Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 10!

• 43 980
  • 956
  •   1
Отговори
# 90
Честито   newsm81

# 91
  • София
А този крак върви ли ви на лисицата с опашката? Аз до сега си я играя все едно нямам хак... и все умирам на 4то ниво. Запалвам се, ама не мога да разбера защо.

# 92
На мен ми вървеше в началото, но после нещо му стана и сега не ми действа на лисиата  #Crazy
Но и без него си я превъртам.

# 93
Като обърна на Френски и отгоре има нещо  newsm78
Някой знаели нещо по въпроса?

# 94
Здравейте!Записвам се за да следя темата.

_baby и аз го разгледах това.Май е нещо за купуване-парти артикули и т.н.

# 95
И аз хвърлих един око, ама 35 евро това чудо  ooooh!

# 96
Да питам - още ли не можете да играете на английски на играта със стрелбата?

Аз си играя на нея и съм на английски  Whistling

# 97
  • София
Аз също още превключвам на френски на рататуй...иначе ми дава грешка 502....

# 98
_baby, нещо само се оплакваш Simple Smile

Всичко си работи.
Ако забележа някой, че е престанал, ще постна тук да внимавате.
До де си мълча, дирете проблема във вас Wink
Лека нощ и приятни почивни дни

# 99
Споделям само. Но обещавам, че и да имам проблем няма да пиша за тях и те така. Laughing

# 100
Аз днес хем се радвам ,че благодарение на хака стигнах края на игрите /по-дългите/ дето само можех да си мечтая ама и сама се прецаках на скокливия жабчо че неможах да го кача до горе,уж 3 пъти не умира и почва наново ама на 4-тият път взе че се удави  Blush  и яко изгорях /бях накрая и имаше 13 бубз/  Sad

Благодарение на хака обаче за известно време направих доста точки и ми качи ранга затова тенкс много   bouquet
Тези дни чакам макспак и се чудих коя игра да заредя  Thinking дали лисицата че е малко нива и дава 10 бубз бонус /значи само бонус 30/  или тайната градина ,но незнам там дали се правят добри точки /дали си заслужава  newsm78  .Някой ако скоро е играл с макспак на градинката да ми даде акъл какво да избера   bouquet

# 101
мда...
това е едно от нещата де забравих да спомена... има ограничение в умирането при жабата със скока, заека с градината(презарежданията)и затворниците рибки(там не трябва да се удряте в опашката от риби).

_baby - имаш разрешение да питаш Simple Smile, но само тука, че са ми дигнали мерника заради тайната де разкри Simple Smile)

ВАЖНО!
Ако ползвате активно програмката(дамек постоянно е държите включена и сърфирате), чистете кеша на програмата.
C:\HandyCasch\Cache, като НЕ ИЗТРИВАТЕ en.prizee.com

Моля някой модератор, да добави това в поста ми на 1ва страница.

Последна редакция: сб, 09 фев 2008, 08:43 от IRIMIL

# 102
sisa g, aз бих избрала градината  Peace

# 103
Да, но като превъртиш ТАКА  ти дава бонус 0,05 бубса, а ако превъртиш лисицата ти дава 0,10  Peace, а и тя тези дни е щедра (поне при мен)

# 104
Има ли някой който играе в http://www.binbango.com/ ?

Общи условия

Активация на акаунт