Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 10!

• 43 980
  • 956
  •   1
Отговори
# 675
Хубаво де, а при мен като си посочих главния акаунт за спонсор, защо не ми даде по два пъти, а само по един път игрите....  Rolling Eyes Пак ли мен са прецакали?!? Тц Тц  newsm78

# 676
  • Ботевград
Не, 100 % сигурна съм, че това от нова година насам го няма Confused
Регистрирала съм си все нови акаунти и имам само по 1 път игрите, а спонсори са ми играчи с трети сребърен ранг, преди ми даваше  ooooh! сега не Sick

# 677
Значи все пак грешката не е в мен, току що пробвах и с нова регистрация, пак по един път ми ги даде!  Whistling

Малко ОФФ от темата: Честито Златна, сега видях, че и ти като мен чакаш бебче  Hug

# 678
Да не би да става въпрос не за 2 пъти играене на една игра, а за първото - пробно и второто - реално  newsm78

# 679
  • София
Да не би да става въпрос не за 2 пъти играене на една игра, а за първото - пробно и второто - реално  newsm78

не, съвсем реално по две Simple Smile

# 680
Наскоро регистрирах нов акаунт под мен и играх по два пъти игрите Rolling Eyes

# 681
Значи нещо друго е от значение, на някои да дава, а на други не по два пъти игрите  Confused

# 682
  • Плевен
Помагайте! Тези игри, които излизат от дясно, чалендисес, играл ли ги е някой. На тях ти взима от твоите буби, но дали дава повече да спечелиш?  newsm78 Аз нали съм си хазартна личност веднага се пробвах на първата, щото взима най-малко буби, ама не разбрах какво стана - взе ми 0.05, после ми даде май толкова... нищо не разбрах.

# 683
  • Ботевград
Стели Мели   Heart Eyes благодаря от сърце.
И на теб лека, безпроблемна и готина бременност Hug
anyto играй и ще видиш  Mr. Green аз оттам каквото съм спечелила съм го проиграла - общо взето дава понякога, друг път взема и така - ето ти видео на игричките да знаеш поне за какво става въпрос Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=ENl8Eezya4A

# 684
Аз никога не съм печелила от тези игрички, а има и много пострадали от опити да играят. Златна ти май имаш някакъв много голям късмет, щом печелиш от тях.

# 685
Стели мели, пусни ма лични главния си акаунт да видя аз как така не става двойните игри като създам подакаунт на главния ти  Thinking

# 686
Не, 100 % сигурна съм, че това от нова година насам го няма Confused

Е, вчера стана  Rolling Eyes Или смяташ че не мога да броя?

# 687
  • Бургас
Току що си регистрирах нов акаунт.Дава ми по два пъти игрите. Явно е до късмет. А за т.нар. платени ако не са те не знам как ще си увеличавам бубите. На единия акаунт за близо месец имам 16 bubuz Laughing

# 688
Току що си регистрирах нов акаунт.Дава ми по два пъти игрите. Явно е до късмет. А за т.нар. платени ако не са те не знам как ще си увеличавам бубите. На единия акаунт за близо месец имам 16 bubuz Laughing
Каква тактика прилагаш и на кои игри играеш? Благородно завиждам  Blush

# 689
  • Плевен
Кои са тези платени, за които говориш?
А как правите подакаунт на главния? И не е ли против правилата? Извинявам се ако са ми глупави въпросите, но от скоро играя  Blush

Общи условия

Активация на акаунт