Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 10!

• 43 980
  • 956
  •   1
Отговори
# 780
  • Горна Оряховица
Здравейте. Отдавна ви чета и играя игричките, но днес изпаднах в затруднение- спечелих код от якадо но незнам как да го активирам. Предварително благодаря ако някои ми помогне
Кода за  prizee ли е? Ако е - отиваш на maxpack, избираш коя игра ще играеш с него, след това натискаш бутона Reload your account, после Maxpack Code и въвеждаш кода. Peace

Благодаря.   bouquet

# 781
Добро утро. Получих мейл от Packbarre и ще ви помоля за превод. Ето го:
Des Pack+ et d'autres codes a gagner sur Royal-Cactus !

En ce moment gagnez une Wii sur RoyalCactus et des Pack+ !
Et jusqu'au dimanche 30 mars minuit, vous gagnez 2% gratuitement sur votre compte PackBarre
(Voir section inscriptions remunerees)
Vous recevez cet email de la part d'un partenaire de PackBarre.com
Si vous ne desirez plus recevoir d'email, merci de vous connecter sur www.packbarre.com
et de vous desinscire dans la rubrique "Modifier mes informations"

# 782
  • варна
Е мацки, джакпотите не са мираж май. Разбрах от една мама, че го е спечелила.

# 783
  • Плевен
 Party Браво, ами да и е честито! Ние засега само благородно ще завиждаме!

# 784
  • Пловдив
didimama, с теб сме в един клан Simple Smile Много точки навърташ всеки път, и аз съм с хака, ама не мога да те стигна!

# 785
  • варна
Да и аз се чудя защо става така. Не правя нищо особено, само с хака. Мисля и с другия си акаунт да искам одобрение.

# 786
  • в реалността
с 6 макспака на месец или 9 евро
Някой случайно да знае задължително ли е да си купиш шестте макс пака или може да ги спечелиш от други места и да ги активираш.Какво точно е условието да закупиш 6 макс пак за месеца или просто да активираш 6 в рамките на месец.Малко се омотах дано ме разбрахте.

# 787
Дойде ми раничката.  newsm44 newsm44 newsm44Много й се кефя. И притежателя й естествено.
И понеже поръчах и за спонсора, на неговия адрес още не е пристигнала.  newsm78 newsm78 newsm78. Какво ли става? А пише, че са я изпратили.

# 788
  • варна
А кога са ви я пратили, моята е пратена на 28-ми и незнам кога да я чакам.

# 789
Някой случайно да знае задължително ли е да си купиш шестте макс пака или може да ги спечелиш от други места и да ги активираш.Какво точно е условието да закупиш 6 макс пак за месеца или просто да активираш 6 в рамките на месец.Малко се омотах дано ме разбрахте.
Аз доколкото разбрах трябвад да ги имаш и 6-те макспака, независимо как си ги придобила. Те май не се активират, а просто ти ги взимат, т.е. няма да си избираш игра, на която да ги изиграваш. Нещо като месечна такса за клуба.
Аз сега събирам (имам вече 3), че ми е интересно какво представлява новата игра, а и по условията, които чета за клуба има доста примамливи неща, поне за мен.

# 790
И двете са пратени на 11.03. Пристигна на 26 - за 15 дни, както някой спомена, че обикновено се получават. Но само на единия адрес.....

# 791
  • в реалността
Аз доколкото разбрах трябвад да ги имаш и 6-те макспака, независимо как си ги придобила. Те май не се активират, а просто ти ги взимат, т.е. няма да си избираш игра, на която да ги изиграваш. Нещо като месечна такса за клуба.
Аз сега събирам (имам вече 3), че ми е интересно какво представлява новата игра, а и по условията, които чета за клуба има доста примамливи неща, поне за мен.
Добре значи само зареждам 6 макс пака но не ги изигравам така ли?Какво предлагат,когато станеш член на клуба, ако не ти е проблем разясни малко по-подробно.

# 792
  • Плевен
Аз пък да ви се оплача, най-просташки си избрах да си изиграя макс пака на триешите се билетчета.   bashГоляма грешка! Даде ми около 0.10 буби общо!  newsm45 Не правете тази грешка. Ама то лакомията не прощава. Викам си 45 изтривания, много буби ще спечеля...

# 793
Добре значи само зареждам 6 макс пака но не ги изигравам така ли?Какво предлагат,когато станеш член на клуба, ако не ти е проблем разясни малко по-подробно.
Не ги зареждаш, а отиваш на Prizee Club и избираш I subscribe!, натискаш големия бутон Maxpack и ако нямаш достатъчно макспаци ти пише съжаляваме, но......дъра, дъра Crazy, а ако имаш и аз не мога да ти кажа какво следва, защото още не съм го правила, но сигурно тогава ще те поздравяват, добре дошли...ала бала Crazy Joy

От това, което пише че предлага клуба и с моите скромни познания на английски, разбрах следното:

Exclusive game! Exclusive currency!: Diamonds are the new currency for members of the Prizee Club. You can win Diamonds at the game “The Poem Tree”. As a member of the Club, for each MaxPack you buy, you will get 3 games for ‘The Poem Tree’ on top of the usual games.
A wider range of gifts at the Club Shop: At the new shop, Bubz are replaced with Diamonds which enable you to order presents, within a limit of 10 per month.
Daily Games doubled: only for the Game Hit Games
Automatic validation of the Queue:Even if not connected or absent, your place in the Queue is validated
Steady game levels:If you lose, you keep the last level you'd reached.
Double points for each game at the Clans' Cup:Your points are doubled for each game you play.
Automatic transfer of the unplayed games:The games of the Game Hit you don't use are transferred automatically, including the games offered each day even if you are not connected, within a limit of 100 games.
Double winnings in Bubz: All the Bubz you win at the games from the Game Hit are doubled, except for the bonus of the last levels.

-Членовете на клуба могат да печелят диаманти като играят на новата игра The Poem Tree;
-Като заредиш макс пак играеш на същата игра 3 пъти;
-В новия магазин бубите са заменени от диаманти, което ти позволява да поръчаш до 10 подаръка на месец. (какъв е този нов магазин и дали има по-различни подаръци не знам);
-Автоматично потвърждаване на опашките;
-Като загубиш на някоя игра, после продължаваш от последното ниво на което си играла, а не те връща отначало от 1-во;
-Удвояват се точките за всяка игра за клана;
-Автоматичен трансфер на неизиграните игри дори и да не си влизал в страницата през деня. Игрите се натрупват като максимума е 100;
-Удвояване на бубите без допълнителните при превъртането на играта.

Ако има грешки в превода, моля знаещите английски да ме поправят, за да не се объркаме всички.

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 14:14 от mela

# 794
  • София
Здравейте Prizee фенове  Hug

И аз се присъединявам към отбора. Играя повече от месец с три акаунта. Все още не съм спечелила  подарък, но се надявам и това да стане скоро  Wink

Искам да се присъединя към някой клан...може ли да ми кажете къде има свободни места за да се включа. Laughing

Айде отивам да играя Crazy

Общи условия

Активация на акаунт