ПЛЕВЕН _ 41

• 14 574
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Да се запиша и аз в новата тема
За диетите нямам мнение, но да питам за танците.
bmanolova , дай малко повече информация за танците в ДНА.Може ли да отидем и да погледаме като начало ? Има ли и такива " пораснали "момичета като мен, които да играят?

nadi mishi , и салсата ме заинтересува , но нямам представа къде, кога и как се играе. Има ли откъде да получиш повече и  нова информация.
Лека вечер на всички

# 121
  • плевен
Добро утро момичета.Като гледам тази сутрин аз съм първа.Марио вече е на ясла и да чукна на дърво не кашля.Вчера само 1-2 пъти се е обадил.
Атракция, благодаея за рецептата.ще се пробва,но става ли сладичък?
Успешен ден на всички.

# 122
  • Плевен
Тина, благодаря за линка.
Някой поръчвал ли е снимки от   http://www.snimkitemi.com ?
Цената там е 0.15лв+3.80лв за доставка с куриер за Плевен. С една поръчка могат да се поръчат до 50 снимки.

# 123
Добро утро и от мен! Вчера малко се позагубихме, но цял ден бяхме по задачки.
Тина радвам се, че не сте стигнали до болница. Бързо оздравяване! Peace
Аз си поръчвам по интернет на foto bravo, но цената на 10/15 е 30 ст.
Въпреки мрачното време се надявам денят на всички ни да е хубав и усмихнат newsm10.

# 124
  • Плевен
Току що разговарях с фото "Браво" и от там ми казаха, че ако поръчам на място цените са следните (за р-р 10х15):
за първите 40 снимки - х40ст
от 41 до 100-та снимка - х 30ст
над 100-та - х 18ст.
 Rolling Eyes

# 125
Ти направо ме изненада с това. Последно пъръчвах по Коледа на цена 30 ст. Може да имат нови цени.http://www.fotobravo.com/?p=prices Ето тук има цени
Мисля, че е изгодно. Дори няма такса ако си поръчаш над 13 снимки и всяка над 100 е по 16 стотинки.

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 09:53 от g.petkova

# 126
  • Плевен
Добър ден newsm51.Как сте днес,времето не е много хубаво и не става  за разходки.
Но се надявам скоро да се оправи.Въпреки това,отиваме да разпуснем малко
на Чифлика,така че до скоро  bouquet

# 127
Добър ден и от нас  Simple Smile
 На вън е доста ветровито.Жалко,че се развали времето,тъкмо мислех да изгоня мъж и дете на разходка и аз да се развихря с прахосмукачката и парцала,но за разходки не става.
slanced ,завиждам ти за Чифлика

# 128
Здравете и от мен!
Да ви разкажа какъв ужас ме сполетя сутринта:влизам в банята да мия дупето на Бужи, слагам си го както винаги в мивката, свалям памперса и го хвърлям в коша. Но пампата не падна в коша, а на ръба на т.чиния и аз, да се пресегна да го хвърля, се подхлъзнах и паднах, като при това съм дръпнала детето и то полетя зад мен. Трябва да ви кажа,че не се знаех на кой свят съм и не знаех как ще го заваря,като се обърна.За най-голям късмет ,съм го метнала в коша за пране и от там ,явно,е паднал на плочките. Такова нещо на никой не пожелявам да прживее. Той реве, аз треперя,че не знам какво му има,грабнах го, както е наакан, сложих г о на спалнят и почнах да го разглеждам-никъде нищо.Само ня лявото глезенче леко охлузено от панера за пране. Обадих се на Анатоли,дошъл си е за по-малко от 5 мин, че като ревнах, ама да знаете какъв рев, заврях се в банята и започнах да вия.Откъде ми се взе тая реакция,не знам. Та хайде после на лекар-слава Богу му няма нищо,че даже и на консултация мина. Той си е спокоен, казва,че е паднал в банята,хапва си,грае,тича,бърбори. Само го следя за нещо необичайно. Ще му правим курбан. А аз съм с хематоми по таза и рамото,ръката, синя, не мога да мръдна, но важното е,че детето е добре и дано да бъде. Напълно се сринах психически-не спирам да рева, но дано се укротя,докато се събуди!

# 129
Атракция съжалявам, че е трябвало да изживееш всичко това. Дано бързо се оправяш ти и детето да е спокойничко, и дано никога не ви се случва пак.

# 130
  • Плевен
Атракция, много неприятно преживяване. Дано Бужи и ти се разминете само с уплахата. То е ясно, че синините ти ще минат, но дано детето не е уплашило. На тази възраст лесно забравят. Добре, че е паднал в коша. Ние затова във ваната сме сложили гумирана подложка, за да не се пързаля. Знам в какво състояние си, и аз бях така, когато  Виктор се плъзна на мокрите плочки и падна по гръб и си удари главата и на тила му се появи голяма подутина. ooooh! Тогава се чувствах ни жива - ни умряла, абе ужас.
Не говорете пред Бужи за случката, за да може по-лесно да я забрави.

# 131
  • Плевен
Оле,Атракция,добре че сте се разминали толкова леко. Добре,че малкия мъж не е рзбрал много, много какво става. А ти се успокой,радвай се,че сте добре. Като знам Михаела като падна на глава как се бях панкьосала ooooh! А пък като сдъвка тубичката на боята за коса,щях да умра. Наду й се устата,бързо в болницата,искаха да ни оставят,но УНГ каза,че не е глътнала и се прибрахме.

# 132
Атракция, успокой се миличка  Hug, важното е,че сте добре и двамата! Знам как се чувстваш и ние имахме онзи ден подобен инцидент!Полетя малкия от коритото и аз гохванах във въздуха, акъла си изкарах,  а падаше надолу с главата към плочките!Онази сутрин пък се изправил и си взел шишенцето с АБ и аз през ноща не съм гобила затворила и целия беше се омазал, добре, че е мъничък и незнае да пие от шише и само се беше омазал.А онзи ден ще му капем капки с баща му в ушичките и понеже той се дере докато трая тази процедура и мъжа ми хакланя шишенцето и цялото се изля върху него и в устата му се стичаше и аз се уплаших да не отровим дететнцето, все пак са капки за уши! Та така, че спокойно, сама знаеш, че се случват и такива неща, дай боже обаче да са по-малко Praynig

# 133
Атракция, успокой се, нали всичко, да чукна на дърво, е наред  Hug . Представям си какво си изживяла. Ти сигурно си се изплашила повече и от него. На всеки може да се случи, важен е щастливият развой на събитията. А чувството на вина е смазващо. Такова чувство имах вчера, въпреки, че знам че не съм виновна за нищо. Да споделя и аз вчерашния си кошмарен ден.
Понеже свършила грипната епидемия вчера решаваме да заведем малката на консултация. Споделям с педиатърката, че малката когато е превъзбудена както си седи на дупето започва да подскача и да се поклаща, друг път върти длани, сещате се за какво става дума. Тя ни изпраща на детски невролог с направление за "стереотипни движения", като се обажда на информация да пита за работното време и смените на невроложката. Казва ни, че в четвъртък е от 14 до 19 ч.и ние решаваме да не губим време и да отидем в 13.30, за да сме първи. Стоим с бебето в коридора, който се пълни с болни /отсрещният кабинет е уши, нос и гърло/ и става 14.00, 14.15 .......в 14.30 се появява сестрата бавно, лекичко без да си дава зор. През невроложкият кабинет вече сме много чакащи със 7 деца различна възраст, като всички са изнервени, защото сестрата казва, че не знае кога ще дойде лекарката. Мъжът ми се ядоса и и направи забележка за часа, тя отново само вдига рамене. А можете да си представите колко бях притеснена аз самата, какви ли не мисли ми минаха през главата докато чаках да мине прегледа. Става 15.00 ч. и лекарката се появява, влиза вътре и след 5 мин. ни вика да влезем и ние. Разговора започва с думите, че тя е в стачка и ние нямаме право да имаме претенции и други глупости от този род, чак не ми се разказва. Накрая започна прегледа на детето, това добре, онова добре, нормален неврологичен статус, НО не и обръщаме достатъчно внимание. С две думи ми каза, че не си гледам добре детето. Аз изпаднах в шок, викам си с какво, къде бъркам, всичките ми дни и нощи са посветени на малката, какво пропускам, каква майка съм. Също каза, че детето е жълто и трябва да се направи изследване на билирубина за синдром на Жилбер. Аз и казах, че според педиатърката малката е жълта от морковите в пюретата, тя казва не, не  може да е от това. И с тези ми хиляди мисли и притеснения едвам изчаках до 18.30 да отидем при Българанов. Резултатът от прегледа при него беше, че на детето нищо му няма, че тези движения са характерни също и за по-емоционални деца, че е жълто от пюретата и, че Жилбер не може да има, защото това е болест при юношите. Ще пуснем и едно изследване на билирубина за по-сигурно.
Та така, с този пост запълних половината темичка  Simple Smile .

# 134
  • Плевен
Чочолина, мила какво говориш? Здраво дете да го изкарат болно - жълто, Жилбер  Shocked Тази докторица май трябва да си сменя професията.

Общи условия

Активация на акаунт