Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 10!

• 43 981
  • 956
  •   1
Отговори
# 615
Acheter-тук виждаш какви кодаве се продават,като кликнеш на този,който те интересува ти покозва,колко кода се продават и на каква цена.

Vendre-тук публикуваш код за продажба,само да ви кажа ,че има някакьв процент,който ти спират за сайта.

сега излизам на разходка,питайте,ако имате вьпроси,ще отговарям като се прибера  Peace

# 616
Като искам да продам код, какво се пише в полето
Liste de Codes (1 code par ligne)
Ici on doit entrer les codes et non pas une description ou une quantité

# 617
там поставяш кода.

# 618
Мерси много silvi@  bouquet
Ще видим какво ще излезе и от тази работа. То човек не може да стане цял ден от компютъра, не са сайтове, не е чудо Joy

------
Пуснах един код за продажба, но защо има черна точка, а на други има зелена?
И още един въпрос, как се осъществява точно продажбата, трябва ли постоянно да влизам в сайта или като се продаде ще получа съобщение?

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 13:54 от mela

# 619
Видях новата игра и понеже съм нов в този сайт искам да попитам като вече избрах там някаква игра защото нз какво да правя и тя ми замести там 1-та с дяволчето, но не бях разбрал, че се замества с др. игра Sad и да попитам може ли да се смени вече като сам я избрал да ми я замести с някоя друга ?

Да, може  Peace Напиши им писмо и им кажи, че си допуснал грешка и искаш да ти върнат еди-коя си, а да ти махнат еди-коя си.

# 620
 Quest for the 6 Squares Мамита този куест не работи прочетох това във форума на призето,да не се мъчите!!!Имам и 1 предложение нека вс. които са превъртали дадена игра да кажат колко бубз им е дало за това.Скромния ми опит на жабата-0.16,заека-0.16!Мисля 4е така ще е по лесно всички да знаят коя игра да се мъчат да превъртят Money

# 621
  • София
мисля, че колкото нива има толкова ти дава....

така дава 0,05, а супата и вег аттак дават по 0,10....и по талкова и нива имат....

# 622
И още един въпрос, как се осъществява точно продажбата, трябва ли постоянно да влизам в сайта или като се продаде ще получа съобщение?
пращат ти сьобщение на мейла.

за точките и аз не сьм в час,аз се регистрирах благодарение на обясненията на лемончо,ако чете и той нека пише.

# 623
Охх, нали съм ги превъртала всичките (с изключение на новата) да кажа - на всички игри при превъртане дава 0,10бубс, другото е бонус от самото ниво. Единствено изключение беше/е ТАКА, където при превъртане на петте нива ти дава 0,05 бубс.

# 624
хе хе знаех,че има опитни играчки мерси!!!А за новата игра стигам само до 7ниво и е доста трудно но тези с добра зрителна памет със сигурност ще го минат

# 625
хе хе знаех,че има опитни играчки мерси!!!А за новата игра стигам само до 7ниво и е доста трудно но тези с добра зрителна памет със сигурност ще го минат

Ама тя е от вчера  Shocked Как стигна до 7-мо ниво? МаКС ПАК ли ползваш?

Да ви кажа какви ги надробих  Embarassed Забравих да си потвърдя опашката един ден и след чакане в рамките на година и всекидневни потвърждения грандиозно отпаднах от всички опашки. Затова скочих на аукциона и сега съм с един телескоп и моливи напред  bowuu

# 626
Sillveto ,я кажи как точно става далаверата с аукциона? наддаваше ли се?и аз изгорях да една опашка Close

леле Sillveto ,сега видях,че си предложила за бинокьла 132 буби Shocked

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 21:00 от silvi@

# 627
Ще взема и аз да мина на аукциона. Само ме притеснява, дали ще ми стигнат бубите  newsm78

# 628
сега прочетох, че на The Quest of the Miraculous Fishing като стинеш последното ниво на жабата, натискаш P за пауза и щтракаш на http://prizee.com/quetepeche.php и след това можело да си продължиш играта тези дни ще го пробвам и ще се отчета
а някои знае ли нещо за тези мисий на диаблото, тези като отвориш играта и  щтракнеш на missions с питанките   Simple Smile

# 629
Аз пък печеля от томболата. Вече три подаръка си спечелих така. Сега чакам да пристигнат.

Общи условия

Активация на акаунт