Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какво да правя, ако имам нередовни контракции и майка ми иска да отида в болницата?
-
Какви са вагиналните глобули, които се предписват преди раждането и колко струват?
,прецени дали няма да ти бъде тежка.
.Във вторник на 29.02. следобяд започнаха много силни и болезнени контракции.Пих няколко пъти но-шпа и си мислех че ще ми минат,а пък на другият ден сутринта така и така щях да ходя при АГ-то на консултация и изследвания,викам все ще изкарам дотогава.Тогава трябваше да се уговорим и за секциото.И така си изкарах целият следобяд с контракциите пред телевизора,никакво намерение обаче нямах да раждам. Мъжа ми се прибра към 18 часа,аз вече не можех да стоя от болка(а по принцип много търпя),искаше да ме води до болницата да ме видят,обаче аз му викам утре като отида ще ме прегледат сутринта,сега не ми се ходи.Влязох в банята,изкъпах се,направих си тоалет(голям зор беше с контракциите и с големия корем)
Опитах се да засичам на колко време се появяват контракциите,но ми се стори че не са на равни интервали
,бързо си взех телефона и се обадих на моята лекарка,тя каза да си вземам багажа и да тръгвам по най-бързия начин към болницата.Обадих се после на една приятелка,която живее в съседния блок да дойде да седи при Петър,за да не го будим и разнасяме с нас.През това време водите ми продължиха да изтичат,мъжа ми пък се шашна като му казах че тръгваме да раждам,вика нали щеше да чакаш до утре
И така към 12 часа ме приеха в родилното,докато попълним документите мъжа ми се върна до вкъщи да ми вземе личната карта,защото я забравихме в бързината
Като дойде моята лекарка и ме прегледа ми каза че съм със 7 см разкритие 
.Дадоха ми веднага да я гушна,после я взеха и изкъпаха.Имам и снимки от раждането и рязането на пъпната връв,но още не сме ги взели,като ги вземем ще ги кача в албумчето.
А ако може и за без пари
, много радост да носи на мама и тате
. Интересно ми е през ноща дали взимат бебчетата и въобще как е?