

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=262831.msg7740744#msg7740744

За утре закуската ми е ясна, обяда ще е риба тон и салата зеле и моркови, вечерята трябва да е студено агнешко.......

Още веднъж много благодаря!  bouquet
Ще пиша за резултата.Аз хляб не ям много,ама тоя не мога да не го опитам.Пък и децата ще помагат,моят мъж яде само бял хляб/основната рецепта/

# 186
Grinning Добро утро, дано влезе още някой днес, че да не си приказвам сама, не че няма да пробвам
кантара ми показа - 0.700......За два дена става общо килограм и двеста......Доста добре, нали. Simple Smile
Добре че снощи устоях на една бира, защото май нямаше да се хваля толкова много сега.
Бягам да си пека филийката, да слагам кафето, кайсийки си откъснах от градината - нека ми е зле
Рапорт даден.   smile3519

А това е страхотен резултат newsm10
Браво,Коконка!
Направо ти завидях Laughing
Все надолу да ти върви кантарчето Peace
Айде да идва понеделник,че и аз да почвам.

# 187
  • в резерват
Все надолу да ти върви кантарчето Peace

Praynig Ох дано, че от януари месец съм все в плюс или в застой..... Като сляза до един прилични килограми ще  се снимам за спомен............
....преди две години след 2-то ми раждане качих до 90 кг. Embarassed Embarassed Embarassed  За две години ги намалих до 63 кг с ВМ-НВД и леки тренировки. После като спрях цигарите върнах там нещо и сега като го разкарам ще ви пратя снимки да ме видите с Кафенцето  колко съм резултатна.....

# 188
Ти си направо добре!
Аз след второто минах стоте Joy
Не стига,че ги минах ами и не ги свалих! Rolling EyesДобре,че съм по-височка,ама...
Та от февруари почнах по-сериозни диетки и тренировки,та до тук съм -20кг ама още много трябват.
Всяко едно свалено килце си е супер!
Страхотен резултат си постигнала!

# 189
  • в резерват
Та от февруари почнах по-сериозни диетки и тренировки,та до тук съм -20кг ама още много трябват.

На кои диети си била.....Аз гледам да не свалям над 15 кг. за година.....искам тялото да ми ги запомни и чак тогава пак започвам, че да няма после йо-йо....

# 190
На зелевата и японската.
Свалих през пролетта 14кг с диетите,върнах 2кг
Отделно започнах да закусвам,а изтеглих вечерята максимално след обед.
Лунувам 2-3 пъти месечно.
Пържено не съм готвила в къщи от февруари,освен няколко пъти риба пане.
Ям от всичко,но по много малко.
И така до 20 кг
Аз лично смятам,че горе долу средно по 4 кг месечно си е добре.

# 191
  • в резерват

Аз лично смятам,че горе долу средно по 4 кг месечно си е добре.

Peace

# 192
Добро утро!
Да се похваля-вече подготвих менюто за седмицата,само до Метро не успях да отида за брашната.
За сега ще карам без хляб,само с по един ръжен сухар на закуска.
Дано да остане време тази седмица,че много ми хареса идеята за протеиновия хляб Hug

# 193
Момичета имам един въпрос....например за обяд: от 3-те изброени храни, една ли се избира или и трите?  bouquet

# 194
  • в резерват
За сега ще карам без хляб,само с по един ръжен сухар на закуска.

.......Може да си вземеш Бонус или друг пълнозърнест.....все си мисля, че печената филийка сутрин не е случайно сложена.......Първо се дава старт на метаболизма.
После според мен,  има значение общият процент на въглехидрати, които трябва да се приемат за деня. Не е хубаво съвсем да се лишаваш от хляб, защото когато се ограничиш от определена храна  и тотално я изключиш от храненето си, на един по-късен етап когато започнеш по-разнообразно хранене ще качваме и от въздуха. Защото на тялото му е било отнето дадено нещо, то го е запомнило и след като го хапнеш, веднага ще си го "запази" А ние нямаме нужда от подобни спомени, нали  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт