Отговори
# 120
  • София
Здравейте февруарки Hug  bouquet
Съобщавам ви една прекрасна новина-моята приятелка Zdravi4 тази сутрин в 7 е родила едно прекрасно момиченце-Василена. Тежи 3.650 и го е родила със секцио. Да й е жива и здрава Two Hearts

# 121
  bouquetчестито на Zdravi4

# 122
ЧЕСТИТО,МИЛА ЗДРАВИЧ!ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ВАСИЛЕНКА,МНОГО ДА РАДВА ТЕБ И ТВОИТЕ БЛИЗКИ!

# 123
Честито, Здрави4!
Нека малката ти дъщеричка да ти носи много щастие!
newsm51

# 124
Честито на Здравич!!!Да и е здрава малката принцеса Василена!На нея бързо възстановяване!!!  bouquet
Приятен ден и в очакване за още бебчета! Hug Hug Hug

П.С. Мамо Ави  - видях , че си добавила снимки на Моника в албума - много е сладка.Ех, като гледам бебенцата и вече започна да ми се приисква и аз да родя скоро(не че не си е наближило де Simple Smile).

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 10:11 от beni_f

# 125
Честито дъщеричка , мила Zdravi4!!!!!!! Hug

# 126
  • София
Честито и на Здравич! Да е жива и здрава Василена!  bouquet

# 127
  • София
Здравейте февруарска група Simple Smile
И ние се прибрахме, ето ни http://bgphoto.net/Albums.aspx?UserId=3546
Всичко мина, изписана ме на 5-тия ден.Кърменето за сега е на приливи  и отливи-понякога става , понякога не. Учим се...
Бих искала да ви попитам (за софийските мами) как се процедира сега с акта за раждане? Документа от болницата ( който ще се изкарва акт за раждане ) ми казаха да го занесем в ритуалната зала на ул.Витошка. Ама нещо не ми се вярва да е така.
Дали не е по община? Някой вече направи ли това, за да не се разкарваме напразно. Благодаря ви!

# 128
  • Варна
Честито на Здравич!!!Да и е здрава малката принцеса Василена!На нея бързо възстановяване!!!

# 129
Eй, най-после да се отчете и Zdravi4. Честито и на Denil, Mozila и Kallyna! Малките куклички да са много красиви и щастливи!  Hug Ивето_86, да отгледаш голям юнак! Alex, честит имен ден (с малко закъснение) на моята голяма слабост Пламен. Вече съм му пожелала всичко най-хубаво, което може да има в живота. Бъди много горда с него!

# 130
  • София
Добро утро!!!

Първо започвам с честити дъщери на Мозила, Каллина, Денил и Здравич, и честит син на Ивето_86 - не за друго ама нали дамите са с предимство  smile3503!!! Да са живи и здрави малките бонбони и да растат силни, да папкат и да слушкат!

Мирка Ив. моите тонове ги записваха в залата, в която приемат за раждане, ама не съм сигурна дали не е защото си бях избрала лекар и ходих, когато е на работа там. Попитай на информация, от сайта можеш да вземеш и телефон. Айде скоро новини и от теб, че термина ни беше еднакъв, което означава, че според докторските сметки си утре  newsm10

Акта за раждане - на мен ми казаха, че документите ще ги пратят по служебен път и след 20 дни да си го взема от общината по местоживеене.

От вчера съм малко по-щастлива защото успях да си намеря Инфакол и сега се надявам, че малкото ми слънчице няма да се мъчи толкова. В упътването пише, че действа с натрупване, така че ще почакаме ама вече има малък ефект, тази нощ е спал 4 часа и половина, което в сравнение с предните две нощи е адски много!  newsm17

Целуваме ви с Марти и ви пожелаваме спокоен бебешки ден!  newsm51

# 131
Честито обебили се мами  Hug. Толкова ви се радвам, искам вече и аз да видя бебо. Сутрината бях на запис и засега всичко е ок.
Обаче пък днес ми скъсаха нервите от ОББ и НОИ, предполагам знаете как е.
Алинка споделяй с нас проблемите си мила. Не е нужно да е подробно, но ние тук всички можем да ти влезем в положението. А и да ти кажа честно винаги когато съм споделяла с мамите от форума като че ли получавам от тяхната позитивна енергия и всичко се подрежда. Ти се грижиш за нас, дай и ние да се погрижим.
Момичета между другото много съм се изнервила тия дни и сама не се понасям. Днес докато чаках пред Майчин дом мъжа ми седнах на една пейка и си поревах и май бях единствената на която не и беше студено  Crazy.

# 132
  • София
Честита дъщеричка на Здравич! Много щастие и радост да носи на мама и тате! Да е жива и здрава!

При мен всичко е нормално засега. Уговорката ми с д-р Григорова е за нормално раждане след секцио. Чакаме да тръгне спонтанно. Дано не се обърка нещо в последния момент  Rolling Eyes

Дуол, явно д-р Григорова ми е говорила за теб  в родилния дом Grinning При нас се наложи да изберем екип един час преди да родя, за да може и таткото да присъства, та мъжът ми избрал първия екип, който бил насреща- този на д-р Григорова. Имаше 30-40 мин докато родя, през които си поговориме с нея, когато я попитах дали ще ми дадат бебето веднага  да го закърмя, като разбра, че съм кърмила баткото 2г, ме попита дали не съм член на  "Естествено". После ми раззказа за една мама, която щяла сега да разда нормално след секцио при нея и как тази мама навсякъде си крмила детето така, както си седи в кенгуруто Grinning

Льонеберя, на насще ни издадат акта за раждане от общината, в която е родилния дом. Аз раждах в Тина Киркова и ще ни го издадат от община Красна поляна. Никъде нищо няма да носим, само ще идем да го вземем след 20-я ден.

# 133
Нашата Снежанка си има малка принцеса момичета! Днес в 2.15ч сутринта е родила бебе Соня, 3300/49см, истинска пухкавелка! Да са живи и здрави и двете, много да се радват една на друга и скоро да чуем разказа на Иллинка как е минало всичко!

Честита принцеса и на Здравич! Много се радвам за нея! От сърце им пожелавам много здраве, спокойствие и късмет!

Колко хубаво, две от любимите ми мами днес си имат бебенца  Hug

Льони чудни сте, много хубави снимки! Да са ти живи и здрави дечицата! Добре завърнали се у дома!

# 134
честито на илинка и здравич!много радости от тук нататък с малките бебечета!

Общи условия

Активация на акаунт