Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 10!

• 43 981
  • 956
  •   1
Отговори
# 645
УУУУУУУУУУУ това Packbarre много ме изнервя. Имам го от толкова много време, а съм още на 80%. Нямам търпение да станат 100 и повече няма да го пускам. 
Мноооооогооо бавна работа! ooooh!

silvi@, мерси че ми каза за този сайт с покупко-продажбата Laughing.   bouquetВече имам два продадени кода там. Поне бързо се продават.

# 646
  • Sofia, BG
И аз имам 'щедър' подарък от 0.01 бубз на акаунтите си  Mr. Green Със сигурност няма общо с мисия от януари, защото от Коледа до март не съм отваряла нито един мой акаунт.
Някой има ли представа колко дни трябва да играеш, за да стигнеш златен ранг и съответно голден вип на триещата игра  newsm78 И въобще тя дали дава повече бубз, защото забелязах, Stack' em high 2 е определено по-щедро от 1. Аз в момента съм на 2ри сребърен, но като видях по-натам колко бавно се точат...след 3 години живот и здраве ще се добера и до златния  Laughing

# 647
При 2-ри сребърен ранг - на ден с 1%, с макс пак 10%;
3-ти сребърен - на ден с 0,33% (или 1% на вески 3 дена), с макс пак 3%;
4-ти сребърен - на ден с 0,20% (или 1% на всеки 5 дена), с макс пак 2%;
1-ви златен - 1% на 2-3 дни, с макс пак 2%;
2-ри златен - 1% на 2 дена, с 3 макс пака 2%;
3-ти златен - 1% на 2-3 дни, с 6 макс пака 1%;
4-ти златен - 1% на 2 дни, с 10 макс пака 1%;
след това се става ВИП Платина

Приятно изчисляване Laughing Wink
----

ванесса йо, ти си го казала на майтап, но то май наистина ще стане след 3 години ако не използва човек често макс пак.

# 648
на главния ми акаунт сьм трети сребьрен ранг за 260 дни игра и 6 макс пака.

silvi@, мерси че ми каза за този сайт с покупко-продажбата Laughing.   bouquetВече имам два продадени кода там. Поне бързо се продават.
моля,моля.наистина сравнително бьрзо се продават/купуват.

# 649
Добро утро  Stop Направи ми впечатление, че днес на подаръци, които раздават по една бройка съм мръднала с 15 - 20 места  Joy Примерно на Телескопа, Бинокъла и това новото сърце  Hug Много съм доволна  Crazy Ако всеки ден беше така, до два-три месеца щях да си ги получа, но май ще трябва да изчакам зимата  hahaha
И на мен на 22-ри ми натрупа по 0.01 бубз на всички акаунти, но никой не ме е питал дали ги искам  Rolling Eyes А ако не обичам да ми се дава даром  hahaha hahaha

# 650
Sillveto ,я кажи как точно става далаверата с аукциона? наддаваше ли се?и аз изгорях да една опашка Close

леле Sillveto ,сега видях,че си предложила за бинокьла 132 буби Shocked

Хи хи хи пустия бинокъл все ми го измъкват под носа.  Confused Ама съм се запаентила да го взема. Имах около 500 буби и вече ги няма  Whistling Аукциона си каза думата, ноооооо нали за това играем.  Peace

# 651
500 буби!!!!!! Crazy #Crazy Money Money Money
Браво на теб!

# 652
Sillveto ,я кажи как точно става далаверата с аукциона? наддаваше ли се?и аз изгорях да една опашка Close

Хи хи хи пустия бинокъл все ми го измъкват под носа.  Confused Ама съм се запаентила да го взема. Имах около 500 буби и вече ги няма  Whistling Аукциона си каза думата, ноооооо нали за това играем.  Peace

Много буби, как се събират толкова. Когато дъщеря ми е правила регистрация, ти е станала спонсор, ще имаш да черпиш, ей  Grinning

# 653
  • варна
И аз имам 'щедър' подарък от 0.01 бубз на акаунтите си  Mr. Green Със сигурност няма общо с мисия от януари, защото от Коледа до март не съм отваряла нито един мой акаунт.
Всъщност има общо и то много. Като се обърне езика на френски излиза отново същата игра, един вид продължение.

# 654

Много буби, как се събират толкова. Когато дъщеря ми е правила регистрация, ти е станала спонсор, ще имаш да черпиш, ей  Grinning

Ще черпя разбира се   bouquet

Как много бе! Аз съм ветерана в темата все пак  bowuu 2 години играя! Но истината е, че преди имаше лесна врътка с правене на подакаунти и печелене на подаръци и прехвърляне на бубсове на главния акаунт.  Rolling Eyes Момчето, което ми каза за сайта го изловиха като имаше 600 буби с тая далавера за 3 месеца /беше направил програма за регистриране на нови акаунти и с приятелката му изиграваха по 10 акаунта на ден/, ноооо го затриха барабар с бубите  Mr. Green

Благодаря, на всички които са ме писали за спонсор и благодарение на тях получих допълнителни подаръци и точки  Hug  bouquet  bouquet

# 655
Sillveto, спечели ли бинокъла от аукциона?

# 656
да попитам нещо
може ли да се сменя спонсора или изобщо да нямам спонсор  newsm78

# 657
Не може да се сменя, но може да няма. При регистрацията не пишеш име на Спонсор. Но имаше някакъв плюс, ако имаш спонсор, но не помня какъв беше.
Днес пак ми натрупа по 0.01 буби на всички акаунти  Simple Smile

# 658
благодаря ти _baby за отговора

и на мен вече 3-ти ден ми дава по 0.01 буба

# 659
Не може да се сменя, но може да няма. При регистрацията не пишеш име на Спонсор. Но имаше някакъв плюс, ако имаш спонсор, но не помня какъв беше.
Днес пак ми натрупа по 0.01 буби на всички акаунти  Simple Smile
Преди имаше смисъл да се пише спонсор, защото ако напишеш някой ти дава първия ден по два пъти всички игри да играеш, но вече май я няма тази екстра, така че има смисъл, само ако спонсор си е твоят главен акаунт и си правиш под акаунти към него!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт