Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 10!

• 43 981
  • 956
  •   1
Отговори
# 630
хе хе знаех,че има опитни играчки мерси!!!А за новата игра стигам само до 7ниво и е доста трудно но тези с добра зрителна памет със сигурност ще го минат

Ама тя е от вчера  Shocked Как стигна до 7-мо ниво? МаКС ПАК ли ползваш?

да на 1 акаунт имах макс пак

# 631
  • E-CLM & CH-VD
Един въпрос - когато спечелиш нещо на аукциона с някой под акаунт, на главния акаунт какво ти дава - реалната цена на това, което си спечелил, или бубчетата, които си дал в аукциона, и които са повече от цената му?

# 632
Реалните бубси дава Peace

# 633
Как печелите от тази томбола  Shocked
Аз от няколко дена играя с два акаунта и все нищо не печеля  Sad

# 634
в show window какво точно се прави?

# 635
  • варна
това също е томбола с тази разлика, че нещата си струват същата цена като на опашката и заявяваш точно кой подарък искаш. Разиграват се примерно 5 бройки за всички записали се. Аз съм на опашката за раница, но и всеки ден се записвам в томболата. Иначе бубите ти ги блокира, но ако не спечелиш се възстановяват.

# 636
didimama  Hug

в аукциона май ще спечеля оранжевата кутия с канцеларски принадлежности,но има време........

# 637
  • варна
мацки днес си влязох в акаунта и ми даде 0.01 бубс, доколкото разбрах от "Tirelire en Délire". Що за чудо е това? Някой знае ли?

# 638
сега проверих в your history,на всички акаунти имам и аз 0,01 бубс,но не пише нищо,отразено е само с тире.

# 639
  • варна
 като обърнеш на френски го изписва. Порових се из форума и там говорят за една от седмичните мисии дето я имаше в края на януари, разбиваше се едно прасе, но какво общо имат тия буби сега и защо от това прасе изобщо не разбрах, става дума и за някакви елементи, които са златни сребърни ит.н. според тези ел. печелиш подаръци буби или нищо. Но общо взето нищо не разбрах.

# 640
  • Плевен
Момичета, нова съм в играта, но много се зарибих, та искам да питам някои неща. Аз направих акаунти на мен и на мъжът ми и играя и от двата, но един след друг. Може ли едновременно да отворя два пъти страницата и на едната да играя с единия, а на другата с другия? Моля помогнете ми?
И друг въпрос: Инсталирах си packbarre, но нещо не иска да тръгне, въпреки, че ми идпратиха на пощата линк и аз го активирах. Дали е защото имам 2 акаунта? Дано правилно съм задала въпросите си. Предварително благодаря.

# 641
  • варна
а защо искаш да ги играеш едновременно и изобщо как ще стане? Нали ти трябва клавиатурата, за да играеш как ще го направиш на два наведнъж? А за пакбара и аз го дръпнах наскоро, но нямах проблеми с него.

# 642
  • Плевен
а защо искаш да ги играеш едновременно и изобщо как ще стане? Нали ти трябва клавиатурата, за да играеш как ще го направиш на два наведнъж? А за пакбара и аз го дръпнах наскоро, но нямах проблеми с него.
ами искам да отворя двете страници и докато се зарежда на едната игра, аз да играя на другия акаунт в друга страница. Защото сега 2-3 часа играя само с моя, ставам - сядам пред компютъра заради детето. За да не губя време, защото не мога да съм постоянно пред компютъра.

# 643
  • Бургас
Мисля,че можеш.защо направо не пробваш?

# 644
преди време играех така,отварях два акаунта едновременно поради липсата на време  Wink

Общи условия

Активация на акаунт