Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какво да правя, ако имам нередовни контракции и майка ми иска да отида в болницата?
-
Какви са вагиналните глобули, които се предписват преди раждането и колко струват?
.Да са им живи и здрави и много да ги радват.
Кураж и много късмет ти желая! Бебенцето ще компенсира, нали знаеш всяко зло за добро! 
Както и да е! Утре ще се разходя до Света София да ми направят. Да не говорим, че в Шейново не искат да ми дадат и направление за хоспитализация!
Честито на Зведзобройка и Пламплам! Пожелавам и на двечките послушни бебета и татковци!
Даже не ми позволиха да си отида за малко да си взема багаж, да не избягам случайно- много се подтиснах
Е, това нормално ли е си викам- единия ден-предизвикват, на другия задържат...леле как се изнервих, не е истина
Тая система тече ЦЯЛ ДЕН- междувременно се скарах с някаква груба акушерка и я наврях на кучето да не казвам къде.Как обичат да си се правят на важни тези комплексарки и да си го изливат върху горките уплашени момичета дето лежат там, не е истина.Казах и да извика лекарката и да си подписвам квото трябва за да си ходя вкъщи!Тая ми се тросна- "няма я"- по късно разбрах че там била, ама...като ревнах и пак си викам - ей сега пак ще вдигнем пулса и тоновете и край- останах си тук! Но няма как- трябваше да изчакам поредната сутрин(междувременно обляках си дрехите под нощницата и избягах за 1 -2 часа от болницата вечерта да хапнем с татито навън и да пия една безакохолна бира, че не издържах вече).Сутринта казах- излизам!Те -НЕ!Пак контракции отчита детектора на лъжата, както го нарекоха!АА не- казах-излизам- давайте да се разписвам!Аз такива контракции дето не ги усещам не ги броя.Та си излязох по собствено желание и междувременно трескаво започнах да мисля къде да раждам, само и само да не се връщам пак там.Даже писах смс на Мери че само нейния тел.си бях записала, тя ми се обади и доста се успокоих.Благодаря ти, Мери 
- на мен ми звучи като ВИП, след Шейново където няма да ви кажа с 1 тоалетна на етажа след клизма как се чувства човек
На момичето от моята стая не бяха дали бебето почти 16 часа след като беше родила и без обяснения- побърка се от нерви!
Все ги разпитвах няма ли някоя февруарка измеджу тях- те ме изглеждаха станно