Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 10!

• 43 980
  • 956
  •   1
Отговори
# 705
  • варна
мдаа и при мен работи, може ли и мен на 1ва страница - didimama84

# 706
  • Плевен
Искам и аз на първа страница: anyto
 Hug Мерси предварително!

# 707
Имам въпрос за auctiona
Примерно като участваш в търга, най отдолу има нали дата, това ми е ясно, но след датата това дето пише (примерно at 10.00 p.m ) това какво означава  newsm78 може ли някой да ми каже  Praynig

# 708
  • Ботевград
и аз да се наредя за първа страница  Whistling
petkovvv

Хора да Ви кажа  Thinking пробвах да си направя нов акаунт с мозила и ми даде да играя игрите по 2 пъти ooooh! а с експлорера ми дава само по веднъж, просто чудо #Crazy

# 709
  • Русе
Вчера ми пристигна раничката  Mr. Green страхотна е!!!!!!  Heart Eyes Малко по-късно ще пусна снимка.

# 710
Имам въпрос за auctiona
Примерно като участваш в търга, най отдолу има нали дата, това ми е ясно, но след датата това дето пише (примерно at 10.00 p.m ) това какво означава  newsm78 може ли някой да ми каже  Praynig
До тази дата е запланувано да пускат този подарък, а след нея евентуално го продължават. Така поне аз си го мисля, че е.

# 711
Имам въпрос за auctiona
това е часьт-10 ам е сутрин,10 рм е вечер.в този час приключва тьрга.

# 712
може ли и мен да ме пишете на 1-ва страничка - claritabg

# 713
  • София
м и аз тогава искам на първа страница Simple Smile)) - kasmet4e Simple Smile

# 714
Дайте факс да ви пратя по една страничка с имената  Joy
В следващата тема, че не мога да си редактирам поста. Но аз не се захващам да я пускам  Naughty някой каза че имало грешни линкове, а аз нямам време да търся.

# 715
  • София
Има грешни да - тези към архивите, водят просто към първа страница....ама като гледам то скоро май ще е време за нова тема с тази 36 стръници....Simple Smile))
а не е ли по-добре вместо линкове да са описани нещата с по 1-2 изречения и толкова...

# 716
Според мен блога на Чочка е достатъчен  Whistling

# 717
някой помни ли как се отваряше тайната игра?не намирам никаде това,което трябва да пиша на рибата.и в блога на чочка и на пьрва стр.

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 12:16 от silvi@

# 718
Може и мен да ме турнете на първа страничка Mr. Green -   DVV1 

# 719
Sillveto , спечели бинокъла нали  Laughing? Браво  Hug

Как мога да се махна от търга, знаете ли  newsm78, че вече няма смисъл да седя там, бая назад ме ритнаха  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт