Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 10!

• 43 980
  • 956
  •   1
Отговори
# 75
И на мен ми изглежда фалшив и няма да си правя рег там, докато някой не се опари и каже какво що.
Е няма нищо че не си видяла, ти по други причини си заслужаваш почерпка   bouquet

# 76
благодаря  bouquet Публикувах инфото в блога http://4o4ka.blogspot.com/2007/10/blog-post_13.html

# 77

да беше сложила и източника;)
 Все пак съм си хабил клавитурата да го пиша, а не копирам от някъде:)

# 78
сложих те Peace

# 79
  • Бургас
Мен също ме върна след граховата шушулка.Играх на девето ниво и след като го минах не изписа,че следващото ми е 10то. А съм я превъртала и знам,че гадната катерица е на последното ниво. Много странно newsm78

# 80
Да питам - още ли не можете да играете на английски на играта със стрелбата?

# 81
# 82
  • Пловдив
Да питам - още ли не можете да играете на английски на играта със стрелбата?
При мен не тръгва, затова просто цъкам на френската и няма проблем  Peace

# 83
Ще се намери ли добра душичка да ми обясни за подаръците за св Валентин. newsm78 Praynig
Как се дават, на какво трябва да играя и изобщо какво трябва да направя  Praynig Praynig Praynig

ще ми каже ли някоооой   Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 84
Това е поредната седмична игра, за която се изисква Макс Пак, тоест трябва да си платиш за него Simple Smile Най-вероятно и един само не стига! Никой не ти е отговорил, защото това се случва всяка седмица, а на всичкото отгоре и наградите най-вероятно са само за Франция, така че не обръщай внимание, шансът е почти равен на нула  Mr. Green Ако искаш прочети малко от старите ни теми, за да ти стане ясно къде и за какво си струва да играеш!  Hug

# 85
благодаря, тъкмо се бях засилила.  Hug Имам си 1 макс пак-че дадено ми като новобранче, на третия ден от активирането на акаунта. Чудя се за какво да го използвам  newsm78

# 86
Която игра ти харесва най-много. Добре е да е някоя, на която всеки път ще печелиш, но ако имаш хака, не е важно това.

# 87
Искам да ви питам: има ли някой, който може и желае да ми потвърждава опашките 10 дена, на 3 акаунта  Praynig . Става въпрос за след 20 февруари, че на някой от опашките съм от по 2 3 месеца   Tired

И да ви се похваля получила съм си раничката и плюшения заек, с който вече събрах четирите плюшки   Party

# 88
  • Ботевград
Хубавка  Hug аз!!!
Напиши ми акаунтите и паролите и само те моля да ми припомниш 1 ден преди 20.-2 и да ми кажеш докога Peace

# 89
ZLATNA златна си   bouquet, на лични ще ти ги пусна

и да ви се похваля, вчера ми донесоха  раничката и заека

и вече си имаме всички плюшки

Общи условия

Активация на акаунт