Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какво да правя, ако имам нередовни контракции и майка ми иска да отида в болницата?
-
Какви са вагиналните глобули, които се предписват преди раждането и колко струват?
.
. Подобни инфекции има и в Шейново (майката на най-добрата ми приятелка е в детското там и знам как процедират с бебетата). Даже Шейново е на водещите места по инфекции.
За МД също съм чувала за вътреболнични инфекции, главно за стафилококи. Ако питаш мен, Господ да ни пази с бебоците, да се родят живи и здрави и бързо да се прибираме у дома. Хубава болница няма. 
При всички положения ВИП няма да си взимам, каквото и да се случи.
. И без това ми е нервно, тъй като докторката, която ще ме изражда си счупи ръката и не знам дали ще се оправи, докато ми дойде времето. Стоя си и чакам, без никаква яснота по въпроса. Е, поне количка си имаме - Cangaroo Gabriel. На тази се спрях в крайна сметка и днес ме уведомиха, че са ни я взели. Яркочервена.

), което си е доста път и после още малко разходка и после обратно, има няма 3 часа не се спрях. И през ноща в 5 часа отивам до тоалетна и видях, че има кръв, но примесена с още нещо. Викам си спкойно, това е тапата, не се знае скоро ли ще е. И легнах да си доспивам, не че заспах, ама поне си полежах. Станах, направих закуска на детето, накиснах боб да готвя, ама това си продължава да тече. Реших да ходя на доктор. Отивам в 8 часа и ми казаха, че той ще закъснее. Казах им, че ще го чакам там, че ако стане нещо, поне да има хора покрай мене. И в 9:20 доктора най-накрая дойде и като ме прегледа и вика имаш 3 см разкритие, това дето тече са ти водите и главичката е тръгнала.
Ама пита ли ме като ме напъне в тоалетната и мене ме е страх да не родя там и се чудя как да задържам. С триста зора изчистих се колкото можах и хайде на масата, а дребчо напира да излезе. Та на две контракции, с 5-6 напъна и малко помощ от доктора и си имах вече момченце.
. Честито за новите бебчета , да са живи и здрави !!!

Аз чакам с нетърпение Мама Ави да разкаже преживяванията си там. Алекс радвам се че при теб нещата са минали по вода. Ти го залужаваш
за да си стана нормална
. Интересно ми е през ноща дали взимат бебчетата и въобще как е?

А бебетата нали и те са там, та като започне едно разкарване на 20тина бебета нагоре-надолу по асансьорите на всеки 3 часа, настава голям групов рев.
Ама са много сладки майнунките малки
Затова ми се прииска докато бях там бебето да си е при мен, въпреки че ми е 1во раждане и изобщо не знам какво да правя с него реално