Отговори
# 150
Мишел, честита сестричка Соня! Пожелавам ти в нейно лице да намериш най-добрата си приятелка, да се обичате, разбирате и уважавате и заедно да се подкрепяте в живота! Илинка, честита дъщеричка и бързо възстановяване! Щом така си отгледала и възпитала Мишел, съм убедена, че Соня ще е прекрасно -  здраво, щастливо и умно момиче!   newsm51 newsm51 newsm51
ФФФ, честит син Иван! Желая ви много радост и щастие, да си много обичана и уважавана майка!
  smile3525 smile3525 smile3525

# 151
Алинка съжалявам за проблемите мила! Не се тревожи за бебето, всичко ще е наред! От опит ти го казвам, не съм имала една поне малко спокойна бременност до сега, винаги съм затрупана с куп глупости и тъпотии. Хайде мила много късмет ти пожелавам и всичко да не нарежда малко по малко!  Praynig

# 152
ИЛИНКА  честита дьщеричка  , пожелавам ти цялото щастие на света .... 
Мамчета сладки , обещавам да разкажа и да кача снимки ,само да се пооравим малко с часовете и сьс организацията , иначе сме добре , благодаря на Бог -че имам кьрма  достатьчна за двете и на МЕРИ  за незаменимите сьвети ,от които сьм учила и аз -нищо, че сьм по -голяма от нея Laughing  Човек се  учи цял живот ...нали  Hug  bouquet

АЛИНКА- СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА ВАС ДА СЕ ОПРАВИТЕ ПО-БЬРЗО С ПРОБЛЕМИТЕ  Praynig Praynig Praynig
ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ И КУРАЖ НА ОЧАКВАЩИТЕ ВСЕ ОЩЕ МАЙЧЕТА

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 13:56 от бубето 29

# 153

Дуол, явно д-р Григорова ми е говорила за теб  в родилния дом Grinning При нас се наложи да изберем екип един час преди да родя, за да може и таткото да присъства, та мъжът ми избрал първия екип, който бил насреща- този на д-р Григорова. Имаше 30-40 мин докато родя, през които си поговориме с нея, когато я попитах дали ще ми дадат бебето веднага  да го закърмя, като разбра, че съм кърмила баткото 2г, ме попита дали не съм член на  "Естествено". После ми раззказа за една мама, която щяла сега да разда нормално след секцио при нея и как тази мама навсякъде си крмила детето така, както си седи в кенгуруто Grinning

Чара, ами за мен трябва да е било Laughing Изобщо Григорова е доста добре запозната с идеите на активното раждане, благодарение на Емем. Няколко "наши" майки тук от форума родиха при нея и всички искаха едно и също - да им сложат бебето на гърда веднага след раждането, раждането да е с колкото се може по-малко интервенции, без окситоцин, без матергин за раждането на плацентата, да могат да сменят позите по време на раждането, пъпната връв да се пререже след като спре да пулсира и др. подобни. Общо взето всички са получили това, което са искали. А ти доволна ли си от екипа и отношението? (извинявай ако вече си разказвала за раждането си, пропуснала съм го).

Мирка Ив., доколкото знам запис на тонове се прави в кабинет 106, веднъж седмично, от регистратурата се взима талон. Но аз самата не съм си правила все още.

GALADRIEL, много благодаря за пожеланието  Hug

# 154
Здравейте моми4ета
честито на вси4ки обебили се мами, да са ви здрави, красиви и умни слънцата и да само усмивки  да ви носят
На 05 февруари и аз се присъединих към ва6ият отбор. (термина ми бе6е на 03.02.08 г).  В 08 и 40 4аса сутринта се роди сина ни Александър 3710 гр (разказа ми играта) 53 см (разбира се не се разминах с епизиотомията) но както казват вси4ки майки, като си види6 съкрови6тето вси4ки ужасии се забравят.  Аз съм много изморена, но отивам да из4ета пропуснатото а по_късно и аз 6те сложа снимки на Алекс в албум4ето.
Лек ден на вси4ки и МНОГО леко раждане пожелавам на 4ака6тите да гу6нат бебоците моми4ета  Hug

# 155
plamplam честит син! Да е жив и здрав и да ви радва!

Hug

# 156
  • София
Пламплам, да ти е жив и здрав сина, много да ви радва Grinning А на теб бързо възстановяване.

Чара, ..... А ти доволна ли си от екипа и отношението? (извинявай ако вече си разказвала за раждането си, пропуснала съм го).

Изключително доволна съм от отношението им към мен, нейното и на екипа й, от професионализма им( не допуснаха нито един шев, впреки, че Камен не беше дребен-3.550кг), питаха ме за всяко нещо дали го искам или не( между другото съм много доволна от всички акушерки и лекари, които се грижиха за нас през тези 5 дни, без да познавам никого там, и ми е много мъчно като четох за преживелиците на Готика и Каттт). Едно нещо, обаче не харесах - д-р Григорова беше много рязка и на моменти груба към хората от екипа си. А те бяха много съвестни и изпълнителни момичета. Вярно, че беше изнервена от факта, че някакъв камион с консумативи закъсняваше поради лошото време и в цялото отделение имаше само една доза окситоцин, но все си мисля, че за да си "по-шеф" не е необходимо да унижаваш перснала си пред непознати,  според мен е по-добре да ги накараш да те слушат защото те уважават, а не защото се страхуват от теб. Даже на моменти избявах да гледам акушерките в очите, за да не се чувстват неудобно. Приличаше ми на женския вариант на д-р Хаус.

# 157
  • София
Честито на новите мами. Отбора ни се увеличава много бързо и това е страхотно. Да са живи и здрави малките бебчета. Вече и на мен ми се гушка бебе, а на моят малчо явно не му се излиза още.

Да попитам ако някой знае -  горе долу кога да си очаквам болничните от НОИ. Излезнах 45 дневен болничен от 01.01.08. Знам, че се бавят ама колко  Confused

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 17:51 от anita7

# 158
  • София /и когато може на Маркуджико/
Здравейте мами. Още един горд татко да се похвали. Днес в 14,02 часа Звездобройка роди прекрасната ни дъщеричка Мира с перфектните пропорции - 50 см, 2,950 кг. Раждането мина нормално, мама и бебе са добре, Илиянка е с малко шевове, много сме доволни от екипа в Шейново. После ще Ви пиша още, че трябва да бягам да нося памперси, смрадлика и разни други неща. Честито на всички мами и татковци, които вече си гушкат бебетата и много палци за тези, които все още са си комплект. Много поздрави от броящата звездите и от мен. Засега чао.  bouquet

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 17:56 от Tatko Gan

# 159
  • София
Татако Ган , да ти е жива и здрава щерката, да расте умна, красива, талантлива и трудолюбива  Grinning Поздрави звездобройка, желая  й бързо възтановяване!

# 160
Ихаааа колко много беб4ета днес!да са живи и здрави и да радват мама и татко!
smile3525 smile3501

# 161
  • Варна
Честито на Пламплам и на Звездобройка.  bouquet

# 162
  • София
Ееееех, Ники (татко Ган), едвам изтраях да съобщиш новината, че вече щях да се пръсна...толкова се развълнувах за вас и едва се въздържах да изчакам ти да си обявиш появата на мъничкото щастие днес Wink! Нека Мира ви е винаги здрава и усмихната, палава и будна...бъдете най-гордите родители до сетните си дни! Hug
Честито и на всички други обебени мами към днешна дата (то днес голям бейби бум бе:) ), които не съм поздравила още!  bouquet
Много се радвам за всички вас и се моля скоро да последвам примера, но нейсе. Сега се връщам от докито..нямам никакви индикации за скорошно раждане Sad, но това е Божа работа! От събота се почва мерене на тоновете през ден и всеки ден, защото ще се води преносване Cry.

# 163
  • София
Честити мъничета на Илинка, Снежанка, ФФФ, Пламплам и Звездобройка - много радост и щастливи, незабравими мигове с тях!!!  newsm51

# 164
Честито бебе на zvezdobroika ,  да е жива и здрава на нея и Tatko Gan ,  да ги радва и слуша Simple Smile

Hug

Общи условия

Активация на акаунт