Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 10!

• 43 981
  • 956
  •   1
Отговори
# 660
Не може да се сменя, но може да няма. При регистрацията не пишеш име на Спонсор. Но имаше някакъв плюс, ако имаш спонсор, но не помня какъв беше.
Днес пак ми натрупа по 0.01 буби на всички акаунти  Simple Smile
Преди имаше смисъл да се пише спонсор, защото ако напишеш някой ти дава първия ден по два пъти всички игри да играеш, но вече май я няма тази екстра, така че има смисъл, само ако спонсор си е твоят главен акаунт и си правиш под акаунти към него!  Hug
Мерси   Peace сега и аз знам  Flutter

# 661
Боря се на търг за плажната игра, но нямам много буби и се надявам днес да няма някой с повече, който да ме измести  Rolling Eyes

И да ви попитам. В спонсор листата си имам две имена, но не знам кой е. Xepka и Randunna Признайте си кой е, за да знам кой да черпя  Flutter

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 07:55 от _baby

# 662
кьм играещите без хак-как минавате 9 ниво на `Blazing Flames`,играта с дяволчето,аз никога не сьм го минавала.........ама тоя лудия хвьрля много неща и в различни посоки  Thinking

# 663
  • Ботевград
Минавала съм го Grinning
Чакаш да започне дъ хвърля и скачаш, щом спре - върху главата му Mr. Green

# 664
мерси,ZLATNA    bouquet
незнаех,че спира да хвьрля  Mr. Green

има нова седмична игра,някой може ли да преведе за какво точно става вьпрос.

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 12:04 от silvi@

# 665
  • София
Днес много странно, но на всички акаунти влезнах по 3 пъти и всеки път ми дава по 0,01 буба, при вас така ли е?
Искам да попитам след като е изпратен вече подаръка(поне така пише) след колко време би трябвало вече да е тук?

# 666
Около месец.

# 667
  • Русе
Преди малко си взех от пощата комплекта с ароматните пръчици. Е изобщо не са ароматни според мен,мирише на запалена хартия, не ми харесва. И е толкова миниатюрен  Cry

# 668
Преди малко си взех от пощата комплекта с ароматните пръчици. Е изобщо не са ароматни според мен,мирише на запалена хартия, не ми харесва. И е толкова миниатюрен  Cry

И аз го получих, според мен направо си е отвратителен Sick

# 669
Днес много странно, но на всички акаунти влезнах по 3 пъти и всеки път ми дава по 0,01 буба, при вас така ли е?
при мен не е така,даде ми само ведньж  Rolling Eyes

# 670
  • София
Simple Smileаз пък най-после превъртях новата игра Simple Smile))
А да питам има ли начин да си изиграя целия макс пак не за стандарните игри, а за седмичната или за някоя от двете бонус към пак-а....?

# 671
  • Пловдив
Мисля, че не може, защото ти дава да си избираш от стандартните. А седмичната и другите 2 са просто бнус към макспака.

# 672
Някой печелил ли е джакпота на някоя игра?

# 673
Някой вземал ли е джакпот от някоя игра?
То май е невъзможно  newsm78 Mr. Green

# 674
Не може да се сменя, но може да няма. При регистрацията не пишеш име на Спонсор. Но имаше някакъв плюс, ако имаш спонсор, но не помня какъв беше.
Днес пак ми натрупа по 0.01 буби на всички акаунти  Simple Smile
Преди имаше смисъл да се пише спонсор, защото ако напишеш някой ти дава първия ден по два пъти всички игри да играеш, но вече май я няма тази екстра, така че има смисъл, само ако спонсор си е твоят главен акаунт и си правиш под акаунти към него!  Hug
Мерси   Peace сега и аз знам  Flutter

Всъщност все още я има ТАЯ ЕКСТРА  Crossing Arms Не бях регистрирала отдавна акаунти, но специално за проверката го направих. Без посочен спонсор получаваш нормалния/ежедневен пакет игри. Ако си посочил спонсор получаваш от всички по 2 пъти /вкл. тия дето са по 3 стават по 6/.

Общи условия

Активация на акаунт