Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 10!

• 43 980
  • 956
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Да, аз. Вземала съм код за файнди-то. Сравнително бързо се събира за него. Ама май са вдигнали цените.  Thinking

# 106
Deb знаеш ли за какво са диамантите  newsm78 Трупат се и после изчезват, мен хич ме няма с френския. Ако знаеш и как се вдига ранга, защото тогава ти дава повече билетчета  Hug

# 107
  • Русе
При всяка игра получаваш диаманти, които се трупат за определено време (не знам колко) и после се нулират. В зависимост колко си събрала може да получиш награда, след нулирането. Например ако имаш 50 можеш да получиш 0.01 кредит (само давам пример, не знам колко точно). Като цъкнеш на диамантите си ти излиза една таблица. Там пише на кое място си, а в най-дясната колона пише каква награда би могла да получиш, ако се запази така класирането до края. Над таблицата пише след колко дни, часове, минути и секунди е нулирането.

За ВИП-а: Пише ми, че за да достигна ранг Бронз1 трябва да активирам 1 Чоко+. Има 4 бронзови нива, 4 сребърни, 4 златни и 4 диамантови. За да ползваш отстъпките и да имаш повече тикети трябва да си със златен или диамантов ранг. Ако само с Чоко+ се активират май ще трябват 9 до достигането на първия златен ранг.  Rolling Eyes

# 108
Най-сетне получих раничката и ключодържателя жаба - сладурски са  Crazy

# 109
Днес превъртях новата игра...   chef На последното ниво няколко пъти ми сменяше зеленчуците докато я превъртя.

# 110
При всяка игра получаваш диаманти, които се трупат за определено време (не знам колко) и после се нулират. В зависимост колко си събрала може да получиш награда, след нулирането. Например ако имаш 50 можеш да получиш 0.01 кредит (само давам пример, не знам колко точно). Като цъкнеш на диамантите си ти излиза една таблица. Там пише на кое място си, а в най-дясната колона пише каква награда би могла да получиш, ако се запази така класирането до края. Над таблицата пише след колко дни, часове, минути и секунди е нулирането.

За ВИП-а: Пише ми, че за да достигна ранг Бронз1 трябва да активирам 1 Чоко+. Има 4 бронзови нива, 4 сребърни, 4 златни и 4 диамантови. За да ползваш отстъпките и да имаш повече тикети трябва да си със златен или диамантов ранг. Ако само с Чоко+ се активират май ще трябват 9 до достигането на първия златен ранг.  Rolling Eyes
   Аз също играя тук  и съм  VIP Argent 1 до тук наистина лесно се стига.Но за месец вкарах още 3 пакета и все там си седя .След като мине известен период и не вкараш нов те връща на бронз 4 . Чудя се от тук нагоре с колко ли пакета ще се кача на второ .Ако има някои по опитен да даде съвет.

# 111
Здравейте!
Някой играл ли е куеста на шесте(четирите игри,които трябва да се играят 6 нива подред и заедно).Въпроса ми е какво точно се казва на рибата след всяко ниво?

# 112
Да ви предупредя който ползва хака, че  не действа когато е активиран макспак  #Cussing out  правих си сметките без кръчмар    hahaha Joy Whistling
Пуснах на лисицата с тея гадни бомби и си умира а навсичко отгоре спича а и на някои нива даже нямаше бубз ама сама съм си виновна  Laughing поне да не правите моята грешка .Според мен най -добре е на стрелбата на зеленчуците /супер лесна е/ или на новата
Айде късмет  Wink  и впишете го това в началото на темата за да се знае от всички .

ООО много съм ядосана и на мулето преди без да взема бубз/от наредените в небето/ и като паднеше даваше най-малко по 0.10 бубз ,а сега имах едно изиграване без нито една точка или 0.01  #Cussing out   много стистнати станали тея от прайзето 

Последна редакция: нд, 10 фев 2008, 12:00 от sisa g

# 113
Здравейте!
Някой играл ли е куеста на шесте(четирите игри,които трябва да се играят 6 нива подред и заедно).Въпроса ми е какво точно се казва на рибата след всяко ниво?
За целта отивате при рибата (но във френския раздел на сайта) и й казвате: Je suis nul en maths . Веднага в съобщенията си ще получите едно ново, което Ви уведомява за започването на мисията: "Congratulations! You've activated the Quest for the 6 Squares!". Целта на мисията е да се минават игрите Snuggy Pilot, Guardian Angel, sinkyfrog's Ark and The Dare of Diabolo до 5 ниво, но особеното е, че трябва това да става едновременно, т.е. днес трябва да минете всички 1-ви нива, утре 2-рите и т.н. За да може да се започне мисията коректно трябва да се "самоубиете" на нивата което сте в момента и утре да сте от 1-во и на 4-те игри. Като се "самоубиете" отивате пак при френскоговорящата риба и казвате: J'ai reussi le carré de niveau 1 . Утре като минете 1-вите нива, казвате на рибата: J'ai reussi le carré de niveau 2, и т.н до J'ai reussi le carré de niveau 6. Тогава би трябвало да Ви се върне съобщение, че мисията е завършена. Като бонус получавате опит около 6% и възможността тези въпросни 4 игри да ги стартирате от произволно ниво от 1-во до 6-то. Това става пак при френската риба: bubulle donne moi le carré 1, bubulle donne moi le carré 2 и т.н до bubulle donne moi le carré 6.

# 114
Да ви предупредя който ползва хака, че  не действа когато е активиран макспак  #Cussing out  правих си сметките без кръчмар    hahaha Joy :whistle

ами какво да кажа - спипа ме Simple Smile
 9 макс пака съм активирал, но такова чудо, като това де описваш, не бях срещал Wink
а че има от време на време проблеми сайта със зарежданията, т`ва е друга тема Simple Smile
Спокойно си играйкам макспаковете с хендито и ...........  просто държа отворен още един прозорец с прайз. Малко преди да завърша нивото, удрям пауза и проверявам сайта зарежда ли Simple Smile. Ако зареди - продължавам до края.
Редовно го правя дори и със стандартните игри, когато съм на високите нива - например 17 ниво жаба и гр. заек... не ми се ще провал тогава поради некадърност на доставчика или друга причина Simple Smile
Ще се научите с времето да хитрувате;)
Най-големия враг на вас и най-добър приятел на прайз е Интернет доставчика.
Лека вечер

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 08:59 от IRIMIL

# 115
Аз да попитам нещо относно хака. Действа ли и за самолетчето, защото съм решила да мина куеста трифорс, но на самолетчето винаги ме убиват на 10 ниво.
И някой знае ли каква е наградата ако го изпълниш този куест?

# 116
При мен също хака не действа при лисицата със скутера. Играя си на английската версия, на останалите игри работи, само пустата лисица все ми изгаря.
А на жабата дали има чалъм при използването на тия картинките отстрани горе вдясно, там бинокъл, въже и още нещо имаше.  Че аз само си скачам и ме прецака на 13-то ниво

# 117
При мен също хака не действа при лисицата със скутера. Играя си на английската версия, на останалите игри работи, само пустата лисица все ми изгаря.
А на жабата дали има чалъм при използването на тия картинките отстрани горе вдясно, там бинокъл, въже и още нещо имаше.  Че аз само си скачам и ме прецака на 13-то ниво
Прочети тук http://4o4ka.blogspot.com/2007/10/16.html Пише всичко  Peace

# 118
По-принцип ми вървеше хака на лисицата и затова избрах нея игра  Mr. Green ама ...
и незнам на другите игри дали става пак така  Thinking  а относно  хитринките на  IRIMIL  при мен нестава щото нета ми е ужасен  Crossing Arms   
Я ако някой може да сподели колко време ги приготвят подаръците да ги пращат  newsm78  вече месец нищо не са писали и се чудех дали да не ги притесня малко  Mr. Green

# 119
При мен пристигна известие от пощата, а десетина дена преди това е била играчката в пощата, ама те нали са малко бавни  Whistling Та може да идеш да питаш.

Общи условия

Активация на акаунт