Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 10!

• 43 980
  • 956
  •   1
Отговори
# 750
Да се похваля, че току що спечелих от билетчетата ключодържател жабка newsm44 Не мога да повярвам! Бре, бре голям късмет  Joy
Но много странно, защото като изтрих билетчето ми пишеше, че не печеля, а после получих съобщение, че съм спечелила newsm78 Тези, които са печелили от томболата, така ли е и при тях?

Последна редакция: сб, 29 мар 2008, 09:57 от mela

# 751
mela, от томбулата ли си спечелила или си трила от ежедневните билетчета?

# 752
mela, от томбулата ли си спечелила или си трила от ежедневните билетчета?
Ами правилно, грешката е моя  Embarassed- от билетчетата спечелих!
Ще го редактирам Blush

# 753
  • Плевен
Приятели, помагайте, онази игра с дяволчето в замъка, как минавате нивото в което кубчето лед става голямо като дявол - върху него ли трябва да се скача иили да се скатая някъде и да чакам да му изтече живота?

# 754
Приятели, помагайте, онази игра с дяволчето в замъка, как минавате нивото в което кубчето лед става голямо като дявол - върху него ли трябва да се скача иили да се скатая някъде и да чакам да му изтече живота?
Трябва да скачаш върху него и така му намаля живота. Peace

# 755
  • Плевен
мерси Мела, дължа ти един живт  Wink

# 756
  • Русе
Ето ревю на раничката  Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=232157

Извинявам се за лошото качество на снимките.  Blush

# 757
За тези, които искат да спечелят 1.00 бубс може да изпълнят един куест The Quest of the Miraculous Fishing. За целта трябва да стинете до 16-то ниво на Sinkyfrog's Ark и да се самоубиете, т.е. да скочите директно във водата. След това  да напишете или копирате в адрес бара http://prizee.com/quetepeche.php , и натискате ENTER.
Аз вече го изпълних, така че това наистина действа. Не знам дали куеста може да се изпълнява повече от веднъж.
Успех!
Това някой пробвал ли го е да го минава повторно. Аз по един път ги минах, но дали става да се повтаря  newsm78

# 758
Мисля, че не става, защото след като го направиш на страницата с куестите срещу него вече пише, че е изпълнен. Но не съм пробвала. Хубаво ще е ако става всеки път. Ама то алчност, алчност Laughing

# 759
Хубаво ще е ако става всеки път. Ама то алчност, алчност Laughing
newsm53 smile3521 newsm43

# 760
  • Плевен
Много щедро днес това Прайзи бе!!! Heart Eyes На всички игри ми дава по 3-4-5 буби, а преди със зор една, а даже и за първо ниво става въпрос. Браво!

# 761
Много щедро днес това Прайзи бе!!! Heart Eyes На всички игри ми дава по 3-4-5 буби, а преди със зор една, а даже и за първо ниво става въпрос. Браво!
  newsm78 Да не би да е по 0.05?

# 762
  • Плевен
е да де, ама пак е много  Simple Smile

# 763
Хехе така е. Но аз нали лакомията  Money и веднага да вляза да спечеля  hahaha

# 764
Днес автоматично се потвърждават опашките  Wink

Общи условия

Активация на акаунт