Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да използвам PayPal, за да платя Max Pack?
Как да активирам Max Pack в играта?
Как мога да участвам в куеста за шест игри?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да използвам PayPal, за да платя Max Pack?
За да използвате PayPal за плащане на Max Pack, трябва да имате регистрирана Visa или MasterCard в акаунта си в PayPal. След като влезете в PayPal, въведете желаната сума във полето „Сума“. Натиснете бутона „Плащане“, за да продължите. Втората половина от процеса се извършва в PayPal, където ще видите таксата и ще завършите плащането.
-
Как да активирам Max Pack в играта?
-
Как мога да участвам в куеста за шест игри?
За да участвате в куеста за шест игри, трябва да завършите всички нива на игрите Snuggly Pilot, Guardian Angel, Sinkyfrog's Ark и The Dare of Diabolо до 5-то ниво едновременно. След това трябва да „се самоубиете“ на текущите нива и утре отново да сте на 1-во ниво на всички игри. Повторете този процес за всички нива до 6-то, като след завършване на куеста ще получите опит и възможността да стартирате игрите от произволно ниво.
-
Как мога да изтрия акаунт в игра?
-
Какво представляват диамантите в играта?

Браво, ами да и е честито! Ние засега само благородно ще завиждаме!
Много точки навърташ всеки път, и аз съм с хака, ама не мога да те стигна!
Голяма грешка! Даде ми около 0.10 буби общо!
Не правете тази грешка. Ама то лакомията не прощава. Викам си 45 изтривания, много буби ще спечеля...
, а ако имаш и аз не мога да ти кажа какво следва, защото още не съм го правила, но сигурно тогава ще те поздравяват, добре дошли...ала бала