Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 10!

• 43 980
  • 956
  •   1
Отговори
# 60
На зеленчуковата игра след нивото с граховата шушулка има ли други  newsm78Мен ме върна пак в началото, въпреки, че го минах и ми даде бъбсчета  Sad

# 61
Граховата шушулка мисля че е девето ниво, а нивата са 10. Така мисля. На десето ниво трябва да убиеш една катеричка Peace

# 62
  • София
На зеленчуковата игра след нивото с граховата шушулка има ли други  newsm78Мен ме върна пак в началото, въпреки, че го минах и ми даде бъбсчета  Sad

има да още едно.... странно, че те е върнала...

# 63
  • София
А колко нива има супичката????

# 64
А колко нива има супичката????

Предполагам, че са 10 newsm78

# 65
10 са вече я превъртях веднъж с макс пак и ми даде +0,10 бъбса бонус

# 66
  • София
все така еднообразна ли е до края????

# 67
Да лесна е, няма нищо по различно, само на последното ниво трябва да убиеш (не помня какво беше) 2 пъти!

# 68
  • София
IRIMIL   много благодаря за отговора! Проблема е бил при мен че съм играла на френската версия  Embarassed! Сега имам следния въпрос - имам тези три тайни игри Stack' em high, Silver V.I.P., Bubbly Ticket. Мога ли да си пусна още някоя от останалите три и как?
 Важи ли още тази за 7.77 като аз нямам коктейл и ако да как? А тези подкови дали още ги има? Аз колкото пъти съм гледала въобще немога дори да ги видя. Моля някой да поясни за тях ако ги е виждал? Благодаря!

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 12:27 от marina7510

# 69
Аз знам че тази с коктейла важи само ако го имаш.

# 70
Някой ще трябва да събере всичкото написано и да го качим за следващата тема.
Чочка  в теб ни е надеждата, да си го качиш в блога  Praynig Или да мислим някакъв вариант.
аз ще го публикувам,но някой да го събере и да ми го прати на лс Peace

# 71
Вижте още какво открих-как да си отворите тайната игра Bubbly's Secrets.
Обръщате версията на френски,отивате при рибата и въвеждате следното On m'a dit qu'il existait un ticket rien qu'a toi ?.Рибата ви отговаря J’ai toujours adore les poissons !.Отивате на главната страница и се радвате на чисто нова секретна игра.Айде имате да черпите  Mr. Green

# 72
Хаиде на новата тема  Simple Smile

Сега малко  полезна информация за всички които  нямат  куеста бубли тикет  и  не могат  да го  активират  защото  онази  игра с балончетата я няма от  много  време има надежда и  за вас. Идете  на Bubbly Secret's  (сменете езика на френски) и  напишете

On m'a dit qu'il existait un ticket rien qu'à toi ?  с това би трябвало  да се  активира куеста  а за да имате  допълнителна игричка напишишете
J’ai toujours adoré les poissons !

Това би  трябвало  да свърши  работа  Grinning Само  да вметна че  аз не съм  го  пробвал  защото  съм  активирал  куеста отдавна  и  не знам  със  сигурност  дали  работи  но  нищо  не ви  пречи  да пробвате  Wink 

А да който  иска  да прави  макс паци  тук става  най  лесно http://www.packbarre.com/?pa=24544  успех  на всички  с игричките   
Ние вече я активирахме преди два дена  Peace

# 73
Чочка,
малко съмнителен ми е този сайт, пълен е с правописни грешки, пък и не знам защо нещо фалшив ми се струва... Дано да греша! Rolling Eyes

# 74
_baby,изобщо не съм видяла,сори.Ами тогава почерпката за редман Wink
Steli_Meli,и на мен ми е съмнителна цялата работа,но все пак да ви питам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт