Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какво да правя, ако имам нередовни контракции и майка ми иска да отида в болницата?
-
Какви са вагиналните глобули, които се предписват преди раждането и колко струват?

При нас се наложи да изберем екип един час преди да родя, за да може и таткото да присъства, та мъжът ми избрал първия екип, който бил насреща- този на д-р Григорова. Имаше 30-40 мин докато родя, през които си поговориме с нея, когато я попитах дали ще ми дадат бебето веднага да го закърмя, като разбра, че съм кърмила баткото 2г, ме попита дали не съм член на "Естествено". После ми раззказа за една мама, която щяла сега да разда нормално след секцио при нея и как тази мама навсякъде си крмила детето така, както си седи в кенгуруто 

! Нека Мира ви е винаги здрава и усмихната, палава и будна...бъдете най-гордите родители до сетните си дни!
, но това е Божа работа! От събота се почва мерене на тоновете през ден и всеки ден, защото ще се води преносване
.