Отговори
# 135
Честити ни бебенца на Denil, Mozila , Kallyna,Zdravi4 и Иллинка!!!Да са ви много здравички и послушни бебенцата и скоро да разказвате  bouquet  на мамите бързо възстановяване:bouquet:

Аз да се похваля,днес сутринта ни падна пъпчето Simple Smile,вече започнах да влизам в ритъм,днес свекърва ми си тръгва и майка ми я сменя за няколко дни ,докато Петър започне пак да ходи на градина.Сложих няколко снимки на Мони в албумчето.Всичките ни бебенца са страхотни Hug
Целувки на всички  Hug Heart Eyes

# 136
Здрасти аз съм на мама илинка дъщеря и.Maма вече роди и си имам сестриче newsm07. JoyМама роди за 45минути.Бебчето се казва соня.И е толккова мъничко stork-girl 1stroller  bouquet.Много е сладко.

# 137
Честити бебета на Илинка и Здравич ,  да са им живи и здрави! Много да радват мама и тати и цялото семейство!

,

Момичета благодаря ,  че се интересувате как съм. Всеки има проблеми. Във всеки живот и семейство има периоди на добри и лоши моменти. Случи се така че мъжът ми остана без работа и няколко неплатени заплати. Едвам събираме за сметки и малко за храна. Отделно някакви левкоцити и бактерии в урината и болезнено пишкане ,   счупи ми се един зъб, остана само корена. звучи ......... Мечатая малкото сещество което мило ме подритва отвътре да се появи живо и здраво ,  да мине добре раждането ,  и да не са му се отразили зле последните дни пълни с емоции. Това е с две думи. Не пиша това за да ви се оплаквам ,  и в никакъв случай да ме съжалявате. Надявам се да си платим тия дни интернета и телефоните,  за да мога да имам връзка ,  защото поне тук се разсейвам.
Благодаря!

Хубав ден!

Hug

# 138
Здравейте момичета,

включвам се малко късно но нямахме интернет досега . Всичко се разви супер бързо и неочаквано на 31.01.2008 родих момченце - Иван Simple Smile със секцио по спешност. Роди се 2970 , 50 см . Толкова съм шастлива! Направо е неописуемо !!!!
Вече сме в къщи и всичко е наред ! Малко по малко започнах да влизам в ритъм. Още не ми е слезнала кърмата но не се отказвам , цедя се давам на бебо да сучи, но за съжаление дохранвам и с изкуствено мляко. Толкова искам да започна да кърмя изцяло , но не се отчайвам.

Честито на всички мами с новопоявилите се бебета. Да са им живи и здрави.

Поздрави и  Hug Hug Hug

# 139
Много съм щастлива че мама роди. newsm51  

# 140
fff честито бебе и на теб, да ти е живо и здраво и много да те радва! Успех!

Hug

# 141
ДОБРЕ ДОШЛА НА ТОЗИ ПРЕКРАСЕН СВЯТ,МАЛКА СОНЯ!МНОГО ЗДРАВЕ И СЛЪНЧЕВО ДЕТСТВО ТИ ЖЕЛАЯ,А НА МАМА ИЛИНКА, ТАТИ И СТРАХОТНАТА КАКА-РАДОСТ И ОБИЧ!

ЧЕСТИТО СИНЧЕ НА ТЕБ,fff!ДА БЪДЕ ЗДРАВ И ПОСЛУШЕН ИВАН,И ВСЕ ТАКА ДА ТЕ ПРАВИ ЩАСТЛИВА!!

# 142
  • София
fff, да ти е живо  и здраво синчето! А за името, което сте избрали- поздравления! Казват, че Иван е не само име- то е титла!

А на мама Иллинка да е жива и здрава щерката! Да ги радва всичките , а кака Мишел да бъде на-добрата и грижовна кака Grinning

# 143
Честито на мама Здравич и на мама Илинка! Много положителни емоции с новия член в семейството.

Много искам да си гушкам и аз бебка, ама ме хвана пък сега шубето.
Дуол, на теб стискам палци за секциото след нормално раждане, което е възможно разбира се. Дано имаш този шанс и после ще разказваш.
Хубав и незабравим ден!

# 144
  • ВАРНА
Честити дъщерички на Здравич и Илинка!!! Нека малките съкровища растат здрави и весели.

Честит син Иван на мама ФФФ! Страхотно име, много го обичам /брат ми се казва така/! Да е много здрав малкия Юнак!

Ихаа, варненските мами какъв отбор заформиха в Окръжна болница. Направо ми се иска и аз да съм там.
Днес е Варненски ден!!!

# 145
  • Варна
Честита дъщеричка на Илинка.  bouquet
Честит син на ФФФ. smile3525
Май само аз останах от Варненките които не са родили. Mr. Green,а си мислех че мога да се засека с някой в болницата,но да си имам късмета.

# 146
Честито на Илинка!Малката Соня да радва теб и цялото ви семейство!И нека бъде здравичка!На теб бързо възстановяване!  bouquet
Честито и на fff!Нека Иван бъде едно много здраво,щастливо и послушно бебче!  bouquet

# 147
Како Мишел, честито! Да цункаш мама и мъничката Соня от мен!
Честито и на мама FFF за бебе Иван! Това се казва януарско-февруарски отбор.
Аз нямам никакви симптоми за скорошно раждане, така че ще водя бебо да поработим. Не знам как може да му се иска да стои в коремчето на такава щура мама. Трябва да запозная бебо със синчето на Роси-Боси, че да си се оплакват взаимно hahaha

# 148
Добро утро (или по-скоро добър ден от мен)  Simple Smile
Честито на новите ни мами - Мозила, Калина, Ивето86, ИВВВИ, Денил, Здравич, Илинка и ФФФ!
Надявам се да ме извините ако съм пропуснала някого  Embarassed
При нас засега няма промяна - още сме си 2 в 1. Продължаваме разчистването на "Хирошима и Нагасаки" което остана след ремонта, и все още подреждаме излишъка по кашони. Сега ще грабвам прахосмукачката в ръка, после чистене с парцал и бърсане на прах... И дрехите и тн и тн... Тези дни все гледам да се поразходя, белким на малката госпожица й дойде музата да излиза вече но не. Явно й е добре на топло и хич не й пука.
Само снощи по едно време доста ме стегна кръста, а като ходих до WC-то и като получих 2-3 доста болезнени контракции се зачудих дали не е време, но като си легнах ме отпусна и си заспах.
Е стига толкова засега. Гледам че прогрява слънце, тъй че се захващам за работа, за да е всичко тип-топ като дойде момента.
Целувки и гушки на всички бебоци и мамита.  Hug

# 149
Мишел да ти е честита сестричката Соня, много да се обичате и разбирате винаги!   bouquet
ФФФ честит ти син! Да расте здрав, умен и разумен, и много щастлив!
Пухче айде спри се, де! Виж Роси забави малко темпото, уж... или поне така казва  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт